Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dual Shock 4

Featured Replies

Opublikowano

Granie na kablu wpływa na żywotność baterii? Bo już mam dosyć ładowania codziennie tej s(pipi)iny wsadzonej w pada. Nie lubię grać na kablu zwłaszcza w multi ale singla chyba zacznę, tylko kupię jakiś przedłużacz USB.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 123,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zobaczcie na co sie porwałem...         Jak na moje pierwsze malowanie to nawet daje rade, co ? DS4 został pomalowany czerwonym PlastiDip'em. Bajer ten nadaje sie do przeróżnych zastosowań,

• Z dziennika DualShock 4 mechanika Wymiana 3 minuty Baterie w blistrach są naładowane Testy żywotności rozpoczęte    

• Było już pisane ale powtórzę : to zależy od kwasowości twojego potu. Mi np. nie ścierają się gumki. Również z premierowego pada do ps4 przez caly okres użytkowania nie miałem problemów, a mojemu bratu

Opublikowano

No lepiej, ale co jak masz napad hardkoru i ciorasz kilka godzin bez przerwy? Miałem tak przy The Last of Us. Mam zawsze drugiego w pogotowiu i gdy pierwszy jest rozładowany, podłaczam go kablem i ładuję, a gram na tym naładowanym :)

Edytowane przez FaithlessGod

Opublikowano

No chyba, że tak, ja już tyle czasu nie mam, więc nigdy nie rozładowałem jeszcze w pełni naładowanego pada. Na gniazdku mam wyłacznik czasowy, że ładują mi się tylko od 2 do 5 rano i zawsze w pełni naładowane na drugi dzień grania :)

Opublikowano

No lepiej, ale co jak masz napad hardkoru i ciorasz kilka godzin bez przerwy? Miałem tak przy The Last of Us. Mam zawsze drugiego w pogotowiu i gdy pierwszy jest rozładowany, podłaczam go kablem i ładuję, a gram na tym naładowanym :)

Też musiałem tak robić, ale miałem właśnie stacje dokującą - pady wsadzałem do niej, wszystko pięknie, jak jeden padł, to był drugi w pogotowiu ;) Gorzej, jak grałem ze znajomym całą noc, musieliśmy przewidzieć godzinną przerwę na doładowanie padów :/

Opublikowano

Ja się zawsze zapieram, że też nie mam czasu, a jak przychodzi co do czego i trafia mi się takie TLoU, na weekend znikam :) Wracając do samego tematu ładowania, wydaje mi się, że granie i ładowanie jednocześnie mimo wszystko negatywnie wpływa na żywotność baterii.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to jest z gwarancją po upływie 12 miesięcy od zakupu ? trzeba przez sklep tak ? jakieś pismo trzeba pisać o niezgodności towaru z umową czy prosto do sklepu z dowodem zakupu ?

pyerdoli mi się prawy analog coraz bardziej, w lewo kamera obraca się normalnie a w prawo wolno :/ sHIT!

Opublikowano

Jak chcesz się powoływać na niezgodność towaru z umową to chyba samego pada nie da rady zareklamować tylko cały zestaw, ale nie jestem pewny na 100%

Opublikowano

Właśnie dostałem smsa z MM, że mój pad już jest do obioru. Czas oczekiwania to 9 dni roboczych, biorąc pod uwagę, że ponoć te pady wysyłają do Francji to nie jest źle :good:

Opublikowano

Właśnie dostałem smsa z MM, że mój pad już jest do obioru. Czas oczekiwania to 9 dni roboczych, biorąc pod uwagę, że ponoć te pady wysyłają do Francji to nie jest źle :good:

Jest super u mnie to trwało 13 dni 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy można jakoś ustawić dźwięk w padzie by przez podłączenie słuchawek Creative Aurvana LIVE! do DS4 cały dźwięk z gry leciał na słuchawki (zarówno ten z TV, jak i odgłosy z pada) ?

Opublikowano

Przycisk PS>dostosuj urządzenia> wyjście na słuchawki(czy jakoś tak)> całość dźwięku i powinno działać

Opublikowano

No właśnie samo to nie działa, jedynie słyszę dźwięki z gry, które idą przez pad (np. w Shadow of Mordor to są dialogi drugiej postaci) :/

Opublikowano

Zauważyłem w moim dualu, że prawy trigger zaczął skrzypieć :/

Dodatkowo przy wciskaniu gazu w samochodówkach płynność jego działania jest gorsza niż w przypadku lewego triggera.

Nie jest to jakaś kolosalna niedogodność, ale czasem irytuje.

Można by to reklamować? 

Opublikowano

Niemożliwe jest puszczenie dźwięku z głośniczka zamontowanego w padzie na słuchawki ;)

• 2 tygodnie później...