Opublikowano 14 listopada 201410 l Granie na kablu wpływa na żywotność baterii? Bo już mam dosyć ładowania codziennie tej s(pipi)iny wsadzonej w pada. Nie lubię grać na kablu zwłaszcza w multi ale singla chyba zacznę, tylko kupię jakiś przedłużacz USB.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Nie lepiej kupić stację dokującą ? Są coraz tańsze, pady ładnie się prezentują i pady zawsze naładowane
Opublikowano 14 listopada 201410 l No lepiej, ale co jak masz napad hardkoru i ciorasz kilka godzin bez przerwy? Miałem tak przy The Last of Us. Mam zawsze drugiego w pogotowiu i gdy pierwszy jest rozładowany, podłaczam go kablem i ładuję, a gram na tym naładowanym Edytowane 14 listopada 201410 l przez FaithlessGod
Opublikowano 14 listopada 201410 l No chyba, że tak, ja już tyle czasu nie mam, więc nigdy nie rozładowałem jeszcze w pełni naładowanego pada. Na gniazdku mam wyłacznik czasowy, że ładują mi się tylko od 2 do 5 rano i zawsze w pełni naładowane na drugi dzień grania
Opublikowano 14 listopada 201410 l No lepiej, ale co jak masz napad hardkoru i ciorasz kilka godzin bez przerwy? Miałem tak przy The Last of Us. Mam zawsze drugiego w pogotowiu i gdy pierwszy jest rozładowany, podłaczam go kablem i ładuję, a gram na tym naładowanym Też musiałem tak robić, ale miałem właśnie stacje dokującą - pady wsadzałem do niej, wszystko pięknie, jak jeden padł, to był drugi w pogotowiu Gorzej, jak grałem ze znajomym całą noc, musieliśmy przewidzieć godzinną przerwę na doładowanie padów
Opublikowano 14 listopada 201410 l Ja się zawsze zapieram, że też nie mam czasu, a jak przychodzi co do czego i trafia mi się takie TLoU, na weekend znikam Wracając do samego tematu ładowania, wydaje mi się, że granie i ładowanie jednocześnie mimo wszystko negatywnie wpływa na żywotność baterii.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Panowie co polecacie z padów do ps4 ale z zamienników, nie chce tego od sony...
Opublikowano 16 listopada 201410 l Bierz białego pada od sony, ma bardziej wytrzymałe gumy na gałkach.
Opublikowano 3 grudnia 201410 l Jak to jest z gwarancją po upływie 12 miesięcy od zakupu ? trzeba przez sklep tak ? jakieś pismo trzeba pisać o niezgodności towaru z umową czy prosto do sklepu z dowodem zakupu ? pyerdoli mi się prawy analog coraz bardziej, w lewo kamera obraca się normalnie a w prawo wolno sHIT!
Opublikowano 3 grudnia 201410 l Jak chcesz się powoływać na niezgodność towaru z umową to chyba samego pada nie da rady zareklamować tylko cały zestaw, ale nie jestem pewny na 100%
Opublikowano 5 grudnia 201410 l Właśnie dostałem smsa z MM, że mój pad już jest do obioru. Czas oczekiwania to 9 dni roboczych, biorąc pod uwagę, że ponoć te pady wysyłają do Francji to nie jest źle
Opublikowano 5 grudnia 201410 l Właśnie dostałem smsa z MM, że mój pad już jest do obioru. Czas oczekiwania to 9 dni roboczych, biorąc pod uwagę, że ponoć te pady wysyłają do Francji to nie jest źle Jest super u mnie to trwało 13 dni
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Szybkie pytanie. Te nakladki Hamy dedykowane PS4 beda dobre na pada od PS3?
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Czy można jakoś ustawić dźwięk w padzie by przez podłączenie słuchawek Creative Aurvana LIVE! do DS4 cały dźwięk z gry leciał na słuchawki (zarówno ten z TV, jak i odgłosy z pada) ?
Opublikowano 19 grudnia 201410 l Przycisk PS>dostosuj urządzenia> wyjście na słuchawki(czy jakoś tak)> całość dźwięku i powinno działać
Opublikowano 20 grudnia 201410 l No właśnie samo to nie działa, jedynie słyszę dźwięki z gry, które idą przez pad (np. w Shadow of Mordor to są dialogi drugiej postaci)
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Zauważyłem w moim dualu, że prawy trigger zaczął skrzypieć Dodatkowo przy wciskaniu gazu w samochodówkach płynność jego działania jest gorsza niż w przypadku lewego triggera. Nie jest to jakaś kolosalna niedogodność, ale czasem irytuje. Można by to reklamować?
Opublikowano 20 grudnia 201410 l na skrzypienie wd40, a co do triggera to raczej nie, bo po prostu masz jednego bardziej wyrobionego od drugiego.
Opublikowano 20 grudnia 201410 l Niemożliwe jest puszczenie dźwięku z głośniczka zamontowanego w padzie na słuchawki
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Poda ktoś namiar na nakładki na analogi do DS 4 ? Jest tego trochę na allegro, ale nie wiem, które będą najlepsze.