Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli to prawda, być może kolejnym moim procesorem będzie 3700X. Póki co 9600K, bo gierki oczywiście.

• Odpowiedzi 427
  • Wyświetleń 131,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie wiedziałem gdzie zamiescić. Po 19 latach od premiery ktos po raz pierwszy przeszedł na poziomie trudnosci nightmare "Final Dooma" od początku do końca bez sejvów w jednej ciągłej grze.

• nie wiem czy kogoś zaciekawi taka gra ale mnei zaciekawiła https://www.gog.com/game/the_way polska gra przypominająca starego another world albo flashbacka starodawny styl graficzny, połączenie puz

• Deadly Premonition: The Director’s Cut Is Coming To PC http://www.siliconera.com/2013/07/18/deadly-premonition-the-directors-cut-is-coming-to-pc/ http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetai

Opublikowano

Tyle dobrego, że wymaga instalacji jakiegoś programu na atakowanym kompie. Wystarczy nie być rumunem internetu żeby czuć się bezpiecznie ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Raytracing na Radeonie? Crytek pokazuje, że już teraz "się da"

I tak bez RTX-a? Ciekawe co na to marketingowcy Nvidii :yao:

Edytowane przez Frantik

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 4 lata później...
Opublikowano

GOL wypuścił podcast tylko o PC, myślę ,że warto o tym wspomnieć. Nie ma czegoś takiego na Polskim rynku.

I nie mylcie ekipy gry online z tvgry :) także jest merytorycznie a nie kanał skierowany na ludzi z adhd.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętaj, że Intel ma swoje fabryki, których AMD nie ma i wszystko zleca firmom trzecim.

Opublikowano

No ja jak składałem to nie było jeszcze AM5 a była nowa podstawka intela która miała być wspierana 3 lata to się skusiłem :reggie: no ale 12 generacja nie jest zaafektowana problemem. Kumpel z roboty ma problem z 13600k, te testy które Lipton pokazał w swoim filmiku pokazują ,że ma już degradację procka i będzie robił RMA. Sam mu doradziłem tę platformę xd 

Opublikowano

Nie chce ktoś kupić płyty głównej Asusa z 32GB ramu 7200mHz i 13700k? :Coolface:

Opublikowano

Uf na szczęście świeżo złożony komp na AM5 :banderas:

Opublikowano
1 hour ago, easye said:

Cena jak za uszkodzony? 

1 hour ago, Wooyek said:

Nie ujawnia oznak uszkodzenia.

Za moment trzeba bedzie zalozyc strone jak ta do aut co mozna sobie obejrzec te import do polski ktore byly bez ''wypadku'' :Coolface:

Z AMD jestem od Ryzen 5 1600 i jak sie ciesze ze jak robilem upgrade ostatnim razem to procek intela albo mobo byl DOA wiec zwrocilem i wybralem 5800X... Teraz trzeba poczekac az pan AMD wyda 5900xt albo 5800xt wersje 3D zeby bestia byla jeszcze mocniejsza:xboss:

• 3 miesiące temu...