Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

usunac forum  :dog:

No zabawnie będzie, jak kiedyś uznam, że to nie tylko słaby trolling, a prośba zatroskanego usera. To kiedy zamykamy? 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 172,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

Usuń Perez, I tak niedługo nowe lepsze forum PPE, a Nintendofagi I tak już na discord siedzą a "elita" na IRCu

Opublikowano

Ja tam szanuje foruma. Opinie użytkowników FPE >>>> opinie redakcji w piśmie. :ragus:

Opublikowano

PPE? Szanowani, wytrawni znawcy gejmingu, wysoka merytoryczną wartość komentarzy, najlepsze pióra branży dostarczają wybitnych tekstów i rzetelnych niusów.

Forum PE? Dzieciaki robiące trzodę w Console Wars, brak kultury i szacunku dla braci w graniu, średnio 1 na 1000 postów wykazuje jakąś szczątkową jakość. Ja bym się wstydził na takim forum pisać.

Wnioski nasuwają się same.

Opublikowano

Usuń Perez, I tak niedługo nowe lepsze forum PPE, a Nintendofagi I tak już na discord siedzą a "elita" na IRCu

za slaby psychicznie jesteś 

Opublikowano

Na glownej stronie widze, ze rejwen 45min temu napisal posta w temacie o YT. Wchodze do wkp i widac, ze ostatnim postem jest ten od nobody. Po wejsciu w temat widac reszte postow.

I tak w wiekszosci innych tematow, na glownej widac, w subforum juz nie. Czy tylko ja tak mam?

Opublikowano

Też tak mam. Ogólnie coś jest zje.bame dzisiaj, rano nie mogłem wejść do kącika sportowego (reszta forum działała) a potem, jak już zaczął działać to pomimo dodania posta w temacie o transferach nie maliczyło mi go.

Edit: tego tez nie naliczylo, nadal 8141 xD. Może to przez to ze pisze z telefonu.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

U mnie tez po kliknieciu Napisz storna ciagle mysli. Wcisnalem F5, odswiezylo strone i post sie pojawil. Wczoraj w dziale souls kliknalem guzik 3x i mi skopiowalo 3x tresc posta do jednego posta. Cos jest wyraznie nie tak.

Opublikowano

e: zapisywanie wiadomosci... Nic sie nie dzieje, f5, post sie pojawia.

Opublikowano

Nie scalilo xD A powinno. No i faktycznie posty sie nie naliczaja.

Opublikowano

Nie tylko Ty, ja tak miałem z tym tematem i twoim wpisem :dynia:

Opublikowano

No i co zrobileś Mazzeo?

Opublikowano

Mejm jaka panika. XD

Opublikowano

wyciąć raka cw i powinno działać ok

Opublikowano
  • Autor

Robi się. Tabele z profilami i tematami coś się obraziły i stąd pewnie te wszystkie dziwne akcje. 

Opublikowano

Piknie dziala. Thx.

Opublikowano

I za wczesnie pochwalone xD

Opublikowano

Działa? Mi wciąż nie dodaje postów normalnie (musze odświeżyć stronę) ani ich nie nalicza.

Opublikowano

A ja mam tak, że nie mogę przeczytać nowych postów w temacie F4 bo ekran bez przerwy naskakuje na pierwszy post podstrony. WTF.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.