ds 29 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) ooo tak, Vagrant Story to by było coś. Ostatnio nawet sprawdzałem czy pod moją nieobecność nie wyszło coś na PS3 ale niestety... Co do innych tytułów nie będę zbyt oryginalny: - Tenchu - może w sanboxie? Ninja do wynajęcia przemierzający feudalną Japonię w poszukiwaniu zadań? Shut up and take my money! - Soul Reaver - gdyby tylko udało się odtworzyć klimat z psxa przy nowej oprawie i zanurzyć w nim nowe pomysły i historię, oj pięknie by było. - Nowa gra od Kojimy, z jego rozmachem i pomysłami nie będąca Metal Gearem? Mogłoby być ciekawie. - miażdżący Silent Hill, godny następca Dwójki. do swojej listy dopisuję: Red Read Revenge Chrono Chronicles (tytuły robocze;) Dark Souls 3 Fallout Legend of Mana jakikolwiek jRPG z odschoolowymi, turowymi walkami, ogólnie mocno osadzony w PSXowej/snesowej tradycji ale z bohaterami nie wyglądającymi jak kreskówki na mini-mini. Może Suikoden? Edytowane 10 Lipca 2013 przez ds Cytuj Odnośnik do komentarza
Double Tap 0 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Dead Rising 3 i The Last of Us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Front Mission na wzór 3/4/5 Tenchu na wzór klasyki z ps2/psx a nie ten chłam Z Dino Crisis Chrono Cross Bloody Roar Zone of the Enders, Kojima do roboty! Od biedy nową Onimushę Edytowane 29 Lipca 2013 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tenchu(najlepiej zrobione przez From Software). C&C Generals(tytuł pecetowy, ale mi w rts-y na padzie gra sie spoko[Red Alert 3] no i touchpad może coś tchnie w kierunku strategii. Remake pierwszego Killzona z grafą godną Ps4 i aby seria szła gameplayowo bardziej w stylu pierwszej części, ofkoz bez archaizmów:-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Vagrant Story, Shenmue, Tenchu, oraz godny nastepca CTR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Chętnie bym zagrał w sikłele gier od R, czyli kolejne: Grand Theft Auto Red Dead Redemption Max Payne Manhunt Z exów od Sony to: Infamous Killzone Last of US Do postrzelania po sieci nowy Battlefield i CoD Czekam też na next genowego Tekkena i Street Fightera. no i kolejny Batman Arkham. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Jeez_PS Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Red Dead Redemption Manhunt Beyond Good And Evil Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 MDKQuake Doom GTA 6 Tenchu Deadspace The Lust of Us Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Dante's Inferno, bo skonczylo sie chamskim cliffhangerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 The Getaway (mile widziany restart) Motorstorm Shadow of the Rome Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) nowego Tekken'a, ale jakiegoś solidnego, a nie te popier.dolki ala T6,TTT2 Edytowane 5 Września 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
misiek 9 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Vigilante 8, Final Fantasy, Jak 4, TimeSplitters Cytuj Odnośnik do komentarza
misiek 9 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 O cholera wymodliłem Będzie timesplitters na ps 4 !! Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 A ja pomijajac wszystkie oczywistosci to bym wybral kontynuacje Sleeping Dogs, ta gierka miala swietny klimat, to bycie podwojnym agentem to byl strzal w dziesiatke! Wlasnie sobie odnawiam ten tytul jako rozgrzewke przed gtav. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Byłbym zachwycony Crash Bandicootem w nowym dozajnie z możliwością grania online z innymi. Chciałbym tam znaleźć wszystkie pomysły serii plus trudność plus mieszankę oryginalnego Crasha z CTR (niektóre etapy jezdzone a jakże). Takie Crash B. Ultimate Edition 2014. Pogralbym z ziomami, Pogralbym z córka. Pogralbym nawet Lucek i jego córka kontra Ja i moja córka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 dead space - w stylu pierwszej części kolejne red dead sleeping dogs Cytuj Odnośnik do komentarza
Chicken 4 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Project Zero, Blur, Burnout, Uncharted, The Last of Us, Ratchet & Clank (w starym stylu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Ja chciałbym się doczekać w końcu dobrego remake'a Final Fantasy VII. Ciekawy bym był też Parasite Eve. Bardzo liczę na nowe Little Big Planet. Na 100% kupię nowe Star Wars Battlefront i też byłbym zainteresowany Battlefield'em Bad Company 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdzisiu 0 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja chcę oldschool:- Golden axe- Streets of Rage- Cadillacs and Dinosaurs- Oni- Drakan- Rune- Heavy Metal F.A.K.K- Beyond Good & Evil- Tenchu- Valkyrie Profile- Xenosaga+ z nowszych:- Heavenly Sword- Valkyria Chronicles- Brutal Legend- Dragon's Crown Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Left 4 Dead - najprzyjemniejsze doznanie tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 ROLLCAGE!!! [media]http://www.youtube.com/watch?v=n9NVwCkn2Lw[/media] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 WIPEOUT Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 kontynuacja dead nation. wiecej map, wiecej zombiakow, wiecej broni:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 kontynuacja dead nation. wiecej map, wiecej zombiakow, wiecej broni:) To się ucieszysz Ja chciałbym nowego Jaka. Plis? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 kontynuacja dead nation. wiecej map, wiecej zombiakow, wiecej broni:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi