Opublikowano 10 lipca 201311 l ooo tak, Vagrant Story to by było coś. Ostatnio nawet sprawdzałem czy pod moją nieobecność nie wyszło coś na PS3 ale niestety... Co do innych tytułów nie będę zbyt oryginalny: - Tenchu - może w sanboxie? Ninja do wynajęcia przemierzający feudalną Japonię w poszukiwaniu zadań? Shut up and take my money! - Soul Reaver - gdyby tylko udało się odtworzyć klimat z psxa przy nowej oprawie i zanurzyć w nim nowe pomysły i historię, oj pięknie by było. - Nowa gra od Kojimy, z jego rozmachem i pomysłami nie będąca Metal Gearem? Mogłoby być ciekawie. - miażdżący Silent Hill, godny następca Dwójki. do swojej listy dopisuję: Red Read Revenge Chrono Chronicles (tytuły robocze;) Dark Souls 3 Fallout Legend of Mana jakikolwiek jRPG z odschoolowymi, turowymi walkami, ogólnie mocno osadzony w PSXowej/snesowej tradycji ale z bohaterami nie wyglądającymi jak kreskówki na mini-mini. Może Suikoden? Edytowane 10 lipca 201311 l przez ds
Opublikowano 29 lipca 201311 l Front Mission na wzór 3/4/5 Tenchu na wzór klasyki z ps2/psx a nie ten chłam Z Dino Crisis Chrono Cross Bloody Roar Zone of the Enders, Kojima do roboty! Od biedy nową Onimushę Edytowane 29 lipca 201311 l przez Redmitsu
Opublikowano 29 lipca 201311 l Tenchu(najlepiej zrobione przez From Software). C&C Generals(tytuł pecetowy, ale mi w rts-y na padzie gra sie spoko[Red Alert 3] no i touchpad może coś tchnie w kierunku strategii. Remake pierwszego Killzona z grafą godną Ps4 i aby seria szła gameplayowo bardziej w stylu pierwszej części, ofkoz bez archaizmów:-)
Opublikowano 14 sierpnia 201311 l Chętnie bym zagrał w sikłele gier od R, czyli kolejne: Grand Theft Auto Red Dead Redemption Max Payne Manhunt Z exów od Sony to: Infamous Killzone Last of US Do postrzelania po sieci nowy Battlefield i CoD Czekam też na next genowego Tekkena i Street Fightera. no i kolejny Batman Arkham. Edytowane 14 sierpnia 201311 l przez Jeez_PS
Opublikowano 5 września 201311 l nowego Tekken'a, ale jakiegoś solidnego, a nie te popier.dolki ala T6,TTT2 Edytowane 5 września 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 8 września 201311 l A ja pomijajac wszystkie oczywistosci to bym wybral kontynuacje Sleeping Dogs, ta gierka miala swietny klimat, to bycie podwojnym agentem to byl strzal w dziesiatke! Wlasnie sobie odnawiam ten tytul jako rozgrzewke przed gtav.
Opublikowano 5 października 201311 l Byłbym zachwycony Crash Bandicootem w nowym dozajnie z możliwością grania online z innymi. Chciałbym tam znaleźć wszystkie pomysły serii plus trudność plus mieszankę oryginalnego Crasha z CTR (niektóre etapy jezdzone a jakże). Takie Crash B. Ultimate Edition 2014. Pogralbym z ziomami, Pogralbym z córka. Pogralbym nawet Lucek i jego córka kontra Ja i moja córka
Opublikowano 5 października 201311 l dead space - w stylu pierwszej części kolejne red dead sleeping dogs
Opublikowano 19 października 201311 l Project Zero, Blur, Burnout, Uncharted, The Last of Us, Ratchet & Clank (w starym stylu).
Opublikowano 6 listopada 201311 l Ja chciałbym się doczekać w końcu dobrego remake'a Final Fantasy VII. Ciekawy bym był też Parasite Eve. Bardzo liczę na nowe Little Big Planet. Na 100% kupię nowe Star Wars Battlefront i też byłbym zainteresowany Battlefield'em Bad Company 3.
Opublikowano 9 listopada 201311 l Ja chcę oldschool:- Golden axe- Streets of Rage- Cadillacs and Dinosaurs- Oni- Drakan- Rune- Heavy Metal F.A.K.K- Beyond Good & Evil- Tenchu- Valkyrie Profile- Xenosaga+ z nowszych:- Heavenly Sword- Valkyria Chronicles- Brutal Legend- Dragon's Crown
Opublikowano 9 listopada 201311 l ROLLCAGE!!! [media]http://www.youtube.com/watch?v=n9NVwCkn2Lw[/media]
Opublikowano 9 listopada 201311 l kontynuacja dead nation. wiecej map, wiecej zombiakow, wiecej broni:)
Opublikowano 9 listopada 201311 l kontynuacja dead nation. wiecej map, wiecej zombiakow, wiecej broni:) To się ucieszysz Ja chciałbym nowego Jaka. Plis?
Opublikowano 9 listopada 201311 l kontynuacja dead nation. wiecej map, wiecej zombiakow, wiecej broni:)