w_s 30 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 hehe, dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ja teraz gram dopiero we wlasna kopie, na spokojnie, nie przechodze bratu mlodszemu fragmentow ktorych on nie mogl i... jestem zakochany w tej grze. Te animacje, te dzwieki, TEN LUIGI I JEGO NUCENIE MOTYWU! Boze, kocham te gre Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ta gra jest taka.. dopieszczona. Przesuwanie premiery wyszło jej na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dokladnie, gra jest zabugowana ;/ zdarzyl mi sie juz niestety bug, ze zanikly wszelkie dzwieki otoczenia, grala tylko muzyka, ale to na szczescie pod sam koniec 1 misji w 2 mansionie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 to częsty bug niestety ale chyba tylko w niektórych misjach mi raz się trafił Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Przyznam się do dwóch rzeczy: nie grałem w poprzednie przygody Luigiego, bo nie miałem GaCusia, a poza tym - wydawało mi się, że w erze PS2/XB/GC - wyrosłem z gier:) A druga rzecz, to odpaliłem Luigi Mansion 2, po wcześniejszym papierosku i... Ta gra ma tyle ciekawych smaczków, wpływających na klimat, że skoro Disney, czy Pixar, robią swoje animacje - tak Nintendo przeniosło mnie w swój bajkowy świat. I to za pomocą tej gry. Luigi taka gapa, normalnie śmiać mi się chciało, jak sobie nucił motyw przewodni, czy taki wydygany odbiera "telefon". A w ogóle ten patent z DSem, zamiast telefonu... Zapowiada się przyjemna rozgrywka, tylko na ile godzin? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Zależy, czy będziesz wszystko zbierał, ale spokojnie na jakieś 10-15h powinno starczyć Gra jest świetna i własnie przez takie smaczki jak nucący Luigi sporo zyskuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Tylko przy końcu się nudzi, ale ogólnie gra spoko Edytowane 24 Maja 2016 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Końcówka traci gdyż jest niepotrzebnie przeciągana ale fakt iż 3/4 to małe mistrzostwo i tytuł zyskuje dzięki świetnym szczegółom jakie zaimplementowali twórcy do świata jak i Gameplayu. Ja ostatnio swoją przygodę z Luigi's Mansion 2 skończyłem z wynikem 15.5h więc Rayos daleki od prawdy nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Właśnie zabrałem się za gierkę, kolejny sztosik, design to małe mistrzostwo, jestem w drugiej rezydencji dopiero, a już nie mogę wyjść z podziwu dla projektanów :). Edytowane 2 Marca 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Widzę, że w końcu kupiłeś 3dsa i odkrywasz ile ta konsola ma sztosów :-P Udanej zabawy. P. S. Pamiętaj o ds jeszcze! Edytowane 4 Marca 2018 przez NemoKOF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) 53 minuty temu, NemoKOF napisał: Widzę, że w końcu kupiłeś 3dsa i odkrywasz ile ta konsola ma sztosów :-P Udanej zabawy. P. S. Pamiętaj o ds jeszcze! No kupiłem, żeby nadrobić zaległości, tylko że ja strasznie wybredny jestem. W każdym razie Luigi jest boski, mam już pierwsze dwie rezydencje na 100%! Tak mi się podoba :). Zelda: ALBW też na 100% ukończona. Na pewno jeszcze ukończę na 100% SM3DLand (2 raz) i DKCR (3 raz :)). A dalej nie wiem, co tu jeszcze kupić? Edytowane 4 Marca 2018 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Mi parę RPG zostało które chce sprawdzić. A tobie polecam nowelki, np Ace Attorney. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Remake jedynki zapowiedziany na 3DS i nikt nic nie pisze? Jak dla mnie news directa, bardzo chciałem zagrać w jedynkę a GCN nigdy nie miałem, kończę własnie trzeci raz ogrywać dwójkę i robi mnie ten news niesamowicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 A co tu pisać jak wszyscy chcą "trojke" na switcha, albo chociaz ten remake a nie na 3ds? ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jasne - sam czekam na swichową trójkę, nie mniej jednak możliwość ogrania jedynki cieszy bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 fajnie ze wychodzi bo jedynka byla swietna, jednak wolalbym jedynke i dwojke zobaczyc na switchu, a za jakis czas trojke Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Mi dwójka bardzo się podoba, jedynka jest równie dobra? Podobna, czy są jakieś inne, fajne patenty? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Czy w jedynce Luigi tez podśpiewuje główny motyw? To dla mnie ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 @grzybiarz podśpiewuje, aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 W dniu 9.03.2018 o 13:08, Jeez_PS napisał: Remake jedynki zapowiedziany na 3DS i nikt nic nie pisze? Jak dla mnie news directa, bardzo chciałem zagrać w jedynkę a GCN nigdy nie miałem, kończę własnie trzeci raz ogrywać dwójkę i robi mnie ten news niesamowicie. Ehh dla mnie to było rozczarowanie akurat Directa ( jak zobaczyłem na jaką platformę wychodzi). Liczyłem, że będzie podobnie jak z Bayonetką, zapowiedzą 3 i zestaw 1 i 2 na Switcha, a tu ani jednego ani drugiego. Niestety DSa nie mam zamiaru już kupować, mając Switcha no ale mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ja jestem mega zadowolony bo oprócz Luigi Mansion będzie jeszcze Toad treasure tracker na 3dsa Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 W dniu 10.03.2018 o 21:42, zdrowywariat napisał: Mi dwójka bardzo się podoba, jedynka jest równie dobra? Podobna, czy są jakieś inne, fajne patenty? Pierwsza część nie jest podzielona na misje - chodzimy po domu i zbieramy klucze, żeby wchodzić do kolejnych pomieszczeń i łapać kolejne duchy. Jest przy tym krótka - przejście zajmuje 5-6 godzin. Mi bardziej odpowiadał oryginał (jako całokształt), ale do formuły kieszonkowej dużo lepiej pasuje LM2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 To fajnie, mi bardziej taka formuła odpowiada, bez podziału na misje. Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 A czy w 1 są savepointy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi