Opublikowano 23 września23 wrz Bardzo fajny ten F4, momentami wzruszający. Powrót do dawnej formy, powoduje nawet że człowiek zaczyna czekać na tą sagę z Doomem. Może coś z tego być. Również sądziłem że zakończy się źle, a jednak jest Happy End.
Opublikowano 24 września24 wrz ,,Marvel Zombies" - piękna wizualnie, dokładna, perfekcyjna do kreacji teł w graficew, elementów akcji oraz wszystkich innych elementów rzeczywistości w warstwie obrazu.. poza projektami ludzkich postaci, które w takiej technice i stylu z mieszanką CGI i czegoś artystycznego: niestety w tworzeniu twarzy bohaterów, w ogóle akcentowaniu mowy ciała, wypełnień fizyczności, nie spełnia ona swojego zadania. Pierwszy epizod serii dopiero za mną: jest luźno, intrygująco, tak jakby chce się oglądać tego więcej i więcej, ale masz świadomość, że... kurłaaa to tylko 4 odcinki. Charakter i osobowość głównych ,,MC" miniserii (Sezon 2?) jest jak najbardziej ok, ale... właśnie: dlaczego to mają być TE POSTACI, AKURAT TE?!Śmiechłem aż miło gdy ujrzałem to:to ... no właśnie... modyfikacja Iron Mana Riri z neuronową SI ,,Friday". Hue hue...Tymczasowa ocena s01e01 ,,Marvel Zombies", jak i w ogóle całej serii: 8,5/10. Edytowane 24 września24 wrz przez JaskinieTerrigenoweMarvela
Opublikowano 26 września26 wrz Odpaliłem właśnie Marvel Zombies... fajnie, że zaczynają postaciami które absolutnie nikogo kurwa nie obchodzą XD Nic się nie uczą.Jakie gówno. Taki materiał źródłowy a oni zrobili z tego cukierkowe what if. Edytowane 26 września26 wrz przez SnoD
Opublikowano 28 września28 wrz A gdyby to się tak potwierdziło... ?Niedzielny widz, taki ,,od Święta" ogarnie... brzmi dla geeka intrygująco. Tiaa.. ,,Brand New Day". xD
Opublikowano niedziela o 00:332 dni Nadrobiłem F4, przegadany mocno, sporo przewijałem, ale na tle Thunderbolts i Kapitana Afryki to i tak wypada niezle. No i chyba już zmęczony jestem mordą Pascala, wszędzie go wciskają.
Opublikowano niedziela o 14:361 dzień 97 sezon 2 trailer wypłynął Chyba k* dowiozą Edytowane niedziela o 14:471 dzień przez SnoD