Opublikowano 10 sierpnia10 sie Meh w miarę wyłania sie obraz tego co będzie W dużym skrócie tego co wiadome.Otwarcie z pająkiem raimiego w starciu z wolverinem i deadpoolem. Pokazali już nawet Deadpoola w kostiumie xforce.Loki przenosi Rogersa do universum F4 po endgameZjawia sie doom.Thor i Rogers znajdują martwego Lokiego w TVA.Walka z doomem, która jest przegrana.Battleworld
Opublikowano 13 sierpnia13 sie Niestety 2 sezon Xmen 97 poniżej oczekiwań :/ A 3 z tego co widziałem zapowiada się gorzej.
Opublikowano 15 sierpnia15 sie Kit Connor as Scott Summers, Christopher Abbott as Professor Charles Xavier, Samara Weaving as Emma Frost, Inde Navarrette as Rogue,Maya Boyd as Storm.Adam Driver as Nathaniel Milbury/Mister Sinister
Opublikowano 15 sierpnia15 sie Kolejne miesiące wyczekiwania do premiery ,,Doomsdaya" przed nami... No i... kurnia, ależ to będzie ,,krwawica" fanowska: teorii co do tego, kto co i jak, dlaczego tak a nie inaczej rozegra się w tym filmie, pojawi się z pierdyliard, ,,speszjalLuuuków" od Marvel Studios tak samo, także hype na ten cosik będzie wzrastał aż do pęknięcia jakieś granicy. Co do samego castingu do ,,Doomsdaya"... na plus tylko Driver i Inde Navarrette jako Rogue, która zagrała dość dobrze w serialu ,,Superman & Lois" z CW/MAX. Marzonkiem było obsadzenie Drivera jako Magneto, a Patricka Wilsona jako Prof. Xaviera.
Opublikowano 16 sierpnia16 sie Nowy ni to trailer, ni to materiał ,,speszjaal luuuk", do Avengers: Doomsday widziałem 3 razy... Za każdym razem czysto wizualno-słuchowe wrażenie było u mnie: ,,o ja pie.... Łoooo Loool" i coś w tym stylu. Tak, bo wrażenie energetyczne robi kapitalne. Pompa i patos w tym trailerku poza granicami. Ale... przesadzili chyba... lekko z kreacją Dooma: ależ potęga! No ale... Skoro jest on w stanie kontrolować Celestials: budowniczych Kosmosu i Multiversum, to do czego będzie zdolny w filmie? W ogóle w Multiversum Nawet Thanos się przed nimi kłaniał. Szkoda, że nie widzimy facjaty Dooma, czyli po prostu RDJa w swojej nowej roli... Tu lekki zawód, no ale... Zobaczymy za ileś miesięcy, co z tego wyniknie. :D
Opublikowano poniedziałek o 12:145 dni Patrząc się na dotychczasowe ,,zarobki" Brand New Day..., pomyślmy... jest mega dobrze. Bo w GBO film ,,uciułał" sporo filmowego grosza: już ponad 2 miliardy filmodolarów, a Odyseja Krzyśka Nolana idzie po półtora miliarda! Możliwe, że ,,BND" zarobi totalnie dużo, że będzie to jednak 3 miliardy filmodolarów, i zarówno Avatary Camerona i jego ,,Titanic" zostaną zdetronizowane; to samo z ,,Endgame" z MCU. Szansa na to jest: fifty-fifty; spadki w ,,zarobkowaniu" w BoxOffice mogą nastąpić nagle. Zobaczymy; trzeba się szykować na re-emisję ,,Infinity Saga" w IMAX - coś tam ma być we wrześniu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Powyżej pisałem, że ,,BND" nie dowiezie tych 3 miliardów filmodolarów, że zarobki w GBO dla tej produkcji będą coraz gorsze... No ale... jakby nie patrzeć, bez obecnie żadnej konkurencji ,,na rynku" premier kinowych, prawdopodobnie ,,BND" za jakiś czas zbliży się do 2,7 - 2,8 mld. A jak będzie dalej: tu ciężko stwierdzić. Ale mimo wszystko trzymam kciuki za taki sukces! xD5 godzin temu, Sebas napisał(a):Łej, materności... no gdyby... gdyby to wszystko okazało się prawdą, tą ostateczną, to kruci takie ,,Avengers: Doomsday" to ja kupuję! Ależ tam się może wydarzyć. Rzekomo, bo plota niesie, ten kogo widzimy w zwiastunie (2 materiały) to prawdziwy Doom. Wiktor, ten grany przez RDJ, to niby dobry-Wiktor, z innego Świata. A tego złego, właśnie z tych trailerów ma niby grac C. Murphy. Łej kurnia! :D