Opublikowano 20 lipca20 lip Zwiastun do ,,Doomsdaya" ukazuje film, który być może będzie miał dość specyficzny, nowy w kinie rozrywkowym styl wizualny, ot gradient koloru! Już sam wstęp jest swego rodzaju nawiązaniem do ,,The Last Jedi" Johnsona, do pierwocin prawdziwego pojęcia Mocy. Ależ potęga najnowszego ,,Avengers" w MCU - przynajmniej zwiastun ukazuje ,,show", które raczej na dżylion fazylionów procent przebije skalę rozmachu ,,Endgame"... Soczyście skurczybyczki! <3 Czyżby Kapitan Ameryka z innej linii/Wszechświata w MCU?
Opublikowano 20 lipca20 lip To niesamowite jak nieudolnie próbują nakręcać hajp nie rozumiejąc, że w tej formie nikogo to już nie interesuje.
Opublikowano 20 lipca20 lip Ależ ten trailer nic mi nie robi. Tylko Thor spoko, a reszta to napaćkane wszystkiego bez ładu i składu.
Opublikowano 20 lipca20 lip Aj, te sceny gdzie wrzucają wszystkich nagranych na greenscreenie Pyszota
Opublikowano 20 lipca20 lip 4 godziny temu, Tokar napisał(a):To niesamowite jak nieudolnie próbują nakręcać hajp nie rozumiejąc, że w tej formie nikogo to już nie interesuje.Nom, a potem będą 2 miliardy w box office.
Opublikowano 20 lipca20 lip Ten i kolejny film to być albo nie być dla MCU. Oni chyba nie mają jeszcze nic zapowiedzianego po Secret Wars, więc są tam obsrani, a nie pewni sukcesu.
Opublikowano 20 lipca20 lip Ten ponad rok przerwy od filmów dobrze im zrobi, ludzie już mieli dosyć, najpierw Spider man rozbije bank, a potem pod koniec roku Avengers.
Opublikowano 21 lipca21 lip 1 godzinę temu, Sebas napisał(a):Zbierzmy się wszyscy w jednym miejscu będzie trudniej w nas trafić
Opublikowano 21 lipca21 lip Ten zwiastun wygląda jak jakieś AI gówno robione pod TikPoka. Ktoś mi powie skąd Dr Doom ma takiego powera, że sobie paluszkami zatrzymuje topór Thora jak Son Goku gdy go Trunks chciał sprawdzić na początku sagi androidów? Nażarł się kolejny typ jakiś kamyczków czy co się tam znowu odwaliło?
Opublikowano 21 lipca21 lip 5 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):Ten zwiastun wygląda jak jakieś AI gówno robione pod TikPoka. Ktoś mi powie skąd Dr Doom ma takiego powera, że sobie paluszkami zatrzymuje topór Thora jak Son Goku gdy go Trunks chciał sprawdzić na początku sagi androidów? Nażarł się kolejny typ jakiś kamyczków czy co się tam znowu odwaliło?No nie może być słabszy od poprzedniego, więc nieważne co tam miał w komiksach, musi być silniejszy.
Opublikowano 21 lipca21 lip 20 godzin temu, Shen napisał(a):Szału nie maPowiem więcej: wygląda jak goowno . Pewnie tego nie zrobią i nie zmienią daty premiery, ale stawać z czymś takim do walki z mocarną na zwiastunach Diuną to
Opublikowano 21 lipca21 lip Zwiastun do ,,Doomsday" naprawdę robi sporą w sensie energii wizualnej, którą ma przekazać film... robotę. I to jak sporą! To będzie sztosik absolutny! Coś niesamowitego - oczojebność wyniesiona do granic absurdu! Ha! Ale co do fabuły to tutaj nie jestem do końca pewien. Bo sam pierwszy zwiastun, cóż, nie pokazał niczego konkretnego, jedynie sam fakt ,,zderzenia światów" czy zagłady Multiversum, albo jego podporządkowania do woli Dooma - to może być ciekawe i zawracać fanowski ból głowy, być dobrym źródłem do fanowskich teorii. Najdziwniejsze jest to, że w owym zwiastunie dużą uwagę poświęcono postaci Thora, który stał się tu osią wszystkiego, narratorem opowieści xD. Kto wie czy zwiastun no.2 nie będzie pokazany 26 albo 27 lipca!
Opublikowano 21 lipca21 lip PrzeciekiAkurat sobie odświeżyłem spidery raimiego na bluray uhd Jedyneczka i dwójeczka nadal robią. Filmy z prawdziwego zdarzenia. Nie to co taka sraka bez charakteru. Edytowane 21 lipca21 lip przez Sebas
Opublikowano 21 lipca21 lip Pierwsze Avengers wiadomo najlepsze. Co na 2 i 3 miejscu podium? Thor Ragnarok też świetny. Zimowy żołnierz mi się podobał. Era Ultrona średnia, walka IM z Hulkiem najlepsza, nie to co chaos na końcu.
Opublikowano 21 lipca21 lip 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):Ten zwiastun wygląda jak jakieś AI gówno robione pod TikPoka. Ktoś mi powie skąd Dr Doom ma takiego powera, że sobie paluszkami zatrzymuje topór Thora jak Son Goku gdy go Trunks chciał sprawdzić na początku sagi androidów? Nażarł się kolejny typ jakiś kamyczków czy co się tam znowu odwaliło?Zajebał moc Beyondera.
Opublikowano 21 lipca21 lip 39 minut temu, PiotrekP napisał(a):Pierwsze Avengers wiadomo najlepsze. Co na 2 i 3 miejscu podium? Thor Ragnarok też świetny. Zimowy żołnierz mi się podobał. Era Ultrona średnia, walka IM z Hulkiem najlepsza, nie to co chaos na końcu.Zimowy Żołnierz, Civil War i Infinity War tak na szybko
Opublikowano 21 lipca21 lip 1 hour ago, PiotrekP said:Pierwsze Avengers wiadomo najlepsze. Co na 2 i 3 miejscu podium? Thor Ragnarok też świetny. Zimowy żołnierz mi się podobał. Era Ultrona średnia, walka IM z Hulkiem najlepsza, nie to co chaos na końcu.Thor Ragnarok to trochę sraka i zepsuła Thora jako postać
Opublikowano 21 lipca21 lip Bez Ragnaroka nie byłoby love and thunder i grubego thora w endgameNie dałbym tego do czołówki czegokolwiek
Opublikowano 21 lipca21 lip Thory to zdecydowanie jedne z najgorszych filmów MCU zaraz obok czarnych panter i wielu innych filmów z fazy 4.
Opublikowano 21 lipca21 lip Chyba trzeba zrobić potężną ankietę i forunkowy ranking wszystkich filmów MCU.