Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Czy ktoś kto robił dobre zakończenie (trofeum Redemption) pamięta może ile punktów moralnych można pominąć, żeby je dostać?

Jadę - co prawda na PS3 - przejście Ultimate. Stalker trudny + wszystkie znajdźki + żadnego zabójstwa + dobre zakończenie. I kilka punktów moralnych, ze 3-4 pominąłem, a jestem w połowie. Jak duży jest margines błędu?

• Odpowiedzi 237
  • Wyświetleń 44,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak powinni tworzyć reedycje. Odświeżenie Metro bardziej przypomina kotlety HD z poprzedniej generacji, niż tę kpinę z graczy, która ma miejsce obecnie. Bowiem otrzymujemy nie tylko usprawnioną graf

• przed chwilą skończyłem Last Light, świetnie sie grało, ta część jeszcze lepsza od 2033 podobały mi sie szczególnie skradanki na początku gry, rzuczanie nożami co chwile no i sama gra wygląda sporo

• Ciekawa opinia powyżej. Nie mogę tylko zrozumieć jak przy Metro 2033 z ocen 8/10, 9/10 i 8/10 wyszła Ci ocena końcowa 7/10.  ^_^ Ja jestem właśnie w trakcie "calakowania" całego pakietu Metro Redux n

Opublikowano
Godzinę temu, Voytec napisał:

Czy ktoś kto robił dobre zakończenie (trofeum Redemption) pamięta może ile punktów moralnych można pominąć, żeby je dostać?

Jadę - co prawda na PS3 - przejście Ultimate. Stalker trudny + wszystkie znajdźki + żadnego zabójstwa + dobre zakończenie. I kilka punktów moralnych, ze 3-4 pominąłem, a jestem w połowie. Jak duży jest margines błędu?

Jak robiłem platynę to pominąłem może 2 albo 3, ale starałem się jednak robić wszystko bo tak naprawdę nie ma jednoznacznej odpowiedzi na Twoje pytanie. Czytałem, że ktoś pominął jedno ale bardzo znaczące i nie dostał, a ktoś kilka mało znaczących i dostał. 

Opublikowano
4 godziny temu, Voytec napisał:

Jak nikogo nie zabijasz to powinno byc gites nawet jak pominiesz kilka.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy można zmienić dialogi na rosyjski z polskimi napisami? Chodzi mi o PS4. Znalazłem tylko ustawienia napisów.

Opublikowano
34 minuty temu, junioru2 napisał:

Czy można zmienić dialogi na rosyjski z polskimi napisami? Chodzi mi o PS4. Znalazłem tylko ustawienia napisów.

Tak, jest w opcjach gry. Chwilę pobiera, a później jest do ustawienia.

• 1 rok później...
Opublikowano

Gry z tej serii są ze sobą mocno powiązane fabularnie? Exodus właśnie jest przeceniony na 50zł i zastanawiam się nad kupnem, a nie grałem w żadną część Metra.

Opublikowano

Praktycznie to jest kontynuacja poprzednich gier i jako tako są mocno powiązane. Jedynie czego nie będzie wiedział, to skąd to się wszystko wzięło i co z bohaterami się stało. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, za 18 złociszy na PSN...brać? 

Czytałem Metro 2033 i byłem zachwycony, jednak nie jestem pewien, czy po drodze zaliczyłem też drugą część, bo było to jakieś 150 lat temu. 

Anyway - do obytych w temacie i uniwersum. Najpierw łyknąć na nowo całą trylogię książek, a po tym zagrać, czy jednak są lepsze patenty na bardziej spójne przeżycie przygody? :problem:

Edytowane przez ginn

Opublikowano
4 godziny temu, ginn napisał:

Panowie, za 18 złociszy na PSN...brać? 

Pewnie że tak.

Mnie akurat gierki przekonały do książki.