Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 561,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Znowu Armamentarium dla tytana. Eh... W tym tygodniu zaoszczędzę coiny.

Opublikowano

Nie przesadzajmy, w 20 minut się ściągnęło.

EDIT.

Patch poszedł szybko za to teraz nie można połączyć się z PSNem i kicha z grania.

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

Patch juz do sciagniecia. Uwaga na zawrotne predkosci pobierania

10397285_1501412500111891_82367838319938

Patch Notes duzo tego: http://www.bungie.net/7_Destiny-Update--11172014/en/News/News?aid=12398

Na PS3 jest 1.11GB i nie da rady ściągnąć.
"Expansion content appears to be damaged or missing and cannot be loaded"
error code: boar
Fanta-koorva-stycznie
Czyżby Sony robiło im tą łatkę? :P

Edytowane przez WrednyPL

Opublikowano

Patch juz do sciagniecia. Uwaga na zawrotne predkosci pobierania

10397285_1501412500111891_82367838319938

Patch Notes duzo tego: http://www.bungie.net/7_Destiny-Update--11172014/en/News/News?aid=12398

Na PS3 jest 1.11GB i nie da rady ściągnąć.

"Expansion content appears to be damaged or missing and cannot be loaded"

error code: boar

Fanta-koorva-stycznie

Czyżby Sony robiło im tą łatkę? :P

Mam to samo wiecie moze o co chodzi?
Opublikowano

@Kalinho

gra skuteczna, dobre k/d ratio ale strasznie statycznie i nudno :)

Do tego chyba cala druzyna wlaczyla przez przypadek nie ten tryb, ktory chcieli. Takie mecze moze przyjemnie by sie ogladalo przy Clashu, a nie w Control,gdzie widze tylko 3 goscin probowalo przejac punkty. Pozytek dla druzyny jak widac skromny, skoro przez caly mecz zdobyliscie 1 punkt ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jestem teraz na Atheonie na hard, ps4.....ktos pomoze?

Opublikowano

@Kalinho

gra skuteczna, dobre k/d ratio ale strasznie statycznie i nudno :)

Do tego chyba cala druzyna wlaczyla przez przypadek nie ten tryb, ktory chcieli. Takie mecze moze przyjemnie by sie ogladalo przy Clashu, a nie w Control,gdzie widze tylko 3 goscin probowalo przejac punkty. Pozytek dla druzyny jak widac skromny, skoro przez caly mecz zdobyliscie 1 punkt ^^

Przecież ja broniłem tego jednego zdobytego punktu  :sorcerer:

Opublikowano

Sporo zmian po tym najnowszym patchu - aż szkoda, że od początku tego wszystkiego nie było w grze.

W końcu pokazuje, do jakiej maksymalnej wartości można rozwinąć daną część zbroi (dzięki temu dowiedziałem się, że te zdobyte w Iron Banner mają aż 30 light po wymaksowaniu).

Większość zmian to kosmetyka, zmiana okrągłych meterów postępu na romby, wizualne zmiany w inventory (surowce itp), na jednej z  map (Mars) zmienili położenie punktów A, B i C i w sumie tyle, ale gra się jakoś przyjemniej :)

Teraz trzeba wykorzystać Iron Banner póki trwa :)

Edytowane przez WrednyPL

Opublikowano

jezeli ktos ma ochote i odpowiednio duzo samozaparcia to chetnie znajde ludzi ktorzy tak jak ja chca wbic trofika za przejscie raidu bez zginiecia nikogo w teamie :D ps4 wersja jakby co walcie na moj psn id :D

Opublikowano

Ja z chęcią zrobiłbym raid po raz pierwszy. Mam warlocka na 26 bodajże. Ktoś chętny na dziś wieczór?

Gram na ps4

Edytowane przez Mirumoto

Opublikowano

Chcialem popykac w trajala na One. Zassalem go, a tu niemila niespodzianka. Pojawia sie komunikat:
"Jesli masz dysk z gra, wloz go teraz.Jesli nie, upewnij sie, ze osoba, ktora dokonala zakupu jest zalogowana w usludze Xbox Live, a nastepnie wybierz Zakoncz".
Łotdefak, ze sie tak grzecznie zapytam?
Trial juz nieczynny?

Edyta Górniak: Dodam tylko, ze gra nie zniknela mi z kolejki pobierania. Tkwi tam nadal, a w momencie wybrania z menu "Wznow instalacje" pokazuje mi, ze Instalacja 100% i dalej powiadomienie u dolu, ze "Zatrzymano instalacje".

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
Edyta Górniak: Dodam tylko, ze gra nie zniknela mi z kolejki pobierania. Tkwi tam nadal, a w momencie wybrania z menu "Wznow instalacje" pokazuje mi, ze Instalacja 100% i dalej powiadomienie u dolu, ze "Zatrzymano instalacje".

Wywal i ściągnij ponownie - jedyny ratunek :/

Mi się taki syf zrobił przy kolekcji Halo i chociaż gra działała, to co chwilę wyskakiwało powiadomienie, że zatrzymano instalacje. Pomogło dopiero usunięcie i ponowne zainstalowanie gry :/

Co do powyższego problemu - nie mam pojęcia, czy to kwestia jakiegoś babola ze strony M$ czy Bungie, czy Acti, ale reinstalacja tak czy siak nie zaszkodzi.

Opublikowano

Wywal i ściągnij ponownie - jedyny ratunek :/

Mi się taki syf zrobił przy kolekcji Halo i chociaż gra działała, to co chwilę wyskakiwało powiadomienie, że zatrzymano instalacje. Pomogło dopiero usunięcie i ponowne zainstalowanie gry :/

Co do powyższego problemu - nie mam pojęcia, czy to kwestia jakiegoś babola ze strony M$ czy Bungie, czy Acti, ale reinstalacja tak czy siak nie zaszkodzi.

Probowalem zrobic jak poradziles a tu kolejny niemily zonk. Po odinstalowaniu i probie ponownej instalacji dostalem sztacheta przez morde napisem:

"Wersja probna ulegla wygasnieciu". To co...oni tego triala tylko na jeden dzien dali??

Opublikowano

Pany ja tam janusz w takie gierki jestem. Mam se postać na 29 levelu, wszystkie części zbroi legendarne, tudzież egzotyczne, do tego maksymalnie upgrade'owane, no i stanąłem na tym 29 poziomie. Jak przeskoczyć na 30?

Potrzebujesz całej zbroi z Raidu, Ewentualnie: 1 egzotyk, 3 rzeczy z raidu lub 1 egzotyk 2 rzeczy z iron bannera i jedna pierdoła z raidu.

Opublikowano

Iron Banner wreszcie taki jak powinien być. Dzisiaj udało mi się wskoczyć na 4 rank i wreszcie zdobyłem upragnione rękawice do tytana. Teraz tylko je ulepszę i mam wreszcie 30 lvl :P

Opublikowano

Iron Banner świetny, ja rękawice już mam, ale czaję się na ten Fusion Rifle, a do tego potrzebuję rangi piątej, więc jeszcze trochę grania przede mną :)

W każdym razie widzę progres i jest fajnie, tylko Xur zawiódł mnie i kolejny tydzień nie ma mi nic do zaoferowania niestety.

Opublikowano

Czyli sobie odpuszczam, bo i tak nie mam z kim Raidu przeleźć. Dzięki za odpowiedź. 

Destiny lfg próbuj.

Opublikowano

Fusion rifle jest od 4 rangi, a scout rifle od 5.