Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Chodzi mi o to, ze musisz mieć pełna wersje z dodatkami a potem tez je kupować (bo wyjdą min. 2 dlc).

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 561,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Kurcze wziąłem tą gierkę na cebulę z bratem na pół. On był strasznie napalony w przeciwieństwie do mnie. Nie wiem co się stało ale ta gra mnie tak wciągnęła. Nawet zwykłe daily daje masę radości. Wkurza mnie tylko to że nie mogę dobić do 300 i więcej lighta :)

Opublikowano

Pewnie juz bylo ale ciezko sie przebic przez prawie 300 stron :/ Jak mam quest którego nie mogę solo skończyc, to w jaki sposob kogos zaprosić do pomocy i czy potrzebuję do tego plusa?

Opublikowano

Jak masz znajomych, to możesz ich zaprosić do gry. Ewentualnie możesz spróbować zaprosić kogoś będąc w wieży. Do gry potrzebujesz plusa...

Opublikowano

Trochę kapa. Ze znajomymi słabo, a to co napisał Marek też nie buduje :)

Opublikowano

Sprawdź grupy na facebooku: Destiny - Playstation 4 Polska, Destiny Polska. Masa osób chętnych do grania.

Opublikowano

Orientuje się ktoś, jak wygląda sprawa z PeeSczwórkowym wydaniem Destiny The Taken King? Czy wszystkie DLC są na płycie (tak, wiem że są, od samej premiery, ale ja nie o tym...), czy w pudełku jest jakiś kod na pobranie dodatkowej zawartości? Pytam pod kątem kupna używki oczywiście, więc chętnie poznałbym odpowiedź :)

Opublikowano

Kody sa. Nowke kupisz za 150 zicos. Polecam ;) wpadł wczoraj flawless raider... jeszcze kilka jakichs banalnych osiagniec i calak. Atheon rzucil wczoraj Vexa, Vision of confluence i atheon epilogue... wspomnien czar ;)

Opublikowano

Pierwszy calak na xboxie wpadł wczoraj... :D Destiny oficjalnie ukończone... Calak wpadł w niecałe 2 miesiące od rozpoczęcia przygody na X1... :) Jeszcze 6x raid w tym tygodniu dla challenga + IB do uzbierania brakujących szmatek/opasek/pelerynek i robię przerwę... Teraz będę grał tylko dla przyjemności z ekipą... :)

Nówki były w promocji pod koniec roku w Media Markt za 119 na PS4 i za 99 na PS3... ostatnio jak byłem, to na PS4 dalej jest taka cena. :)

Opublikowano

Siemka. Czy jest ktoś chętny do pomocy w raidach ? Póki co jest nas trzech (light 293-297). Przydałby by się ktoś wyrozumiały, kto by nam powiedział co i jak, bo nie graliśmy do tej pory raidów ;]

Opublikowano

Siemka. Czy jest ktoś chętny do pomocy w raidach ? Póki co jest nas trzech (light 293-297). Przydałby by się ktoś wyrozumiały, kto by nam powiedział co i jak, bo nie graliśmy do tej pory raidów ;]

War0ne i wrog przeciagaja

Opublikowano

Też się piszę na King's Fall :)

Opublikowano

Chłopaków nie trzeba przeciągać. pokaże się co robić i beda latać. Raid jest prosty. Ja i Piotros + 4 świeżaków ;) Ins wczoraj do mnie pisal via Live. jakoś w weekend trzeba sie zgadać

Opublikowano

Fajnie, że są chętni na raida, jeszcze fajniej jakby chętni mogli jutro pograć :)

Opublikowano

Najlepszego Wezyr:)

No dobra to umówieni jesteśmy tak mniej więcej na 21/22. 4 osoby juz są. Jak ktoś chętny to zapraszam :)