Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Chodzi mi o to, ze musisz mieć pełna wersje z dodatkami a potem tez je kupować (bo wyjdą min. 2 dlc).

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 529,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Kurcze wziąłem tą gierkę na cebulę z bratem na pół. On był strasznie napalony w przeciwieństwie do mnie. Nie wiem co się stało ale ta gra mnie tak wciągnęła. Nawet zwykłe daily daje masę radości. Wkurza mnie tylko to że nie mogę dobić do 300 i więcej lighta :)

Opublikowano

Pewnie juz bylo ale ciezko sie przebic przez prawie 300 stron :/ Jak mam quest którego nie mogę solo skończyc, to w jaki sposob kogos zaprosić do pomocy i czy potrzebuję do tego plusa?

Opublikowano

Jak masz znajomych, to możesz ich zaprosić do gry. Ewentualnie możesz spróbować zaprosić kogoś będąc w wieży. Do gry potrzebujesz plusa...

Opublikowano

Trochę kapa. Ze znajomymi słabo, a to co napisał Marek też nie buduje :)

Opublikowano

Sprawdź grupy na facebooku: Destiny - Playstation 4 Polska, Destiny Polska. Masa osób chętnych do grania.

Opublikowano

Orientuje się ktoś, jak wygląda sprawa z PeeSczwórkowym wydaniem Destiny The Taken King? Czy wszystkie DLC są na płycie (tak, wiem że są, od samej premiery, ale ja nie o tym...), czy w pudełku jest jakiś kod na pobranie dodatkowej zawartości? Pytam pod kątem kupna używki oczywiście, więc chętnie poznałbym odpowiedź :)

Opublikowano

Kody sa. Nowke kupisz za 150 zicos. Polecam ;) wpadł wczoraj flawless raider... jeszcze kilka jakichs banalnych osiagniec i calak. Atheon rzucil wczoraj Vexa, Vision of confluence i atheon epilogue... wspomnien czar ;)

Opublikowano

Pierwszy calak na xboxie wpadł wczoraj... :D Destiny oficjalnie ukończone... Calak wpadł w niecałe 2 miesiące od rozpoczęcia przygody na X1... :) Jeszcze 6x raid w tym tygodniu dla challenga + IB do uzbierania brakujących szmatek/opasek/pelerynek i robię przerwę... Teraz będę grał tylko dla przyjemności z ekipą... :)

Nówki były w promocji pod koniec roku w Media Markt za 119 na PS4 i za 99 na PS3... ostatnio jak byłem, to na PS4 dalej jest taka cena. :)

Opublikowano

Siemka. Czy jest ktoś chętny do pomocy w raidach ? Póki co jest nas trzech (light 293-297). Przydałby by się ktoś wyrozumiały, kto by nam powiedział co i jak, bo nie graliśmy do tej pory raidów ;]

Opublikowano

Siemka. Czy jest ktoś chętny do pomocy w raidach ? Póki co jest nas trzech (light 293-297). Przydałby by się ktoś wyrozumiały, kto by nam powiedział co i jak, bo nie graliśmy do tej pory raidów ;]

War0ne i wrog przeciagaja

Opublikowano

Też się piszę na King's Fall :)

Opublikowano

Chłopaków nie trzeba przeciągać. pokaże się co robić i beda latać. Raid jest prosty. Ja i Piotros + 4 świeżaków ;) Ins wczoraj do mnie pisal via Live. jakoś w weekend trzeba sie zgadać

Opublikowano

Fajnie, że są chętni na raida, jeszcze fajniej jakby chętni mogli jutro pograć :)

Opublikowano

Najlepszego Wezyr:)

No dobra to umówieni jesteśmy tak mniej więcej na 21/22. 4 osoby juz są. Jak ktoś chętny to zapraszam :)