Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Również mogę zagrać Crotę dzisiaj wieczorem.

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 566,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Mogę, ale za pi razy oko godzinę (czyli o 21.30 czy coś takiego).

Opublikowano

No to mamy 4 osoby, jeszcze dwóch – dzisiaj, 21:30.

Opublikowano

Wstępnie ok, chociaż wolałbym jutro/piątek. Ale jakby co to in.

BTW: dla łowców artefaktów - Tyra sprzedaje w tym tygodniu najlepszego Silimara od week 1 ROI (teraz 105% wtedy chyba 113%)

Opublikowano

Czwartek 19.00. Jak ktoś może, to na dowolnej postaci może przepisać się na Dead Orbit i kupić ich rakietnicę. Cały team z tymi rakietnicami pozwala na łatwe dwufazowanie Aksisa, co jest przyjemne przy całym tym zamieszaniu z Empowered i dischargami: https://youtu.be/NyruinnPVHQ. Dzisiaj 100 marek wpada za samą playlistę misji.

1) No chyba że ktoś już ma rakietnicę z Tripod / Field Scout / Cluster Bombs (dokładnie taki zestaw perków jest potrzebny: pierwsze dwa oczywiste, a Cluster Bombs robi cały myk, bo Aksis ma wiele części i damage się multiplikuje)

2) Pozostaje kwestia Kapitanów, bo tutaj jednak mieczyki są milutkie. Ale w najgorszym przypadku jeśli runnerzy będą mieli miecze to 3 x Dark Drinker + 3 x Rakietnica też powinny dwufazować, w najgorszym przypadku trójfazować.

Opublikowano

O, byly nawet cztery osoby na Crote. Nikt sie nie odzywal do niedzieli procz MaZZeo wiec zalozylem, ze nic z tego nie bedzie.

Ja jestem dostepny jutro i w czwartek. 20ta moze byc? Ja wchodze Warlockiem z DarkDrinkerem.

Opublikowano

Ja generalnie od jutra to pora dowolna. Tylko jaka to pora? :)

Opublikowano

Tylko czy Twoja 21.00 to jest 21.00 czy 22.30?... ;P

Opublikowano

Dla mnie 21 to trochę późno, muszę skończyć przed 23.

Opublikowano

Możemy też jechać 20.30 i otworzyć bez Mazzeo.

Opublikowano

Jesli sie mocno postaramy to w trzy godziny damy rade. Pierwszy challenge jest dosc prosty, a bedziemy zakuci w dobry stuff wiec nie przewiduje wielu zgonow.

No i dobrze byloby jednak o tej 20.30 zaczac.

Opublikowano

Damy radę, to krótki raid jest przeca, a wszyscy już wiedzą o so chosi. Challenge na Aksisie dotrzemy w biegu i pęknie raz dwa.

Opublikowano

Hmm nie wiedziałem, no to popinam na chatę. Nie właźcie beze mnie, bo chcę Knuckles ;)

Opublikowano

Musicie dac mi jeszcze z 40 minut. I to samo co pan wyzej - nie zaczynajcie beze mnie.