Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wolfenstein: The New Order

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba im przyznać, że trailery robią mistrzowskie :] Mógłby spokojnie powstać z tego pełnometrażowy film w stylu Bękartów Wojny Tarantino.

• Odpowiedzi 492
  • Wyświetleń 65,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Po pierwszych 40 min. z grą, sądziłem, że powędruje wzorem Rage na półkę, a odwiedzać ją będę tylko ścierając kurz. Później jednak się rozkręca. Wybory moralne, których The Wolf Among Us by się nie po

• Właśnie odpaliłem, pograłem pół h i jaka ta gra jest WYPIER.DOLONA!

Opublikowano

Kupię dla scieżki dźwiękowej (mam nadzieję, że jakims cudem te utwory znajdą się w grze!)

Opublikowano

Kupię dla scieżki dźwiękowej (mam nadzieję, że jakims cudem te utwory znajdą się w grze!)

W gram.pl dostałem/dostane soundtrack z gry :)

Opublikowano

Wow cóż za wygodne rozwiązanie, kochany microsoft <3 

ludzie już mają gierke bo widziałem wczoraj na ps4 streama ale grał niemiec więc nie dało rady tego słuchać :D

Opublikowano

Pre order poszedł :) pierwszy pre order na next gena. Mam nadzieję że gra dobra a jak nie to szybko wystawiam tu na forum :)

Opublikowano

Wiecie moze czy gra bedzie z napisami PL czy moze dubbing ? Nie wiem czy kupywac w IRL czy sciagac z PL

Opublikowano

Dobre i to, jesli ktos siedzi na wyspach i kupuje na miejscu iech da znac czy beda polskie napisy.

Opublikowano

Napisy pl na pc, x360, ps3 i ps4. Co do xboxa one to nie wiem. Raczej na wyspach napisy moga byc w wersji ps3 i 4 bo blu ray

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Napisy pl na pc, x360, ps3 i ps4. Co do xboxa one to nie wiem. 

na xone ma nie być polonizacji

Opublikowano

longstar mam preorder wiec dam znac - jedyny minus ze u nas chyba w pt dopiero puszcza do sklepow..

U nas już poszły :) i jutro zanurzam się w świcie opanowanym przez Rzeszę :)

Opublikowano

longstar mam preorder wiec dam znac - jedyny minus ze u nas chyba w pt dopiero puszcza do sklepow..

Też tak myślałem ale w HMV i Gamestop jest wyraźna data 20.05 więc liczę że rano po nocnej zmianie wybiorę się po swoją kopię :)

Opublikowano

Odszczekuję co napisałem. Przesłuchałem te piosenki. Posysają niemiłosiernie, nie da się tego po prostu słuchać. Jesli są w grze gdzies tam w tle to super - będzie klimat. Niemniej gre kupię mam cisnienie!

Opublikowano

Gram od kilku dni i powiem tylko że trzyma taki sam poziom jak Metro Last Light, przyzwoita giera. Dnpy nie urywa. 7/10 Dodałem jeden punkt za klimat 

Opublikowano

Gram od kilku dni i powiem tylko że trzyma taki sam poziom jak Metro Last Light, przyzwoita giera. Dnpy nie urywa. 7/10 Dodałem jeden punkt za klimat 

To mam kilka pytań:

1) jak poziomo trudności ?

2) jak levele wyglądają, mocne korytarze czy jest chociaż trochę eksploracji,

3) coś się robi oprócz samego strzelania ? jakieś sekcje platformowe, proste zagadki ?

4) jak grafa ? na  jakim sprzęcie ogrywasz ?

Opublikowano
  • Autor

Na gafie pare osob przeszlo juz i generalnie opinie sa zgodne ze o ile pierwsza polowa gry jest bardzo dobra, to niestety w dalszej czesci kampanii jest juz slabiej. Za to dlugosc tak jak obiecywali, gruuuubo ponad 10 h.

Opublikowano

No to co jutro ustawka w multi ? (taki żarcik) No ale ultima się spisała i jutro gram :)

Jaka wersja? Zamówiłem w Ultimie na Xbox One i dupa, zamówienie tylko zaakceptowane.

Opublikowano

No to co jutro ustawka w multi ? (taki żarcik) No ale ultima się spisała i jutro gram :)

Jaka wersja? Zamówiłem w Ultimie na Xbox One i dupa, zamówienie tylko zaakceptowane.

A jaka wersja może być dostępna już od paru dni :)