Opublikowano 20 września 20241 r Kurde po cichu liczylem ze Capcom wyskoczy chociazby z jakism teaserem nowego RE zeby pokazac co tam teraz sie dzieje. No ale dobra, to "online program" wiec moze gdzies na jakims evencie live bedzie bomba. https://www.nintendolife.com/news/2024/09/capcom-outlines-its-tokyo-game-show-2024-online-program "Fans can expect the following titles to feature as well as the upcoming release Monster Hunter Wilds. Here's the rundown: Street Fighter 6 Capcom Fighting Collection 2 Marvel vs. Capcom: Fighting Collection: Arcade Classics Dead Rising Deluxe Remaster Ace Attorney Investigations Collection Monster Hunter Now Monster Hunter Wilds"
Opublikowano 20 września 20241 r We wtorek teaser na pokazie sony a później gameplay na ich transmisji
Opublikowano 20 września 20241 r Nikt nic nie wrzuca, a leci właśnie RGG Summit i zapowiedziano Yakuzę piraty:
Opublikowano 20 września 20241 r Ja od Segi to teraz czekam jedynie na nawsy o nowym Jet Set Radio. Pozostale "rebooty" sequele to bardziej sie martwie. Zwlaszcza o nowego SoRa bo przeciez czworka to byl sztos a oni moga isc w zupelnie inna strone
Opublikowano 20 września 20241 r 5 godzin temu, Nyu napisał(a): Na które JSR czekasz bardziej? Na to nowe. Chociaz port dwojki z Xboxa przyjąłbym rownie mocno. JSR to jedyne co mnie z tego trailera nie martwiło jak zobaczyłem po raz pierwszy: Inna sprawa, ze Sega musi sie napracować zebym w ciemno sie jaral jak z Residentami od Capcom. Na ten moment może być różnie z niebieskimi.
Opublikowano 20 września 20241 r Przypominajka: powstają 2 Jet Set Radio. Jeden to płatny remake, drugi to f2p live service game.
Opublikowano 28 września 20241 r Dzieje sie na tym TGS coś? Newsów praktycznie nie widać. Tylko MS miał ten pokaz. Tak to bieda straszna. Liczyłem na Capcom i Sege, że coś więcej pokażą.
Opublikowano 28 września 20241 r W niedziele rano powinien być gameplay z pana kojimy 2 ale poza tym na nic innego bym się nie nastawiał
Opublikowano 12 grudnia 20241 r Dzisiaj na TGA FF IX remake ponoć, który ma być od początku dostępny wszędzie.
Opublikowano 12 grudnia 20241 r Może być grubo, podobno Sony ma w końcu zamiar wyjść z jaskini, ale nie będę oglądał 3 godzin męki dla 2 dobrych trailerów. Sprawdzi się z ranka.
Opublikowano 12 grudnia 20241 r 30 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Może być grubo, podobno Sony ma w końcu zamiar wyjść z jaskini, ale nie będę oglądał 3 godzin męki dla 2 dobrych trailerów. Sprawdzi się z ranka. Najwyzszy czas, bo zaraz będę miał więcej godzin na Xboxie, niż PSN xD. Moje typy: Mafia (multiplat), FF IX (multiplat), nowa gra ND zajawka, DS2 release date, a na deser Half-Life 3, ex na Steam Decka 2 :):).
Opublikowano 12 grudnia 20241 r Bez przesady, że będę siedzieć do pierwszej żeby obejrzeć bloczek reklamowy dżoffa i jego mizianie się po dzyndzlu z Miyazakim xd Rano elegancko trailery, a wyniki tej "gali" nawet mnie nie interesują, bo jedyne liczące się głosowanie GOTY to to forumkowe i żadne nie biorące pod uwagę tylko gierek z przedziału "01.01.202x-01.01.202y" jest z automatu niepoważne.
Opublikowano 12 grudnia 20241 r Ale czekejcie, dzisiaj w nocy to jest czy jutro w nocy? W sensie ze jak wstane jutro do roboty niby to przy kawce bedo trailery na mnie czekac? E: dobra juz wiem. No wspaniale ze to dzis.
Opublikowano 12 grudnia 20241 r moje typy to przynajmniej 3 kolorowe online gierki z żenującym klimatem dla nikogo, które zdechną po miesiącu do dwóch.
Opublikowano 12 grudnia 20241 r Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Bez przesady, że będę siedzieć do pierwszej żeby obejrzeć bloczek reklamowy dżoffa O 1:30 to to się dopiero zaczyna, trwa chyba z 4h, a materiałów z gier to chyba max 30 minut.
Opublikowano 12 grudnia 20241 r Pomiędzy reklamy, wyganianie twórców którzy wygrali ze sceny i czas antenowy dla sponsorów. Obejrzenie trailerków z rana do kawy brzmi jeszcze bardziej sensownie.
Opublikowano 12 grudnia 20241 r Szkoda że Georgie tak nie szanuje europejskich zagrajmerów no ale jego strata. Obejrze sobie do kawki zapowiedź re9 i bloodborna 2
Opublikowano 12 grudnia 20241 r No i jakiś nowy sprzęt od Microsoftu. Colteastwood coś teasował a ja mu wierzę
Opublikowano 12 grudnia 20241 r Ja pierdole Half Life 3 ekskluzywne na Steam Deck 2 i Steam Console xd
Opublikowano 12 grudnia 20241 r 3 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ja pierdole Half Life 3 ekskluzywne na Steam Deck 2 i Steam Console xd Skoro Alyx zrobili exem na VR, to sky is the limit :D.