Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 817,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Yakuza i RE9, trzeba było przesiedzieć tonę generycznego łajna, ale warto było. Jeszcze ILL wygląda zachęcająco.

Opublikowano

Mega chujowy pokaz, Dżef nie zawodzi. Nawet Resident boży tego nie ratuje

Opublikowano

Dwie ostatnie gry troche wyciągnęły. Może za dużo zapychaczy, ale fakt jest taki że pokazali że będzie w co grać, a to chyba najważniejsze.

Opublikowano

Atomic Heart II - no dla mnie bomba, ale po zapowiedzi widać, że to przyszła generacja.

Opublikowano

Co z tym hollow knight coś wiadomo ? Czemu im to tak długo schodzi, może jakieś problemy są, gra stoi a ja czekam jak idiota

Opublikowano

RE9, ILL i ARC z datą premiery zrobiło mi dzień

zabrakło mi tylko Crimson Desert i info o konsolowym Dune Awakening :/

gra pokazu to ILL, o ile wcześniej to dryfowało w okolicach proof of concept/scamu to teraz rozwiali wątpliwości

poprzednie materiały :

Opublikowano
1 godzinę temu, nero2082 napisał(a):

RE9, ILL i ARC z datą premiery zrobiło mi dzień

zabrakło mi tylko Crimson Desert i info o konsolowym Dune Awakening :/

gra pokazu to ILL, o ile wcześniej to dryfowało w okolicach proof of concept/scamu to teraz rozwiali wątpliwości

poprzednie materiały :

Jak oni to dowiozą to możliwe że zostanie mocnym graczem w swoim gatunku. Przecież to co się tam odwala to jest chore

Opublikowano

To co jeszcze zostalo? Ten Future Games Show Summer Showcase warto? Bo jutrzejszy le kabaret obowiazkowo.

Opublikowano

Z tych poważnych to gamę awards w grudniu. Tęsknię naprawdę za E3 i tymi konfami. Tegoroczny summer to jakis śmieszny żart. Zobaczymy co tam jutro pokaże Microsoft.

Opublikowano

MS akurat od dwóch lat dowozi pięknie dlatego to jedyna konfa którą planuję zobaczyć live (jak tylko sie nic w zyciu nie wyjebie). Biorac pod uwagę, że idą w full 3rd party to polecam oglądać niezależnie od tego jaki macie sprzęt do grania.

Opublikowano

Jakiś strim ms będzie? Kiedy? Bo sop i summer game fest słabe były, no dobra, ten RE9 dowieźli, ale cała reszta to generator gier, nie wiadomo skąd.

Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Jutro Personka 4 wystarczy.

Ale 6ke też niech pokażą przy okazji boomer

Opublikowano

Praktycznie zero przecieków od MS. Może uda się czymś zaskoczyć.

Opublikowano
15 minut temu, SnoD napisał(a):

Praktycznie zero przecieków od MS. Może uda się czymś zaskoczyć.

Na reddicie dziś czytałem o remasterze Sunset Overdrive, mała szansa, ale jeden z niewielu exów z xboxa co bym chętnie przytulił na Sonce.