Opublikowano 13 godzin temu13 godz. No zobaczymy co tam w Girsach pokażą. Oby wyjebali jeżdżenie sankami i mogą popracować nad nowymi potworkami, a nie ciągle jakieś leviathany i berserkery.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 19 minut temu, UberAdi napisał(a):2026 a wygląda graficznie jak Wiedźmin 3. Nadal nie wiem o czym Rtooj mówił jak się zachwycał postępem graficznym xdBloober team dał Ci odpowiedź na pewno nie te gry przed.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Polacy znów musieli przyjść uratować konfę Xboxa, tak jak kiedyś CDP z Cyberpunkiem.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ja pierdole ja wiem ze nie mają interesu zamykać ESO ale mogliby już tego nie pokazywać.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Bethesda i te jej gierki xd rak branzy przysiegam, gorsi niz ubisoft i ea
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jakby Bethesda była koniem, to weterynarz kazał by go zastrzelić.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 1 minutę temu, Rtooj napisał(a):Bloober team dał Ci odpowiedź na pewno nie te gry przed.Przecież ten Cronos wygląda jak z PS4 xd
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Teraz, Shen napisał(a):Co to kurwa są za gry Game Pass to nowa Cybermycha.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Dobra dawać Silksong oraz remake Banjo Kazooie i możemy się rozejść