Opublikowano niedziela o 17:301 dzień No zobaczymy co tam w Girsach pokażą. Oby wyjebali jeżdżenie sankami i mogą popracować nad nowymi potworkami, a nie ciągle jakieś leviathany i berserkery.
Opublikowano niedziela o 17:321 dzień 19 minut temu, UberAdi napisał(a):2026 a wygląda graficznie jak Wiedźmin 3. Nadal nie wiem o czym Rtooj mówił jak się zachwycał postępem graficznym xdBloober team dał Ci odpowiedź na pewno nie te gry przed.
Opublikowano niedziela o 17:321 dzień Polacy znów musieli przyjść uratować konfę Xboxa, tak jak kiedyś CDP z Cyberpunkiem.
Opublikowano niedziela o 17:321 dzień Ja pierdole ja wiem ze nie mają interesu zamykać ESO ale mogliby już tego nie pokazywać.
Opublikowano niedziela o 17:331 dzień Bethesda i te jej gierki xd rak branzy przysiegam, gorsi niz ubisoft i ea
Opublikowano niedziela o 17:331 dzień Jakby Bethesda była koniem, to weterynarz kazał by go zastrzelić.
Opublikowano niedziela o 17:331 dzień 1 minutę temu, Rtooj napisał(a):Bloober team dał Ci odpowiedź na pewno nie te gry przed.Przecież ten Cronos wygląda jak z PS4 xd
Opublikowano niedziela o 17:381 dzień Teraz, Shen napisał(a):Co to kurwa są za gry Game Pass to nowa Cybermycha.
Opublikowano niedziela o 17:381 dzień Dobra dawać Silksong oraz remake Banjo Kazooie i możemy się rozejść