Opublikowano 16 godzin temu16 godz. W 2026 Saros, RE9, GTA6, ten Mudang, Atomic Hearts, Onimusha, pewnie Gearsy, Pragmata, Bond, Yakuza retro i mnostwo innych o ktorych zapomnialem, idz pan w chuj
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 1 minutę temu, _Shaman_ napisał(a):Jeszcze jedna gra bethesdy i wyłączam ten stream. była plota o TESVI na koniec show;)
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 minuty temu, Shen napisał(a):Solo Leveling hypechuj, to port mobilki
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 1 minute ago, nero2082 said:była plota o TESVI na koniec show;)No i ideolo, na tym starczy
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Na samą drugą połowę roku od MSu/XGS ToW2, Ninja Gaiden 4 i THPS3+4, od 3rd party Cronos, SHf i SH2R. a dopiero co zakończyłem wybitne CoE33.Pojebany rok.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Tyle fajnych rzeczy mają w produkcji a na pokaz trafia cos takiego. Jak oni za 7 min przeskoczą na Outer Worlds 2 to ja jebe.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ech, a już myślałem, że zapowiedzą całą trylogię w nowej wersji...
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. czekam na ten dzień kiedy boty będą jechane gnasherem na PS5 Pro w crossplayu26 sierpnia to ten dzień