Opublikowano 26 marca26 mar Nowa yakuza która nie jest yakuzą aż czuję te motylki w brzuchu jak gracze crimson desert jak patrze na te gre
Opublikowano 26 marca26 mar Widzę że coraz więcej widzimy gierek z premierą na 2027. Bardzo dobrze, 2026 już i tak zajebany grami to chociaż fajnie widzieć w co się będzie grało za rok bo na razie to słabiutko się zapowiada. Wszyscy się wystrzelali w tym i zeszłym roku xD
Opublikowano 26 marca26 mar Wszyscy się boją GTA. Ja tam się boję o GTA czy w ogóle coś z tego będzie.
Opublikowano środa o 21:454 dni No to NIE3 2026 zaczynamy 2 czerwca pokazem SONY. Muszę sobie odświeżyć zeszłoroczne widowisko, aby się przekonać, ile gierek trafiło do sprzedaży przez te ostatnie 12 miesięcy.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Słyszałem w dziale sony playstation że konfa w kinie= bombardowanie więc nie moge sie doczekać
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Na konfe doritosaa to sie nie nabiore po raz kolejny. MOZE gdyby istniala realna szansa na trailer nowego Residencika zamiast DLC to bym czekal ale tak to meh.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 minuty temu, Suavek napisał(a):Tym razem już na pewno pokażą Personkę 4 bożą, prawda?prawda...? Jak więcej graczy będzie grało w Phantom X, to na pewno nie :D.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jak więcej graczy będzie grało w Phantom X, to na pewno nie :D.Przecież jak wydadzą P4R, to automatycznie będzie pretekst do wydawania nowych postaci i collabów do gachy w P5X. ;)SEGA:
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Godzinę temu, Pupcio napisał(a):Słyszałem w dziale sony playstation że konfa w kinie= bombardowanie więc nie moge sie doczekać prawdziwe bombardowanie to dopiero na direct od potężnego Nintendo
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 18 minut temu, Pupcio napisał(a):P4 pewnie u Asi bo sega to przyjaciel xboxaTeż tak sądziłem oglądając poprzedni pokaz xboxa...To było straszne.