Opublikowano 19 sierpnia 201311 l No i The Order nie będzie obecny na Gamescom. Eh, Sony... Przecież ta gra istnieje prawdopodobnie tylko "na papierze" - developer sam mówił, że nie zaczynali żadnych prac nad grą zanim nie dostali devkitów, a to znaczy, że przed nimi pewnie jeszcze tak ze dwa lata roboty. Halo 5 nie jest na papierze? Prace nad Halo 5 zaczęły się prawdopodobnie jeszcze przed premierą Halo 4. Pomijam już, że w przypadku Halo 343 ma gotowy silnik i dawno rozpisaną fabułę, ale pewnie tego nie ogarniesz. Co innego robić kolejną część serii, a co innego grę od zera. Edytowane 19 sierpnia 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 19 sierpnia 201311 l zaczynam odnosić dziwne wrażenie że te nadzieje pokładane w Sony jutro sie ulotnia na troche, za duzy hype sie zrobil, sony nie ma psychiki w takich chwilach i da jutro ciala ;/
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Zobaczymy jak będzie Obiecali 20 exów w pierwszym roku i obietnicy mają dotrzymać. Więc prędzej czy później rozliczymy się z obu firm. Choć pewnie w obu obozach pojawią się jakieś opóźnienia, piękno początku generacji. Mi też się hype trochę ulotnił, chciałem zobaczyć więcej tego Ordera... Wiadomo w końcu ile ta konfa trwać będzie? Jedni mówią 70 minut, drudzy 60 minut, a jeszcze ktoś rzucił 30 minut...
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Wiadomo w końcu ile ta konfa trwać będzie? Jedni mówią 70 minut, drudzy 60 minut, a jeszcze ktoś rzucił 30 minut... Musiol pisał, że 75 minut.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Można wbić ale pewnie więcej info wypłynie w czasie samych targów od większych serwisów. Więc główne ciśnienie tylko na pokaz Sony.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Dajcie linka do konferencji MS,wiem,ze to nie bedzie na zywo.Ale zobaczyc bedzie mozna.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Dajcie linka do konferencji MS,wiem,ze to nie bedzie na zywo.Ale zobaczyc bedzie mozna. Streamu nie bedzie. http://news.xbox.com/events
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Bardzo powaznie traktuja Europe Ale co zrobisz,juz wiedza,ze wygrali nastepna generacje wiec moga sobie na to pozwolic
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Ja liczę na dokładną datę premiery i materiały wideo z KZ i DC, które przekonają mnie, że warto brać konsole w dzień premiery.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Pierwszy gameplay z Fighter Within: https://dl.dropboxusercontent.com/u/6834218/Ubisoft_s%20Fighter%20Within-1.mp4 Aż mi odżyła trauma po Dragon Ball Z Kinect.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l musiałem przerwac ogladanie bo zrobilo sie niesmacznie. to oczywiscie zart na poziomie boksu eye toyowego, laska stoi a postac "uses the pole" big fakin interakszyn, i nawet nie trzeba zyc, mozesz postawic babcie w komie i tez zrobi kombo xD Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez _Milan_
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Nie ma to jak oceniać grę po tym jak grają w nią kobiety które hę no co tu dużo mówić......... Wygląda i rusza się zacnie zobaczymy jak facet stanie za sterami a nie kobieta która radośnie macha na lewo i prawo.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Nowy Fable: The division dostaje exclusive content: Phil Harrison talking up The Division now. Getting exclusive Xbox One content "before and after launch". Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Zaqair
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l jedynym ratunkiem bedzie jesli kinect bedzie rozpoznawał mase ciala i wzrost i odp. dobieral zawodnika. yeti vs. szewczyk dratewka
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Nowy Fable: The division dostaje exclusive content: Phil Harrison talking up The Division now. Getting exclusive Xbox One content "before and after launch". rijal tajm!
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Peggle 2 Kazdy* dostanie fife 14 z xbox one za free All pre-orders for Xbox One will include a copy of FIFA 14 at no extra cost. Includes all pre-orders to date. *pre order Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Zaqair