Opublikowano 10 listopada 20186 l Ktoś ma jeszcze wątpliwości że remake VII wyjdzie na One? Edytowane 10 listopada 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 10 listopada 20186 l No to szykuje sie martaon z Ori 1, 2 oraz Hellblade wkrotce, ciekawe co jeszcze
Opublikowano 10 listopada 20186 l No zachowują się jakby na scenie było AC/DC xD Jutro dziadek do swojej 70 letniej waifu, która wygląda na 29 wróci z sefiaczkiem na tle szalejacego tłumu meksykanskich nerdow xD
Opublikowano 10 listopada 20186 l Teraz, Mroku napisał: Co za bydlo xDD Nie to co martwa publika na E3 u Sony XDDDD
Opublikowano 10 listopada 20186 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: Nie to co martwa publika na E3 u Sony XDDDD Banda spoconych, nafuranych Meksykanów v Jigglypuff na flecie usypiający widownie choose wisely
Opublikowano 10 listopada 20186 l Teraz, Yakubu napisał: Długo jeszcze to ma trwać? Ktos cię zmusza żebyś to oglądał?
Opublikowano 10 listopada 20186 l -we have shit for you -yeeeeh woooooohoooooo yeeeeaaahTak to mniej więcej wygląda.
Opublikowano 10 listopada 20186 l Teraz, MYSZa7 napisał: ide się wysrać, piszcie pmki jak coś się wydarzy Mevek opowiada o SEA OF THIEVES
Opublikowano 10 listopada 20186 l 2 minuty temu, chris85 napisał: Ktos cię zmusza żebyś to oglądał? Po prostu liczę na jakieś fajne gierki, ale póki co pan spencer mnie depcze
Opublikowano 10 listopada 20186 l Czemu mam wrażenie, że ta publika jest podstawiona? XDD Ja piedole jak to sztucznie wygląda i to widać XD
Opublikowano 10 listopada 20186 l wyobrażacie sobie jakby ktoś z tłumu krzyknął mega spoiler z rdr2 jak wspominają ten tytuł?