Opublikowano 10 listopada 20186 l Od początku się tnie. Oglądajcie na YouTube. Teraz czas na sztosy. Dlc do Forzy Horizon 4, nowe Halo i wiadomo Gearsy
Opublikowano 10 listopada 20186 l Ten Amigo w żółtej czapce i białych okularach wygrywa póki co. Tequilla i fasola musiały dobrze wejść
Opublikowano 10 listopada 20186 l 4 minuty temu, Faka napisał: Jednak ten ms nie umie w konferencje. Moze to dlatego ze to nie konferencja Ale nie przeszkadzaj sobie, jedziesz dalej z tym trajhardem
Opublikowano 10 listopada 20186 l Teraz, Bzduras napisał: Demo DMC5 available now on Xbox, mocno wierzę
Opublikowano 10 listopada 20186 l Teraz, oni napisał: Moze to dlatego ze to nie konferencja Ale nie przeszkadzaj sobie, jedziesz dalej z tym trajhardem I tak niesamowita beka z tego całego śmiesznego xoxoxkokoko 2018 jest XD Więc to oni nieźle sobie trajhardują mój drogi asaxie XD
Opublikowano 10 listopada 20186 l 2 minuty temu, Yakubu napisał: To co oglądam kojarzy mi się z taką jedną gierką. Z Yakuza 0
Opublikowano 10 listopada 20186 l Tak właśnie depcze się marzenia, po hooy oni w ogóle wciskali ten "diary" z DMC? Chyba tylko żeby drugi raz (po braku promocji na GP) polaczek przed monitorem się wkur.wił, że nadal nie ma żadnego z dwóch demek dostępnego dla plebsu co na targi nie jeździ, ani choćby nowego trailera. Edytowane 10 listopada 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 10 listopada 20186 l 1 minutę temu, Bansai napisał: Po tym raku yakuzie musiałem sobie zrobić trzy miesiące detoksu od gierek. Mam nadzieję, że teraz zniosę to lepiej xd
Opublikowano 10 listopada 20186 l 1 minutę temu, selene napisał: Ale cringe. Tak się kończy wyciąganie nerdów na scenę. mysle ze to efekt wybuchowej mieszanki GRACZY + meksykancow Teraz, Yakubu napisał: Po tym raku yakuzie musiałem sobie zrobić trzy miesiące detoksu od gierek. Mam nadzieję, że teraz zniosę to lepiej xd zaczales grac w fortnite wiec chyba na ciebie to juz za pozno jesli o gierki chodzi xd