Opublikowano 9 maja 20195 l Jest jeszcze Early Access Dreams i Concrete Genie, może jeszcze nowa mniejsza gra Insomniac ale to wciąż niewiadoma no i Mendrek pisał że w sierpniu wyjdzie Ghost of Tsushima, ale nie wiem czy można mu wierzyć
Opublikowano 9 maja 20195 l Mimo wszystko mogliby tego Medievila rzucić w ciągu najbliższych 3 miesięcy.
Opublikowano 9 maja 20195 l https://www.eurogamer.pl/articles/2019-05-09-xbox-one-otrzyma-modele-nawiazujace-do-serialu-gra-o-tron Ale bomby
Opublikowano 9 maja 20195 l Taki, że ktoś pisał tutaj o niespodziance związanej z Grą o Tron i spekulowano o gierce. Jak widać, ktoś się pomylił. W dniu 6.05.2019 o 15:42, Pupcio napisał: @ASX ms robi jakąś gierke w świecie gry o tron? Coś na twycie mi mignęło
Opublikowano 9 maja 20195 l W dniu 6.05.2019 o 16:11, _Be_ napisał: Limitowana kumzola got Nom, pisałem o tym. Mówicie mi nostradamus.
Opublikowano 9 maja 20195 l Ja stawiałem na nowego pada xD Chyba tylko Rozi ubzdurał sobie jakąś nową gierkę żeby potem móc udawać zawiedzionego. Co za desperacja Plany Nintendo na E3 w tym roku Edytowane 9 maja 20195 l przez ASX
Opublikowano 9 maja 20195 l 18 minut temu, ASX napisał: Chyba tylko Rozi ubzdurał sobie jakąś nową gierkę żeby potem móc udawać zawiedzionego. Co za desperacja Etap pierwszy: wyparcie.
Opublikowano 9 maja 20195 l W dniu 6.05.2019 o 19:08, devilbot napisał: Samuraje i post apo będzie. Zobaczycie. To się sprzedaje. A jakby te dwa motywy połączyć... Szlachtowanie kataną zombiaków
Opublikowano 9 maja 20195 l 4 godziny temu, ASX napisał: Ja stawiałem na nowego pada xD Chyba tylko Rozi ubzdurał sobie jakąś nową gierkę żeby potem móc udawać zawiedzionego. Co za desperacja Plany Nintendo na E3 w tym roku desperacja xD Pamiętam miałem takiego gościa na osiedlu, zawsze jak gralismy w piłkę to grał w drużynie która dostawała najwiekszy wpie,rdol, sam się do tego głównie przyczyniał. Gdy drużyna Zbysia w końcu zdobywała jednego gola, i było np. 10:1 to miał w zwyczaju krzyczeć ze "gramy panowie! oni się gubią".
Opublikowano 9 maja 20195 l edit: zresztą na chuy ja się wam tłumacze z tego co napisałem, żyjcie sobie we własnym świecie Edytowane 9 maja 20195 l przez ASX
Opublikowano 9 maja 20195 l ty no nie wiem co tak słabo i ten FF VII wsadzony w mechanikę FF XV xDDDD Spoiler Edytowane 9 maja 20195 l przez Hum
Opublikowano 9 maja 20195 l Ten Medievil zapowiada się na koszmarne drewno. Nie że oldschoolowy vibe tylko dosłownie drewno jak indyki za 9.99 USD na premierę. Żałuję, bo jednak liczyłem na uszanowanie klasyka. Edytowane 9 maja 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 9 maja 20195 l Ta latająca wiewiórka może być spoko, podoba mi się że Sony nadal wspiera oryginalne produkcje. Wbrew pozorom, potencjał jest spory. Fauna i flora to taki sandbox w konwencji Dark Souls, więc liczę że twórcy podejdą do tematu realistycznie i oprócz ładnej eksploracji, dostaniemy prawdziwy survival, w którym 90 % otoczenia chce cię zniewolić, złożyć w tobie jaja, albo zjeść
Opublikowano 9 maja 20195 l Ja tam widzę potencjał w MediEvil, bo gra choć nie powalała settingiem i była liniowa, to jednak miała magnetyczny gameplay, który sprawiał że chcieliśmy grać dalej. Serio, wystarczy go skopiować i dalej będzie miodny, więc tu jestem spokojny - gra dowiezie, tak czy owak. Wygląda też w porządku, może nie tak barwnie jak Spyro, ale i tak to wystarczy by dojechać do 80 na MC i dobrze się sprzedać