Opublikowano 28 maja 20195 l Ni to slasher ni to survival horror, dziwny mix, który średnio się sprawdził, ale CGI i prerenderowane tła(ruchome fale) bardzo na propsie.
Opublikowano 29 maja 20195 l 13 godzin temu, XM. napisał: Onimusha jedno z gorszych IP Capcomu. Chyba ześ na głowę upadł. Onimusha 4 to był
Opublikowano 29 maja 20195 l dead rising to chyba capcomu, wiecej nie kojarze bo mowimy tylko o dobrych
Opublikowano 29 maja 20195 l Zaraz pewnie hejweny i inne raweny zaczną podniecać się piratami i mówić że gta 4> gta 5
Opublikowano 29 maja 20195 l 5 minut temu, Pupcio napisał: mówić że gta 4> gta 5 W sensie zaczną mówić prawdę?
Opublikowano 29 maja 20195 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: W sensie zaczną mówić prawdę? Dokładnie GTA IV Edytowane 29 maja 20195 l przez _Be_
Opublikowano 29 maja 20195 l gta 4 jedyne które nie przeszedłem, wyłączyłem po jakies rozmowie ruskich w pizzeri czy innym fast foodzie.
Opublikowano 29 maja 20195 l GTA IV co za giereczka, tylko model jazdy bez rewelacji, V tez była spoko tylko niepotrzebne były trzy postacie a tak w ogóle to najlepsze GTA to 1 i 2
Opublikowano 29 maja 20195 l c00rwa żartowałem z tym gta, nie zaczynajcie znowu xD No jestem ciekawy tych avengersów może szykuje się druga dobra gra o rajtuzowcach na tej generacji
Opublikowano 29 maja 20195 l 3 godziny temu, kubson napisał: GTA IV co za giereczka, tylko model jazdy bez rewelacji, V tez była spoko tylko niepotrzebne były trzy postacie a tak w ogóle to najlepsze GTA to 1 i 2 Właśnie sobie ponownie odświeżam dwójeczkę. Dalej sztosik.
Opublikowano 30 maja 20195 l Kilka ciekawych plotek z WC https://www.windowscentral.com/xbox-e3-2019-predictions-expectations - nie prędko zobaczymy jakiegoś exa na Scarlett, MS zamierza jeszcze dobrych kilka lat wspierać xboxa one i wszystkie nadchodzące tytyly mają być crossplatfornowe. - Drugi projekt Rare i nowa gra Ninja Theory to podobno gry multiplayer. Chcialoby się powiedzieć: Dobra robota Spencer tak to się kończy jak dajesz swoim studiom wolność kreatywną, wymyślają jakies multiplayerowe twory, zamiast tworzyć prawilne singlowe gierki
Opublikowano 30 maja 20195 l To (pipi) jak będzie tak jak teraz to forza/halo/gearsy się ogra na pc a Phil niech spierdalha. No ale kasa się zgadza przecież bo forcik i pubg są sukcesem. (pipi)a.