Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Jeśli zobaczę przynajmniej 5 rzeczy z poniższej listy będę bardzo zadowolony: 

- Battletoads, które wyjdzie w tym roku (wiem, że jest zapowiedziane na ten rok, ale obawiam się obsuwy)

- powrót Splinter Cell 

- Jedi Fallen Order, które będzie na poziomie bliższym serii Jedi Knight niż Force Unleashed 2 

- Marvel Avengers, które będzie czymś więcej niż Ultimate Alliance pod inną nazwą

- Mario + Rabbids 2 lub Splatoon + Rabbids 

- Viewtiful Joe 3 lub kolekcję w HD 

- Pikmin 4 

- port Two Point Hospital na konsole 

- przybliżoną datę premiery nowego Xboxa 

- nową grę Rocksteady, która nie będzie Batmanem 

- sequel Wonderful 101

- nową grę Monolith Soft 

- nowe Mario Smash Football 

Edytowane przez funditto

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 790,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Do tego Bayonetta 3 jeśli jeszcze istnieje, obstawiam nowego Mario odyssey, AC Ragnarok, astral chain, nowe gry capcomu, nowa generacja. Monolith soft wydaje nowa gre raz na 2-3 lata woec tez pasuje 2020. Będzie dobrze, człowiek.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Ja tam zamiast nowego Super Mario Oddysey, wolałbym w końcu Galaxy 1 i 2 na Switchunia :frog:

Opublikowano

Yep, 2020 zapowiada się bardzo dobrze - obecna sytuacja na rynku growym jest daleko lepsza niż w 2012/2013, więc zarówno zamknięcie tej generacji, jak i otwarcie nowej, będą dużo mocniejsze.

Opublikowano
28 minut temu, XM. napisał:

Do tego Bayonetta 3 jeśli jeszcze istnieje, obstawiam nowego Mario odyssey, AC Ragnarok, astral chain, nowe gry capcomu, nowa generacja. Monolith soft wydaje nowa gre raz na 2-3 lata woec tez pasuje 2020. Będzie dobrze, człowiek.

Astral Chain wychodzi za kilka miesięcy :p

Opublikowano

Jeszcze Halo Infinite i nowa generacja w 2020 :banderas:

Opublikowano

Z gejmingiem jeszcze nigdy nie było tak dobrze :obama:

Opublikowano
2 godziny temu, XM. napisał:

Astral chain w tym roku - sierpień jak dobrze pamiętam 

1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

oj chyba @_Be_ będzie kasowanko konta. CP2077 maj 2020, możecie cytować.

Szukaj postów bo ja już nie pamiętam jaki był termin, ale z tego co mi świta to tak pisałem że 2020 a ty że 2019 po czym dodałeś maj xd 2020 i mnie w(pipi)ales na mine ale co ma być to będzie 

Opublikowano

nie wiem, nie kojarze ale cos watpie ze bluber by ryzykowal swoje konto xd

Opublikowano

Był jakiś zakład, ale skoro uczestnicy nie wiedzą jak było to chyba nie był na serio.

Opublikowano
4 godziny temu, Bansai napisał:

nie wiem, nie kojarze ale cos watpie ze bluber by ryzykowal swoje konto xd

Nie no założyłem o kasowanko xD ale nie wiem dokładnie jakie były  warunki

Opublikowano
14 minut temu, _Be_ napisał:

Nie no założyłem o kasowanko xD ale nie wiem dokładnie jakie były  warunki

Wyszukiwarka jednak działa poprawnie :)

Tutaj ostateczne podniesienie rękawicy ze strony Blubera.

Opublikowano

Miałem sen,piekny sen o następnej generacji.Zapisuje w formie posta dla potomnych.

Tańszy Xbox padalec 299$ 6.5 terafanka premiera 2019

Anakonda 449$ 12 terafanków premiera 2019

Koxik będzie kompatybilny z nextgenami w 1080/pływajace 30fps

PS5 499$ 14 terafanków 2020

PS5pro 599$ 16 terafanków premiera 2022

żaden next gen nie wyciągnie 4k+stabilne 60 klateczek 

wszędzie będzie wciskany quixel

Switch lite metalic blue bez conów tylko ekran dotykowy przyciski wyświetlane na ekranie jak w komórkach 199$ jesień 2019

Ktoś na forum z psem majacym białą łatkę koło oka w avatarze zrobi DIY jak zrobić z ps5pro ogrzewanie podłogowe do akwarium

Cp2077 grudzień 2019

GTA6 2021 będzie ból dupy o Online bo singiel będzie skandalicznie ubogi i krótki

Fable 4 będzie miało zmienne pory roku data premiery mi sie nie przyśniła niestety

Zelda BotW2 2020 połączenie BotW i Wind Waker 

Opublikowano
11 minut temu, kudlaty88 napisał:

A to nie tyle ma XOneX?

Opublikowano
26 minut temu, kudlaty88 napisał:

Miałem sen,piekny sen o następnej generacji.Zapisuje w formie posta dla potomnych.

Anakonda 449$ 12 terafanków premiera 2019

Koxik będzie kompatybilny z nextgenami w 1080/pływajace 30fps

PS5 499$ 14 terafanków 2020

PS5pro 599$ 16 terafanków premiera 2022

żaden next gen nie wyciągnie 4k+stabilne 60 klateczek 

wszędzie będzie wciskany quixel

Switch lite metalic blue bez conów tylko ekran dotykowy przyciski wyświetlane na ekranie jak w komórkach 199$ jesień 2019

Ktoś na forum z psem majacym białą łatkę koło oka w avatarze zrobi DIY jak zrobić z ps5pro ogrzewanie podłogowe do akwarium

Cp2077 grudzień 2019

GTA6 2021 będzie ból dupy o Online bo singiel będzie skandalicznie ubogi i krótki

Fable 4 będzie miało zmienne pory roku data premiery mi sie nie przyśniła niestety

Zelda BotW2 2020 połączenie BotW i Wind Waker 

Wstawaj, zesrałeś się. 

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

A to nie tyle ma XOneX?

Tanszy xbox ma miec podobno 4-6 tfankow

Opublikowano
2 godziny temu, kudlaty88 napisał:

Switch lite metalic blue bez conów tylko ekran dotykowy przyciski wyświetlane na ekranie jak w komórkach

Xd

Opublikowano

czyli można nastawiać się na rozczarowanko, prawdziwe bomby chyba dopiero za rok wraz z nextgenami ;)

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

czyli można nastawiać się na rozczarowanko, prawdziwe bomby chyba dopiero za rok wraz z nextgenami ;)

oczywiście że bomby będą za rok przed next genami, rok temu XGS zapowiedziało kilka gier, w tym roku obstawiam z 1-2 zapowiedzi. Tak samo jak niektórzy nastawiają się full prezentację Anakondy  xD  będzie tylko wzmianka/zajawka.