Opublikowano 10 czerwca 20222 l No właśnie od Blooberów nie grałem w Layers dwójkę i w Observer, będę musiał nadrobić jak będa w promocji.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Observer niezły, ale w niektórych momentach można dostać oczopląsu od jakichś dziwnych efektów. Jak chcesz ich poznać jak należy, to koniecznie sprawdź najlepszego exa na PS4: Basement Crawl for PlayStation 4 Reviews - Metacritic
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Na IGN niczego ciekawego się nie spodziewam, ale Tribekę chętnie obadam dla gameplayu Plague Tale, As Dusk Falls i American Arcadia.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Na pewno! ja już oprócz gameplayu re4 w poniedziałek na nic nie liczę i najwyżej miło się zaskoczę
Opublikowano 10 czerwca 20222 l c0rwa tu już chyba jakiś pozew może pójść xD to wygląda jak jakiś mod do sv a nie nowa gra
Opublikowano 10 czerwca 20222 l To nie jest dobre rozpoczęcie. Edytowane 10 czerwca 20222 l przez Bigby
Opublikowano 10 czerwca 20222 l dlaczego sand nigery i pozostali kolorowi to tacy rasisci? Ciagle tylko vitue signaling jakby to kogo kurwa obchodziło w grze. Game for people of color kurwa mać xd as dusk falls -uhhhh tragedia. dobrze, ze xbox tego nie pokazuje w rym roku xdd
Opublikowano 10 czerwca 20222 l doskonale wiedza, ze jak pokaza plagues tale to ludzie robia wypad. Pewnie zostawia na koniec.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l Jednak jeśli chodzi o indyki to Devolver nie ma sobie równych. Niech tylko pokażą Plague Tale i czas wyłączyć.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l O co tu chodzi? Czy ja dobrze widzę czy oni hooya pokazali z tego Plague Tale?
Opublikowano 10 czerwca 20222 l To czekanie na pokaz Plague to chyba tak trochę zmarnowany czas? W sumie nic nie pokazali, i ciągle tylko 2022.
Opublikowano 10 czerwca 20222 l no marnowanie swojego młodego życia na trailer sequela słabej gry to kiepski pomysł