Opublikowano 13 grudnia 202413 gru No, ale gdzie Turok w TPP? Mój ziomeczek już i tak dużo wycierpiał.
Opublikowano 13 grudnia 202413 gru Najlepsze TGA od lat (jeśli nie w ogóle), nadchodzą wielkie gry. Sporo bomb, zabawne żarty, nawet niewiele chińskiego kolorowego gówna na mobilki. Propsuję i nie mogę sie doczekać przede wszystkim Split Fiction, Wieśka 4 i Intergalactic od ND.
Opublikowano 18 grudnia 202418 gru Oglądalność TGA na przestrzeni lat 2024: 154 million 2023: 118 million 2022: 103 million 2021: 85 million 2020: 83 million 2019: 45.2 million 2018: 26.2 million 2017: 11.5 million 2016: 3.8 million 2015: 2.3 mIllion 2014: 1.9 million
Opublikowano 3 stycznia3 sty Komu przeszkadzały prezentacje w tak wybuchowym stylu? Ale 2004 to byl peak gejmingu
Opublikowano 2 czerwca2 cze Panowie, proszę nie spać. Wiem że E3 jest martwe ale jednak to ten tydzień będzie obfitował w tradycyjne czerwcowe konferencje.Najciekawsze to z pewnością:Summer Game Fest - 6 czerwca, 23:00Future Game Show - 7 czerwca, 22:00Xbox Game Showcase - 8 czerwca, 19:00Jakieś oczekiwania, życzenia?
Opublikowano 2 czerwca2 cze Ja bym chcial zeby Arcane pokazalo Blade'a. Poza tym jakis gameplay z State of Decay 3 + data wydania Perfect Dark. Dodatkowo oczywiscie Residencik Bozy 9 czy cokolwiek z tej marki.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Taktyczny wpis o Everwild, ale nie mam żadnych oczekiwań. Zapowiedzieli tyle gier, że mogą obdarowywać konkurencję na kilka lat do przodu.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Chętnie zobaczę Forza Horizon 6 na nowym enginie, Bonda i Nintendo Direct ;)
Opublikowano 2 czerwca2 cze 3 godziny temu, suteq napisał(a):Panowie, proszę nie spać. Wiem że E3 jest martwe ale jednak to ten tydzień będzie obfitował w tradycyjne czerwcowe konferencje.Najciekawsze to z pewnością:Summer Game Fest - 6 czerwca, 23:00Future Game Show - 7 czerwca, 22:00Xbox Game Showcase - 8 czerwca, 19:00Jakieś oczekiwania, życzenia?Hammerfall to raczej pewniak.
Opublikowano 2 czerwca2 cze 15 minut temu, funditto napisał(a):Chętnie zobaczę Forza Horizon 6 na nowym enginieDlaczego na nowym silniku? Obok idTech to ForzaTech jest najlepszym silnikiem jaki posiada obecnie Microsoft.No, ale w sumie dedykowana obecnej generacji Forza mogłaby namieszać. Nawet jeśli miałaby dziać się w Niemczech.
Opublikowano 2 czerwca2 cze 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Dlaczego na nowym silniku? Obok idTech to ForzaTech jest najlepszym silnikiem jaki posiada obecnie Microsoft.No, ale w sumie dedykowana obecnej generacji Forza mogłaby namieszać. Nawet jeśli miałaby dziać się w Niemczech.Bo Forza Motorsport z 2023 działa na nowej iteracji Forza Tech. A Playgrou i Turn10 dzielą technologie.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Ma to sens, po prostu założyłem nowy = inny, a ten inny to ten pokraczny UE5.No dobra, jakby to wszystko zebrać to kupy to jednak jakieś tam nadzieje/oczekiwania mam:zapowiedź portu Silent Hill 2 + data premieryForza Horizon 6 z datą premierycokolwiek treściwego z EverwildGearsy Tactics 2No i chociaż jakiś dłuższy gameplay z Fable, Gearsów E-Day które pokażą jak powinno robić się gry na UE5.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Chcę dłuższy gameplay z Ninja Gaiden 4 i będę zadowolony. Marzeniem ściętej głowy jest zapowiedź nowego DMC, ale daję na to pół procenta szans.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Na Forzę nie liczcie przed premierą Fable a szkoda bo bym sobie już pojeździł. :/
Opublikowano 2 czerwca2 cze Sony będzie? Generalnie w tym roku chciałbym zobaczyć:coś z Intergalacticcoś od Santa Monica, pewnie jakiś teaser bez gameplayucoś porządnego z Fable i datę premierycoś porządnego z Gearsów 6 i datę premieryRE9coś od Lariana
Opublikowano wtorek o 06:585 dni Wątpię, Sony nie pokazało nic konkretnego od 2023. IMO największa szansa na cokolwiek od niebieskich to pokazy u klakiera podczas rozdania nagród.
Opublikowano wtorek o 07:405 dni Kiedyś muszą pokazać swojego mitycznego wolverinsa i babe ninja.Ja chce tylko residencika nowego zobaczyć a każda inna nowa fajna gra to będzie niezły bonus
Opublikowano wtorek o 08:165 dni Dżef chyba potwierdził coś od PS ale obstawiam że to jakiś kolejny porcik na PC albo jakiś krótki trailer GoT, raczej nic nowego.
Opublikowano wtorek o 08:165 dni 1 hour ago, Paolo de Vesir said:Wątpię, Sony nie pokazało nic konkretnego od 2023. IMO największa szansa na cokolwiek od niebieskich to pokazy u klakiera podczas rozdania nagród.Ghost of Yotei, Intergalactic i Astro Bot to nic konkretnego? Ty tak na serio?
Opublikowano wtorek o 08:205 dni 1 minutę temu, Homelander napisał(a):Ghost of Yotei, Intergalactic i Astro Bot to nic konkretnego? Ty tak na serio?Jedna gra, jedna zapowiedź, jeden render. P O T Ę G ATak Sony nie miało do dawien dawna show z prawdziwego zdarzenia, a trailery bez gameplayu i nawet daty premiery to do niedawna był powód do wstydu.Do niedawna.
Opublikowano wtorek o 08:265 dni 2 minutes ago, Paolo de Vesir said:Jedna gra, jedna zapowiedź, jeden render.P O T Ę G ATak Sony nie miało do dawien dawna show z prawdziwego zdarzenia, a trailery bez gameplayu i nawet daty premiery to do niedawna był powód do wstydu.Do niedawna.No ta gra co wyszła zdobyła oceny grubo powyżej 90% i nagrodę gry roku. Ta zapowiedź wychodzi na rynek 2 października, czyli za kilka miesięcy. A to z rendera zapowiada się co najmniej intrygująco. Ja wiem, że dla Ciebie brak loga Xboxa = gra skreślona, ale stwierdzenie, że Sony od 2023 roku nie pokazało nic konkretnego to ostry kretynizm. To nie temat o wojnach, przypominam.
Opublikowano wtorek o 08:315 dni 1 minutę temu, Homelander napisał(a):No ta gra co wyszła zdobyła oceny grubo powyżej 90% i nagrodę gry roku. Ta zapowiedź wychodzi na rynek 2 października, czyli za kilka miesięcy. A to z rendera zapowiada się co najmniej intrygująco. Ja wiem, że dla Ciebie brak loga Xboxa = gra skreślona, ale stwierdzenie, że Sony od 2023 roku nie pokazało nic konkretnego to ostry kretynizm. To nie temat o wojnach, przypominam.Tak jak piszesz, to nie temat o wojnach, więc operujemy faktami:nie mają żadnych dużych konferencji od latkonkurencja ratuje ich grami, a sama wydaje na potęgęolali 30lecie markinacisk na GAASyzapowiedzi widmo, rok czekania na grę 1st partyoceny i GOTY u Geoffa xDddddddJak mawia klasyk, jedni grają drudzy czekają. Może w tym roku pokażą jakieś nowe zapowiedzi widmo bez daty premiery i grama gameplayu.