Opublikowano piątek o 23:012 dni Yakuza i RE9, trzeba było przesiedzieć tonę generycznego łajna, ale warto było. Jeszcze ILL wygląda zachęcająco.
Opublikowano piątek o 23:052 dni Mega chujowy pokaz, Dżef nie zawodzi. Nawet Resident boży tego nie ratuje
Opublikowano piątek o 23:142 dni Dwie ostatnie gry troche wyciągnęły. Może za dużo zapychaczy, ale fakt jest taki że pokazali że będzie w co grać, a to chyba najważniejsze.
Opublikowano piątek o 23:212 dni Atomic Heart II - no dla mnie bomba, ale po zapowiedzi widać, że to przyszła generacja.
Opublikowano piątek o 23:512 dni Co z tym hollow knight coś wiadomo ? Czemu im to tak długo schodzi, może jakieś problemy są, gra stoi a ja czekam jak idiota
Opublikowano sobota o 00:232 dni RE9, ILL i ARC z datą premiery zrobiło mi dzieńzabrakło mi tylko Crimson Desert i info o konsolowym Dune Awakening :/gra pokazu to ILL, o ile wcześniej to dryfowało w okolicach proof of concept/scamu to teraz rozwiali wątpliwościpoprzednie materiały :
Opublikowano sobota o 02:112 dni 1 godzinę temu, nero2082 napisał(a):RE9, ILL i ARC z datą premiery zrobiło mi dzieńzabrakło mi tylko Crimson Desert i info o konsolowym Dune Awakening :/gra pokazu to ILL, o ile wcześniej to dryfowało w okolicach proof of concept/scamu to teraz rozwiali wątpliwościpoprzednie materiały :Jak oni to dowiozą to możliwe że zostanie mocnym graczem w swoim gatunku. Przecież to co się tam odwala to jest chore
Opublikowano sobota o 09:471 dzień To co jeszcze zostalo? Ten Future Games Show Summer Showcase warto? Bo jutrzejszy le kabaret obowiazkowo.
Opublikowano sobota o 09:481 dzień Z tych poważnych to gamę awards w grudniu. Tęsknię naprawdę za E3 i tymi konfami. Tegoroczny summer to jakis śmieszny żart. Zobaczymy co tam jutro pokaże Microsoft.
Opublikowano sobota o 10:041 dzień MS akurat od dwóch lat dowozi pięknie dlatego to jedyna konfa którą planuję zobaczyć live (jak tylko sie nic w zyciu nie wyjebie). Biorac pod uwagę, że idą w full 3rd party to polecam oglądać niezależnie od tego jaki macie sprzęt do grania.
Opublikowano sobota o 10:051 dzień Jakiś strim ms będzie? Kiedy? Bo sop i summer game fest słabe były, no dobra, ten RE9 dowieźli, ale cała reszta to generator gier, nie wiadomo skąd.
Opublikowano sobota o 11:091 dzień Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jutro Personka 4 wystarczy.Ale 6ke też niech pokażą przy okazji
Opublikowano sobota o 20:141 dzień 15 minut temu, SnoD napisał(a):Praktycznie zero przecieków od MS. Może uda się czymś zaskoczyć.Na reddicie dziś czytałem o remasterze Sunset Overdrive, mała szansa, ale jeden z niewielu exów z xboxa co bym chętnie przytulił na Sonce.