Czezare 1 448 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Czy mi sie wydaje, ze nowa aktualka (621MB) zabrala jeden z trybow, ktory byl przedtem? Chodzi mi o GM samych pilotow bez tytanow... Cytuj Odnośnik do komentarza
bart-blank 10 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Niestety tak, co do map to mocno średnie, jak wyjdzie nowy Cod to pewnie będą duże pustki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dowiedziałem się w międzyczasie, że ten tryb był dany tylko na pewien czas. Kompletnie nie kumam dlaczego go zabrano. Mi osobiście grało się w niego najfajniej, zawsze było tez z kim grać. Kompletnie niezrozumiała decyzja developera/wydawcy:-( Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 mi ten tryb w ogole nie przypasowal, bo mijal sie calkowicie z zalozeniami TF Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Warto jeszcze zakupić Tinfall'a? Dużo osób z Polski jeszcze gra? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Lamkers 20 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Warto jeszcze zakupić Tinfall'a? Dużo osób z Polski jeszcze gra? Pozdrawiam Ja własnie zamówiłem, wiec koło czwartku wsiadam do Tytana Jako, że dopiero zaczynam przygodę z XONE będę wdzięczny za dodanie do znajomych GT - Lamkers Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ja kupiłem parę dni temu, jeszcze nie odpaliłem a za rogiem już czeka FM2 i Mordor... ehh jak żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3s 0 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pobraliscie aktualizacje? Bo wlaczylem gre i cisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pobraliscie aktualizacje? Bo wlaczylem gre i cisz. Cisza w jakim sensie?Brak aktualizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3s 0 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tak jak na razie brak.Ty pobrales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Aktualka jest - 911 MB... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3s 0 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ok dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Kupuje dzisiaj Season Passa, jest ktoś chętny popykać na mapach z dlc w dzisiaj lub w weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Będziesz grał z 10 ludźmi online?: D Na tych map packach nikt nie gra. Po patchu mam wraznie, ze zrypali spawny,w kampanii albo dm zawsze ziomki spawnuja sie za moimi plecami. Ja za nimi tez,więc dochodzi do ze wszyscy strzelamy sie po plecach. Januszowy system spawnow:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Myśle, że z okazji tej promocji sporo ludzi kupiło season passa Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ile osób gra w podstawkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Pewnie po premierze CoDa dużo ludzi ubędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wiecie może do kiedy jest promocja na przepustke? Za 2 dyszki żal nie zgarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 We wtorek się zmienia oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 ja co dopiero kupilem podstawkę + sezon pass za 120 zl razem, dobra promocja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ci co teraz kupują grę czynią to za późno. Po premierze CoD-a będzie w to grał co najwyżej pies z kulawą nogą IMO. Taka kolej rzeczy niestety. Mi się na szczęście udało pozbyć gry w ostatniej chwili... Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 spoko, dla mnie titan jest lepszy niż nowy cod ludzie grali, grają i grać będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Zostaną tylko fanatycy gry, a ich jest zbyt mało. Już w ostatnim tygodniu zaobserwowałem problemy z wypełnianiem graczami danej sesji. To nie jest zarzut w kierunku samej gry, która jest świetna, ale będzie musiała dać pole komuś znacznie potężniejszemu. Normalna kolej rzeczy. Drastyczna obniżka ceny za season passa była rozpaczliwą próbą ratowania sytuacji, ale okaże się ona daremna... Edytowane 2 Listopada 2014 przez Czezare Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Zabawne że masz problem z wypełnieniem sesji gry jak w każdej chwili gra w tytanka parę tysięcy osób na attrition. A cod w multi nawet nie ma startu do titanfalla, z resztą widać po pre-orderach że AW to początek końca serii. No ale jasne, więcej gimbów przesiądzie się na AW bo jest więcej pukawek pierdziawek i kolimatorów, a skakania od ściany do ściany nie ogarniają. Edytowane 2 Listopada 2014 przez MaZZeo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Multi w Titanie to świetne połączenie prostoty CoD'a z wymagającą jakiegoś skilla strzelanki. Z jednej strony mamy typowe pif paf z CoD'a, ale z drugiej system biegania po ścianach otwiera ciekawe możliwości i wprowadza element do masterowania, a walki tytanów wprowadzają powiew świeżości. Mi w grze brakuje tylko jakiejś pełnowartościowej kampanii bo uniwersum ma potencjał. I cieszy mnie fakt że perki nie stanowią podstawy gry, można coś ugrać nawet domyślnymi klasami. To tak w skrócie co myślę o Titanfall, a poza tym to skusiłem się na Seasson pass, ktoś chętny żeby coś pograć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi