Opublikowano 6 czerwca 201311 l a jednak, duma konkurencji z ich ostatniej konferencji również na X360 Edytowane 2 października 201410 l przez Mendrek
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Będzie spolszczenie to biorę. Gra ma mieć co-opa przy jednej onsoli nawet do 4 osób, więc może zmiażdżyć
Opublikowano 6 czerwca 201311 l nie róbcie burdelu, jest całe podforum o diablo 3 w tym wersje konsolowe -_-' niech ktoś to przerzuci
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Gra ma mieć co-opa przy jednej konsoli nawet do 4 osób Say wut? To oficjalne czy jakieś tam gdybanie?
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Oficjalne, przecież mówili o tym od początku samego, to ma być główny feature konsolowych wersji. Nawet na nowych screenach masz 4 graczy na jednej konsoli grających. Edytowane 6 czerwca 201311 l przez piecia997
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Tez biorę raz ze względu na sentyment dwa ze mój laptop tego nie udzwignie
Opublikowano 2 września 201311 l Z tego co czytałem to nie. Ciekawe jak bedzie ze sprzedażą, recenzja na eurogamerze pozytywnie mnie nastawiła, ale teraz czas GTA V więc diablo pewnie kupię listopad / grudzień
Opublikowano 2 września 201311 l Gra się mega intuicyjnie wszystko tip top, gałką celujesz kogo chcesz atakować, graficznie bardzo przyjemnie ! Edytowane 2 września 201311 l przez Soul
Opublikowano 3 września 201311 l Wersja na konsolowa ma już loot 2.0 więc ja osobiście póki co jadę na konsoli (19 lvl Monk) a w między czasue czekam na patch na pc.
Opublikowano 3 września 201311 l Czyli, że nie ma loot 2.0 ? Loot 2.0 miał chyba z dodatkiem wejść na PC czy jak? Edytowane 3 września 201311 l przez Plamek
Opublikowano 3 września 201311 l http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/267616-wait-console-gets-loot-20-before-pc/ Oczywiście,że loot 2.0 będzie tylko na PC póki co,podobnie jak dodatek.
Opublikowano 3 września 201311 l Loot 1.5 etc tak czy siak jest lepszy niż to co mamy na PC w tym momencie.
Opublikowano 3 września 201311 l Gierka bardzo przyjemna, zbliżam się do 10 levelu barbarianem i jest miło. Gra jest bardzo płynna, czasami tylko doświadczami screen tearingu, menusy całkiem nieźle pomyślane, poziom trudności jest całkiem niezły (nawet na Normalu nawet bywa ciężko), niemniej nie kumam dlaczego można się odradzać bez żadnych konsekwencji od razu na trupie i nie do końca kumam system save'owania w tym grze.
Opublikowano 3 września 201311 l Loot 1.5 etc tak czy siak jest lepszy niż to co mamy na PC w tym momencie. No, dokładnie o to im chodziło i dokładnie dlatego tak zwlekają z tym patchem na PC.By wersja konsolowa się sprzedała