Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 184,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

IMO skoro osoby mające zakupioną wersję cyfrową mogą/będą mogły przed premierą go pobrać wraz z danymi gry, to patch powinien być ogólnie dostępny z poziomu 'sklepu' gry. Kupiłeś czy nie - to ściągaj te dane, będą czekać na dysku do czasu instalacji pełnej gry.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

@HUM: Co za bzdury piszesz :D
Jak masz digi prepurchase to cala  gre za wczasu masz, z kazdym patchem.

"Fortauntely, the patch will be available to download before the game's release, meaning if you buy a physical copy, you can prepare before and play the game online straight out of the box."

O to chodzi? Nic tu nie ma o preorder. Kupisz - masz fizyczny nosnik. Dostaniesz go np. w piatek-poniedzialek, zainstallujesz i pobierze ci patch. Nic wiecej.

Opublikowano

Zrujnowałeś właśnie moje(i innych także) marzenia. :frog:

Opublikowano

Panowie proponuje po premierze założyć klan skupiających polskich graczy, aby łatwo, szybko i przyjemnie można było by znaleźć ludzi do wspólnej gry. 

Opublikowano

:obama:

Ale będzie nappppierdalanie!

:fsg::banderas:

Opublikowano

Czyli już trzecia kompania tu ogłoszona, idąc tym tropem wszyscy będziemy rozrzuceni i ludzie którzy się tu udzielają będą wymieniać ze sobą opinie, robić ustawki, ale z porównywaniem statsów i innych dupereli będzie problem, trochę lipa.

Założyłem fpe bo nie widzi mi się bycie w ekipie gdzie 90% to dla mnie anonimowi ludzie z którymi mam 0 kontaktu. Funkcję lidera mógłbym oddać od ręki jak ktoś ma na to parcie bo jedyne co mnie interesuje to zebranie forumowców halowców w jednej łatwej do ogarniania/porównywania grupie ale coś cienko to widzę jak na razie bo raczej podgrupy znajomych tworzą swoje ekipy.

Mogliby znieść to ograniczenie do 1 kompanii i by było git, każdy by sobie wybrał jakąś priorytetową kompanię ale profil mógłby udostępniać też w innych i by było cycuś.

Opublikowano

Ależ będę dostawać wpjerdol, jak na plankton przystało... :frog:

Już nie mogę się doczekać. :ohboy:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

90% gier gralem z randomami.. 50/50 jesli chodzi o w(pipi) - zwlaszcza jak sie na forumkowy premade trafilo (wtedy jedna wygrana, reszta rejpy zebrane), ale i tak jest fajnie.

Opublikowano

Dobra kupiłem tego Golda, Haven mi nie wierzy że mam tego xa i kupię strzelające blasterki.. a ja tak go szanuję :( 

Opublikowano

Juan ile u ciebie zajmuje gra z tym patchem 9 gb?

Opublikowano

Widać dużo znajomych ksywek z PL oglądając różne kanały na Twichu. Ciekawe ilu graczy ogólnie teraz gra? Nikt nie może znaleźć meczu na warzone.

Opublikowano

Widać dużo znajomych ksywek z PL oglądając różne kanały na Twichu. Ciekawe ilu graczy ogólnie teraz gra? Nikt nie może znaleźć meczu na warzone.

100
Opublikowano

Ciekawe czy jak zamówiłem w rtv euro agd to będę mógł odebrać swoją kopie jużw poniedziałek?

Opublikowano

100

Dzika precyzja. Dlaczego nie 101 od razu?

Opublikowano

Przepraszam, myslalem ze odpowiadam na pytanie o ilosc osob w klanie

Opublikowano

W Gdańsku już sprzedają jakby co (229 zł, mogę na pw napisać gdzie), za godzinkę-dwie będę miał swoją kopię :kaz: - weekend zaorany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.