Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Star Wars: Battlefront

Featured Replies

Opublikowano

Spencer dobrze pisze.

145 ma być promocją 50% ... tyle, że do chorej ceny prawie 300 zyli z PS Store :)

A porównywać należy z najtańszą możliwą nówką na rynku. Wtedy promocja wychodzi całkiem średnio.

Znajdź mi lepszą ofertę w tym momencie. Promocja mnie nie interesuje tylko rzeczywista cena. Dzięki.
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 131,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• RIP Luke Skywalker - pamietamy     

• Cały czas było grywalne. Problemy były tylko przez pierwszy tydzień po premierze PS4, kiedy co kilka meczy wywalało do dasha (a i tak gierka dawała już wtedy dużo frajdy). Występowały też drobne probl

• Uwielbiam jak ktoś przychodzi do tematu i zaczyna tyradę o tym jak ktoś powinien wydawać swoje pieniądze

Opublikowano

No przed swietami kupowalem ziomusiu tak jak pisalem 199 z kodem na 4 gry ... Nie byla to zadna promocja bo kod na gry byl dodawany do gier z bundla. Alledrogo moj mlody Padawanie ....

EDIT:

Jakby ktos sie jeszcze przymierzal

STAR WARS BATTLEFRONT + 4 GRY + DLC* PL [PS4] W-WA

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5863100500

Edytowane przez spencer13

Opublikowano

No pewnie ze tak ja wrzucilem to co mi zona kupowala raz ze nowka sztuka w folii dwa ze kody na gry a trzy ze odbior osobisty kolo roboty mialem ;)

Opublikowano

Na PC się nie liczy.

Ps. Dobrze, że Ci fify nie kupiła bo byś musiał przeprosić się z Renia Raczkowska %-)

Opublikowano

Czy wy też macie problem z połączeniem?? Jak włączam grę to muszę czekać 5-10 min żeby się połączyło, a jak się połączy to niekiedy zdarzają się lagi na serwerach i to spore..

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie wczoraj w koñcu byłem na nowych SW w kinie, się na hypowałem i chyba dam szansę temu multikowi. Pytanie tylko jak jest z matchmakingiem? Jak będą zaczynałm granie to będzię do podobnych rookie mnie wrzucało czy od razu na kozaków z wysokimi lvl?

Opublikowano

Od razu na głęboką wodę. To jest mój pierwszy fps na konsole, gra kupiłem jakoś w 1 tyg grudnia a teraz siedzę w top 3 każdej potyczki. Jest bardzo noob friendly.

Opublikowano

wronerro nie do konca. jak gralem sam a mam niski level okay sa z wyzszymi levelami gracze ale zwykle o podobnym poziomie. wystarczylo ze dolaczylem do gr z dwoma ziomkami o wysokoch levelach i dobrym ratio i momentalnie padalem jak mucha i bylo wyraznie trudniej wiec zdaje mi sie ze poziom jest skalowany. zielu mial podobne odczucia z tego co pamietam

Edytowane przez danielskii

Opublikowano

Na podstawie czego? Lvl? Ratio? Lvl można wbić w eskadrze, wchodząc w potyczkę dostanę koksow?

Opublikowano

wronerro jakie masz KD ratio w stats?

Opublikowano

Pewno jakieś (pipi)ate bo z początku robiłem 2/10 i zabijalem tylko z rakiet lub granatów. Zanim ogarnąłem sterowanie to pewnie z 200x padłem :D

Opublikowano

wronerro nie do konca. jak gralem sam a mam niski level okay sa z wyzszymi levelami gracze ale zwykle o podobnym poziomie. wystarczylo ze dolaczylem do gr z dwoma ziomkami o wysokoch levelach i dobrym ratio i momentalnie padalem jak mucha i bylo wyraznie trudniej wiec zdaje mi sie ze poziom jest skalowany. zielu mial podobne odczucia z tego co pamietam

słyszałem, że z którąś aktualizacją wprowadzili match making na podstawie k/d ratio

Opublikowano

KD ratio masz w stats podane

Opublikowano

Takie tam noworoczne psiu psiu psiu.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wymiękłem i kupiłem w styczniowej promocji. To jakieś 80zł mniej niż w listopadzie czy grudniu więc kwota do zaakceptowania.