Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Też uważam, że jak na liniowy singiel to 8, do 10 godzin GÓRA. Inaczej zaczyna się robić nudno :/

Jeśli gra jest dobra to czas się nie dłuży. Dead Space 1&2 starczyły na 11-14h. TLOU na 12-15, były dla ciebie nudne? 

Są wyjątki ;) Dead Space 2 muszę przejść, jedynka była świetna, TLOU też mi się nie dłużyło ani trochę, ok ok.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 279,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Garnitury kupujesz u Armaniego, a żałujesz dwadzieścia funtów za największą podnietę tej generacji. Chyba faktycznie coraz gorzej powodzi się rodakom w Wielkiej Brytanii. Pora wracać do rodzimego kraj

• Chcialem sie przekonac do Ordera, wmawialem sobie po zakupie ze moze jednak mi sie spodoba, a moze bedzie dobrze, po ograniu sandboxow a la Dragon Age 3, Far Cry 4, GTA V czy Dying Light przyda mi sie

• Takiego nawału januszostwa i tłumaczenia samemu sobie dlaczego wydałem 250zł na twór pokroju The Order 1886 to ja w życiu nie widziałem. I jeszcze te oceny 8.5/10, 8/10 xD To chyba jakaś specjalna ska

Opublikowano

Z najświeższych The Evil Within - 17 h, a przez większość czasu d.upa na krawędzi fotela. Stary Shinji potrafi.

Opublikowano

msaa tylko nie wiem czy 4 czy 8

@DonSterydo mozesz strescic ?

Tak. Zalety: grafika. Wady: cała reszta. Obowiązkowe QTE, cutscenki co parę kroków. W niektórych momentach trzeba nawet strzelać do ludzi w odpowiedniej kolejności bo inaczej gra nie pozwala.

Coś w tym stylu.

Opublikowano

dzieki. wciaz mam nadzieje ze cos z tego bedzie... umiera ostatnia :P

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Są wyjątki ;) Dead Space 2 muszę przejść, jedynka była świetna, TLOU też mi się nie dłużyło ani trochę, ok ok.

No właśnie sporo jest tych wyjątków imo: RE4, U2, TR, TEW, wspomniane 3 gry.  

Opublikowano

Z tym Uncharted to trochę przesadziłeś. 

Opublikowano

@niktcienielubi

Ale to są gry, a nie film z QTE.

Opublikowano

@Ludwes

Drugi Un był moim pierwszym zetknięciem z serią. Na normal pękł mi w około 12.5h z czego 1.5h zajęły filmiki (zebrałem ~40 skarbów). W multi i co-op'ie doszły dziesiątki h. Pozostałe osłony miały faktycznie 1-2h krótsze kampanie. 

@Suteq

Pozory c'nie ;) 

Opublikowano

Nigdy żadna gra nie wywoływała u mnie tak skrajnych uczuc. Z jednej strony kapitalna otoczka, klimat no i te trailery robia genialna robote a z drugiej strony patrze na gameplay no i cos mi nie pasuje. Ale i tak zagram.

Opublikowano

Świetny trailer aż nie wiem czy nie przekonał mnie do kupna. :P

Opublikowano

dokładnie, świetnie wygląda graficznie, mega klimat, ale wydaje mi sie coś dużo tam cut-scenek jest :P

Opublikowano

Trailer niczym kinowego blockbustera. Klimacik super, kiedyś kupię :)

Opublikowano

Story trailer:

:banderas:

Ten desing, ten klimat, ta grafika, teraz pozostaje pytanie, zwykła wersja czy limitka?

PS. Odpadajace kończyny, bardzo ok. :)

Opublikowano

Story trailer:

:banderas:

Ten desing, ten klimat, ta grafika, teraz pozostaje pytanie, zwykła wersja czy limitka?

PS. Odpadajace kończyny, bardzo ok. :)

:banderas: /10

U mnie zwykla, trzeba zbierac budzet na jesien :)

Opublikowano

Ja rozważamy steel boxa, tą najdroższą wersję odpuszczam, bo oczywiście Europa została olana przez Sony. Ameryka ma figurkę, a nam dali jakąś (pipi)nie. :/

Opublikowano

graficznie to po prostu deklasuje wszystko

Opublikowano

Grałem w preview the order. Strzela się bardzo przyjemnie aż żal ze ta gra nie będzie miała multi

Opublikowano

graficznie to po prostu deklasuje wszystko

Pasy+30 fps

Opublikowano

Konkretny ten story trailer :)

Opublikowano

Grałem w preview the order. Strzela się bardzo przyjemnie aż żal ze ta gra nie będzie miała multi

cos wiecej mozesz napisac kolego? fragment ten sam co na tym demku z grudniowego eventu?

ja tam(pipi) na hejterow i biore na pewno pod koniec lutego/marzec - jak bedzie balas to najwyzej zaraz jak skoncze po 2 dniach to sprzedam i tyle, a przynjamniej pojaram sie co potrafi ta generacja

Opublikowano

Nowy trailer obejrzałem już jakieś 5 razy i matko boska - przecież ten klimat urywa kończyny jak przeciwnikom. I te giwery  :obama:

Oby było też dużo smaczków i nawiązań historycznych.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

ja też szukałem i nie znalazłem taniej, jeszcze w grudniu widziałem oferty po 199zł ale podniesli cene