June 11, 201312 yr http://i.imgur.com/8s3G9Q1.jpg UPDATE 03/09/2020 Zapowiedziano Super Mario 3D World + Bowser’s Fury na Nintendo Switch, premiera 12.02.2021
June 12, 201312 yr Dla mnie słabo to wygląda,Nintendo nie ma pomysłu na tego Mariana i nie wydaje mi się żeby ten tytuł pobił SMGalaxy1&2 a nawet SM3DLANDa z 3DS'a.
June 12, 201312 yr Takiego mariana to bym widział na 3DS'ie. Od "dużej" odsłony oczekiwałbym czegoś innego. Oczywiście zagram, bo gra na pewno będzie miodna, ale troche jestem rozczarowany.
June 12, 201312 yr Wszystko pewnie przez ten dupny multiplayer.... =/ Mogli to zostawić w wersji 2d, a 3D zostawić na solo.Srsly, miałem spore oczekiwania, wyobraźnia działała ostro... nowa konsola, która dzięki większej mocy pozowli wnieść mariana na nowy poziom... a tu takie coś =/
June 16, 201312 yr Author a ja widze różowo do tego premiera w swięta idealna na wspólne rodzinne kanapy
October 1, 201312 yr Wyglada jak mario z 3ds'a Nie przejmuj się, każdemu zdarza się napisać niemądry post.
October 1, 201312 yr Przyznam, że pier.doliłem tak samo, ale ten nowy trailer mnie zniszczył i przepraszam wszystkich za to, że byłem w stanie olewać tą grę.
October 1, 201312 yr Grałbym jak ja pierdzielę. Niech ta konsolka się rozkręci wreszcie, bo takie szpile jak najbardziej zachęcają do kupna.
October 7, 201312 yr Wygląda bardzo fajnie, może dzięki takim grom jak te Mario, Zelda WW HD sprzedaż WiiU się rozkręci bo szkoda by było, żeby sprzęt okazał się sprzedażowym niewypałem. A gdzieś tam jeszcze majaczy X od Monolith i Bayonetta2.
October 7, 201312 yr Myślę że się rozkręci, chociaż nie pobije super wyniku Wii. Strasznie mnie ciekawi następna stacjonarka Nintendo. Będę szli w zaparte czy w końcu stworzą potężnego HD potwora. A co do Mario 3D World to biorę na premierę i będę szarpał jak opętany! Piekielnie mi się podoba ten rodzaj Mario.
October 7, 201312 yr Dla mnie to Mario 3D Land na sterydach. Pełna odtwórczość. Oczywiście biorę day1, ale od Nintendo wymagam zdecydowanie czegoś więcej niż tylko miodu w platformówce z Marianem
November 5, 201312 yr Właśnie sobie zdałem sprawę, że dostanie tej gry w Polsce będzie bardziej trudne niż gierki na 3DSa.
November 5, 201312 yr W Ultimie nie mają, ale zawsze zostaje Allegro. Myślę że nie będzie problemu z dostaniem tego hiciora.
November 5, 201312 yr Pewnie błąd. Ten sklep powinien jeszcze wystawić aukcję przed premierą. http://allegro.pl/super-mario-3d-world-wii-u-best-play-i3648955903.html
November 5, 201312 yr Z preorderami na Allegro to jest tak, że wystawiają coś co dostaną kilka dni po premierze i dopiero potem to wyślą do klienta. Z U przynajmniej na premierę dochodziło. Liczyłem, że zamówię sobie razem z The Legend of Zelda A Link Between Worlds
November 10, 201312 yr ptaszki ćwierkają, że po przejściu 8 światów, czeka nas niespodzianka w stylu 3DLand huehuehuehue <zaciera rączki> http://www.youtube.com/watch?v=9XyD--GJMf8#t=79 nowy materiał. obejrzałem minutę,bo nie chcę sobie psuć niespodzianki (a jest co psuć) Edited November 10, 201312 yr by ragus
November 15, 201312 yr 9,6/10 od IGN. Recenzent rozpływa się nad grafiką, designem poziomów i niesamowicie rajcującym gameplayem. Jedyny minus, to podobno kamera podczas gdy gra się w 4 osoby, bo potrafi się zagubić. HNGHHHHHHHHHHHHHH, KU.RWA I CO BRAĆ NA PREMIERĘ? TO CZY NOWĄ ZELDĘ?