Skocz do zawartości

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Featured Replies

Opublikowano

I ten znowu to samo. Wymaksuj i zrób speedruna returns/tf i zobaczysz co to znaczy lvl design. A tak to się oraj dalej :kaz: 

• Odpowiedzi 538
  • Wyświetleń 79,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No to małpiszon wjechał na dzielnię. Do tego fajny bonusik. Niecałe 180 zł, 2 dni przed oficjalną premierą, tak mogę brać preordery          

• Dzisiaj skończyłem na 100%, zajęło mi to nieco ponad 30h. Cudowna gra, ciężko oderwać się od konsoli. Mnóstwo plansz, mnóstwo pomysłów: pływanie, latanie na beczce, jazda na nosorożcu, uciekanie przed

• No dziwne żebym napisał inaczej skoro wyglaszam SWOJA opinię...

Opublikowano
3 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Z discorda, pamiętam jak oceniałeś Returns o pół oczka więcej, może było to (raczej) 9.5/10 dla Returns, a 9 dla TF, choć recka mówi co innego. To teraz uczciwie (już) wytłumacz kolegom, dlaczego Returns jest lepsze od TF?

Discord :yao:

TF > Returns, to moje oficjalne stanowisko. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ukukuki napisał:

Ja nic takiego nie napisałem. 

Wiem, z Tobą dyskusja wygląda inaczej ;).

Opublikowano
Teraz, Rayos napisał:

Discord :yao:

TF > Returns, to moje oficjalne stanowisko. 

Twoje oficjalne stanowisko jest zawsze tam gdzie jest większość.

Opublikowano

Na discordzie wielokrotnie już wspominałem, że TF > returns, a ty mi tu wyskakujesz z jakimś moim jednym tekstem sprzed roku czy cholera wie kiedy :yao: zdrowy, plz

Opublikowano
12 minut temu, sprite napisał:

No i TF jest dużo trudniejszy od Returns w hardmodzie i podczas speedrunów.

Tobie akurat nie wierzę, więc niech ktoś inny się wypowie, kto robił speedruny w obu grach. Ja mogę się jedynie wypowiedzieć na podstawie podstawek i tu Returns było trudniejsze od TF, dużo trudniejsze.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
4 minuty temu, Rayos napisał:

Na discordzie wielokrotnie już wspominałem, że TF > returns, a ty mi tu wyskakujesz z jakimś moim jednym tekstem sprzed roku czy cholera wie kiedy :yao: zdrowy, plz

Zacytuję klasyka po raz drugi: „jeśli mówisz prawdę to nie musisz niczego pamiętać”. Więc twoje zdanie jest nic nie warte.

Opublikowano

XD 

3 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Zacytuję klasyka po raz drugi: „jeśli mówisz prawdę to nie musisz niczego pamiętać”. Więc twoje zdanie jest nic nie warte.

Wtedy kłamałem :kaz:

Opublikowano

Tropical Freeze jest lepsze to przecież każde dziecko wie.

Opublikowano

Shovel knight> TF >>>>> knack2>>>knack1>>>lbp1>> kangurek kao > CR 

Opublikowano

Tylko croc i shovel knight

dk jak sonic, nigdy nie dostał dobrej gry, same średniaki

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano
17 minut temu, sprite napisał:

Zrzut_ekranu_2018-11-17_o_15.15.36.png?w

652 vs 59

:xboss: :xboss: 

To by się nawet zgadzało, bo gdzieś tylu Funky graczy przypada na hardcorowych graczy.

Opublikowano

To pewnie wszystko dzieci oceniały nie? Szkoda tylko, że jak wychodziło Returns to wszystkie pływały w cojones starych :kaz: 

Opublikowano

Tylko, ze to ankieta sprzed premiery wersji na Switcha z Funkym, także głosowali prawdziwi gracze i fani DK, którzy z pewnością przeszli obie części :) w przeciwieństwie do Ciebie 

Opublikowano
6 minut temu, sprite napisał:

To pewnie wszystko dzieci oceniały nie? Szkoda tylko, że jak wychodziło Returns to wszystkie pływały w cojones starych :kaz: 

Chyba nie zrozumiałeś te 59 głosów. Już Ci pisałem zrób ankietę z FIFĄ i PESem (przypomnę, że dla Ciebie Fifka jest lepsza GAMEPLAYOWO :kaz: ), czy z CODem i BFem, a statystyki będą podobne, więc sam sobie odpowiedz, czy większość zawsze na rację? W Returns wszystko jest podane subtelnie i to jest sztuka, powiedzieć jak najwiecej nie mówiąc nic. Co mi z tej obrotowej kamery w TF, skoro wieje nudą, powtarzalnością?

Opublikowano

Zdrowy jak zaorany. Sam tego nie zauważyłem. Cała ankieta jest przed Funky Mode :obama: :obama: 

No i ty zdrowy zaliczasz się do tych funky, a nie hardcorowych. Nub jesteś okrutny i każdy to tutaj wie :kaz:  

Edytowane przez sprite

Opublikowano
5 minut temu, sprite napisał:

Zdrowy jak zaorany. Sam tego nie zauważyłem. Cała ankieta jest przed Funky Mode :obama: :obama: 

No i ty zdrowy zaliczasz się do tych funky, a nie hardcorowych. Nub jesteś okrutny i każdy to tutaj wie :kaz:  

Przynajmniej gram bez papugi i nie wstydzę się wyników ;). Czyli daje se radę i mówię PRAWDĘ. Zamiast widzieć wagonik z każdej strony (TF) to wolę raz w nim siedzieć, a raz na nim (załadowanym) stać, raz wpaść w koło i jechać w środku tego koła turlającego się w dół, a raz wyskoczyć z wagonika, złapać się „spodu” ciuchci, by następnie wskoczyć na inny wagonik. I to jest design leveli, ciągle coś się dzieje, bez potrzeby zmieniania ujęcia.

Opublikowano

Ten o wagoniku wyjechał xDD No i dalej nie masz pojęcia o lvl designie w platformerach. Wymaksuj obie gierki, zrób speedruny i może ogarniesz ten termin. Tymczasem jesteś funky noobek. Szczęśliwego Nowego Roku.

Opublikowano

Przebijcie ten argument z wagonikami. Ja się czuje zaorany.

Opublikowano
16 minut temu, sprite napisał:

Ten o wagoniku wyjechał xDD No i dalej nie masz pojęcia o lvl designie w platformerach. Wymaksuj obie gierki, zrób speedruny i może ogarniesz ten termin. Tymczasem jesteś funky noobek. Szczęśliwego Nowego Roku.

Wzajemnie, i żeby było nam dane ogrywać jak najwięcej sztosów na miarę Returns ;).