Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

Opublikowano

Prawda jest taka  - remastery ok, jak nie odciąga to głównego zespołu od robienia nowej czesci czy tam IP.  Ale na przykładzie Capcomu który wydał ze 4 gry w tej generacji, z czego 3 w przeciągu ostatniego roku, a reszta remastery to ostro je.b.ac taka polityke firmy.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 205,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nintendo na razie co wydało z remasterów? Przez ostatni czas? Na duże konsole to chyba tylko Zeldę WW i MK8D? W zasadzie to powinien być podział na remastery, remaki i coś pośrodku, bo jednak w MK8D będzie nowy tryb battle i 8 aren. To nie jest tylko podbicie rozdzielczości. Przecież to nie remake, ale przynajmniej remaster, bo gry z podbitą rozdzielczością to nie powinno się w ogóle nazywać remasterami.

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Kto grał ten lepiej oceni, czy to tylko skok na kasę, czy coś więcej? Jednak z czego wiem to ludzie sobie bardzo chwalą Wind Wakera HD (wkurza mnie ten T9, podmienia mi słowa :)).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Ninny raczej wydaje oldschoole w formie VC, czyli emulatorek konsoli i niemal 0 usprawnień. Ok, ale jako dodatek. Szczególnie gry 2d - one wolniej się starzeją. Natomiast Switcha tym nie sprzedadzą. A próbują - podczas gdy konkurencja w ramach abonamentu rozdaje również pełnoprawne gry, to tu będziemy mieli tylko VC i to jeszcze na ograniczony czas. Zobaczymy. Potrzebne jest po prostu trochę więcej. Ja czekam, po prostu teraz zaczęło mi się spieszyć ;-) Chciałbym już jakiegoś Mariana - uwielbiam je po prostu. Nie wiem jak żyłem bez tego.

Opublikowano

Oj w tryb Shine Thief będzie grane przez neta.

Baloon Battle:

Bom-omb Blast:

Renegade:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Hehehe zaje.bisty tryb. Niech tylko dobrze ogarną zapraszanie/tworzenie pokoi graczy i będzie COSMOS!

Opublikowano

ehe, tak ogarna jak wszystko inne co zwiazane z online xddddd

Opublikowano

Swoją drogą, jakby tak podliczyć koszt nowego Mario Karta 8 na WiiU, dodać do tego cenę obydwu dodatków, a potem porównać to ze 190zł, które jest wołane za wersję Switchową, to nagle kotlecik nie wydaje się taki zły. Jeszcze polany sosikiem w postaci Battle Mode i dobrze przyprawiony podbiciem rozdziałki i usunięciem przeskakującej klatki animacji.

Nintendo takie dobre. Nie pozostaje nic innego, jak się wypiąć, czekając na ładunek.

Opublikowano

Swoją drogą, jakby tak podliczyć koszt nowego Mario Karta 8 na WiiU, dodać do tego cenę obydwu dodatków, a potem porównać to ze 190zł, które jest wołane za wersję Switchową, to nagle kotlecik nie wydaje się taki zły. Jeszcze polany sosikiem w postaci Battle Mode i dobrze przyprawiony podbiciem rozdziałki i usunięciem przeskakującej klatki animacji.

Nintendo takie dobre. Nie pozostaje nic innego, jak się wypiąć, czekając na ładunek.

Racjonalizacja poziom hard. Ale nie no posiadanie MK8 w kieszeni i ta śliczna okładka rekompensują wszystko. 

5390386-l.jpg?v=1484391609

:fsg:

Opublikowano

Wiadomo, że obkręcam jak się tylko da. No i zawsze można skontrować faktem, że granie przez sieć w końcu przestanie być darmowe.

Ciężko przejść obok tej gry obojętnie z prostego powodu - MK8 to całkiem niezła gra.

Opublikowano

I weź sobie wyobraź, że bierzesz znicza do kolegów, w przerwie w robocie, gdziekolwiek i wręczasz im joy cona, rozstawiasz znicza na nóżce i od razu zaczyna się gejming. 

Coś fantastycznego. 

Opublikowano

Sezon ogórkowy w pracy już nigdy nie będzie taki sam :banderas: Mimo, że nie przepadam za wyścigami, to wizja grania we dwóch zamiast robić coś pożytecznego napawa mnie chęcią kupna. Raczej jestem na tak.

Opublikowano

preorder juz dawno zaklepany i nawet oplacony

mam nadzieje, ze komjunity forumkowych fanow nintendo w sieci jest tak samo zjednoczone i aktywne jak przy bronieniu zeldy i czeka mnie z wami dziesiatki godzin fajnej zabawy na serwerach

no i dawajcie fory, do mnie to pierwszy kontakt z ta czescia, a dla wielu z was tylko przesiadka i trasy znacie juz na pamiec

Opublikowano

no i dawajcie fory

xDD

opony już rozpalone do czerwoności, żeby elegancko wyprzedzać na zakrętach

Opublikowano

Z Nintendofagami nie ma żartów. Jak z życiem. 

Opublikowano

no i dawajcie fory

xDD

opony już rozpalone do czerwoności, żeby elegancko wyprzedzać na zakrętach

już widzę, jak dublujemy ficka na rainbow road bo biedak ciągle będzie wypadał z trasy :banderas: bo chyba nie załączysz tego lamerskiego trybu pomocniczego ułatwiającego jazdę, co Ficuś? 

Opublikowano

na rainbow road to i ja spadam

:cool::czesc:

Opublikowano

Dam Wam fory 

fpxM5YrISamufxS86Cb6_Luigi%20THUMB.jpg

Czy możemy przenieść temat do Switcha i dopisać do nazwy Deluxe? 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Na ficka to i ja kupie po raz drugi i wpier.dol będzie
3918ac84643dcedd73017f9881c5bdc3.jpg

Opublikowano

Szykuj dupe ficek, będziemy Cię kochać miłością nintendo, wroom wroom 

Opublikowano

Bez wspomagaczy, wylaczony abs i kontrola trakcji, na kierownicy i manualu, tak bedzie

Opublikowano

Ciekawe ilu forumowiczów będzie grało na premierę. Może zrobimy jakiś turniej w następną sobotę, albo nawet piątek, bo później majówka ?

Opublikowano

piateczek bardzo chetnie o ile KiG dostarczy, no ale potem majowka i nie bede dostepny do czwartku :lapka: