Opublikowano 11 stycznia 20187 l bądź w każdym wyścigu na 1 miejscu i będziesz miał po 3 gwiazdki w każdym cupie zależą od punktów na koniec GP, 55-56 to jedna gwiazdka, 57-58 dwie, 59-60 trzy no, chyba, że Ci chodzi o gwizdki, a nie o gwiazdki, to ja nie wiem
Opublikowano 15 stycznia 20187 l Po prawie roku COMMUNITY wciąż żywe #pedalskieponiedziałki @adus1991 następnym razem wyjdź chociaż z kibla do przedpokoju xD
Opublikowano 15 stycznia 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kiedy chwile przed meta jestes 7, a konczysz 1
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 10 godzin temu, Ficuś napisał: kiedy chwile przed meta jestes 7, a konczysz 1 skillowo porobieni
Opublikowano 16 stycznia 20187 l 13 godzin temu, Kinoji napisał: Po prawie roku COMMUNITY wciąż żywe #pedalskieponiedziałki @adus1991 następnym razem wyjdź chociaż z kibla do przedpokoju xD Malibu dobry wybór, bardzo skillowy, jak zawsze :).
Opublikowano 16 stycznia 20187 l A noo, najlepsze jest to, że jak wybrało baby park to mnie w tedy wywaliło i z wami nie pojechałem Edytowane 16 stycznia 20187 l przez Malibu
Opublikowano 18 stycznia 20187 l W dniu Tuesday, January 16, 2018 o 16:02, Malibu napisał: A noo, najlepsze jest to, że jak wybrało baby park to mnie w tedy wywaliło i z wami nie pojechałem karma huiu
Opublikowano 1 lutego 20187 l ciekawe czy to cos nowego czy apka w stylu splatoona2 na komorke do mk8
Opublikowano 1 lutego 20187 l oby szykowali pod to tez nowego mario karta, bo do tego czasu to juz malo kto bedzie w mk8d gral
Opublikowano 1 lutego 20187 l 1 godzinę temu, Kinoji napisał: oby szykowali pod to tez nowego mario karta, bo do tego czasu to juz malo kto bedzie w mk8d gral Lepiej jakby zrobili Diddy Kong Racing 2. Na nowego Mario Karta - niezjadającego ogona obecnemu wydaniu, przyjdzie jeszcze czas.
Opublikowano 3 lutego 20187 l W nowej części to ja przede wszystkim licze na rozbudowana kariere, cos co przyciagnie pojedynczego gracza. Jak w Crash Team Racing czy nawet starym Lego Racer z kartów. Mario Kart 8 mnie w tym względzie zawiodl.
Opublikowano 3 lutego 20187 l Mi też tego trochę brakuje ale jak to ma być fabuła na siłę to ja podziękuje:P Wolę coś na zasadzie turnieju z krótkimi anonimowymi wstawkami. Nie pamiętam jak to wyglądało w Lego, grałem w to z 18 lat temu.
Opublikowano 3 lutego 20187 l Wciągam się na WiiU, rozumiem ze community przesiadło się na Switcha... Mam pytanko - po cholerę zbiera się monety podczas zawodów?
Opublikowano 3 lutego 20187 l Każda moneta zwiększa twoją prędkość, nie wiem czy dobrze pamiętam ale jedna moneta to 1%?
Opublikowano 20 lutego 20187 l W takim razie muszę się porządnie wziąć i podgonić, bo mam ledwo 5 tysięcy.. widzieliście kogoś z Polaków kto miał powyżej 10 ?