Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - V.Vita

Featured Replies

Opublikowano

Za 300zl spokojnie mozna mieć 64gb

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 198,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiem, że forum Vity martwe, ale daję znać, bo może ktoś kiedyś będzie mieć podobny problem.   Moja Vita boża (OLED 3G) po kilku miesiącach użytkowania zaczęła strasznie szybko się rozładowyw

• Moim zdaniem wersja Slim jest znacznie lepsza od pierwszej - oczywiscie pomijajac wyswietlacz bo pierwsza ma OLED, ale mi ten LCD bardzo odpowiada.   Slim znacznie lepiej wyglada i co wazne - lepiej

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

no dobra nie mam znajomych

Opublikowano

Ja brałem 2 razy z nippon yessan, polecam

Opublikowano

Dobra zamówiłem konsolę, padło na wersje slim. Zobaczę jak to śmiga w poniedziałek, o ile gość mi nie przyśle pyry oczywiście. Czy jakieś akcesoria oprócz karty pamięci i etui są mi niezbędne czy to raczej wszystko ?

Opublikowano

Masz rożne opcje wysyłki dodaj do koszyka i zobacz sobie dokładnie ile to wynosi

Opublikowano

Imo lepiej jest kupic 2 karty mniejszej pojemnosci, jak jedna duza. Po pierwsze w razie awari, go drugie mozna skakac miedzy kontami i po trzecie nie ma takiej opcji na swiecie, by zapelnic karte 64gb jakimkolwiek conten`em z vity. Ja mam 16 i "nie" mam z tym problemu.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

ja mam 16gb i czesto musze sie nagimnastykowac, zeby zmiescic wszystko co mnie interesuje w danym czasie :/ 

Opublikowano

tez mam 32gb i tez gimnastykuje sie :P 

Opublikowano

Ja mam 16gb i do tej pory tylko raz musiałem robić roszady w składzie żeby coś innego zmieścić. :) W zupełności wystarcza mi taka pojemność.

Opublikowano

16 gb też mam i starczy pod warunkiem że gry się przechodzi:D Ja mam tylko jedą grę na stałe jest to FF Tactics a reszta po przejściu wypada.

Opublikowano

Dokładnie. Jak trzyma się gry dla samego trzymania to wiadomo że się zapelni. Ja stosuję taktykę systematycznego ogrywania zaległości. Jak coś kończę to usuwam i ściągam następne. Żeby nie było cyfrówek mam w obecnej chwili więcej jak pudełek, bo gry z pudełek to też sporo zaoszczędzonego miejsca. :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

a ja mam sporo gier do ktorych wracam ;_; 
lumines, ridge racer, wipeout, itp.  aha no i ten.. Iruś, musimy w koncu zaczac ogrywac tego freedom wars :D 

Opublikowano

Janusz od którego zamówiłem vite od(pipi)ał jakiś przypał i nie dobije z nim targu raczej. Ktoś może polecić jakąś ofertę na vite slim ?

Opublikowano

a ja mam sporo gier do ktorych wracam ;_;

lumines, ridge racer, wipeout, itp. aha no i ten.. Iruś, musimy w koncu zaczac ogrywac tego freedom wars :D

Musimy, musimy. :rayos: Ja gier do których wracam w obecnej chwili nie mam. Raczej tylko zaległości. :)
Opublikowano

Imo lepiej jest kupic 2 karty mniejszej pojemnosci, jak jedna duza. Po pierwsze w razie awari, go drugie mozna skakac miedzy kontami i po trzecie nie ma takiej opcji na swiecie, by zapelnic karte 64gb jakimkolwiek conten`em z vity. Ja mam 16 i "nie" mam z tym problemu.

z takim podejsciem to wypadalo by miec 2 ps vity w razie awarii ;) 

ja mam 64gb i chyba z 15gb jest wolnego wiec dla mnie ta karta jest idealna

Opublikowano

Vita to nie karta, tylko wysokiej jakosci sprzet. Az dziw bierze, jak sony moze zapominac o tak wspaniale zaprojektowanej zabawce do grania po katach. Wracajac do memorek.. Juz za czasow PS2 mialem duze problemy z memorkami ktore psuly zapisy, czy czesto padaly i mowie tu o oryginalach. Karty maja to do siebie, ze moga przestac dzialac z dnia na dzien, przez chodz by nieumiejetne wysuniecie. Duza memorka = duza odpowiedzialnosc.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Czyli  piszesz ze  problemem jest częste wysuwanie i wsuwanie kart - po czym doradzasz zakup 2 kart  co by często je psuć?  Pochwal się ile już kart zepsułeś?

64GB  to zapełnia się  w mig. Dużo osób już od dawna  chce minimum 256GB.

Edytowane przez kypq

Opublikowano

Problem ten nie dotyczy małych pojemności, ale tych większych. Ja aktualnie korzystam z 16gb, bo 32 przysparzała mi problemy. Stad moje wnioski. A nie jestem Januszem.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Problem ten nie dotyczy małych pojemności, ale tych większych. Ja aktualnie korzystam z 16gb, bo 32 przysparzała mi problemy. Stad moje wnioski. A nie jestem Januszem.

The firmware 3.10 was released and introduced a bug, that caused some bigger memory cards (32GB/64GB) to fail and forcing the PS Vita to restart or promt a formation pop-up.

Fajnie - tylko ze to stary dawno naprawiony błąd. Nie szerz demagogi.

Opublikowano

W menu konsoli jaki masz ustawiony język?

Opublikowano

to jest kara za kupno jednej z najgorszych gier wszechczasow i to jeszcze za 40zl :P

gierke masz cyfrowo z polskiego store?

Opublikowano

Black ops jest tak słaby że aż boli, do swojej vity dostałem właśnie coda, killzona i uncharted. Zacząłem od COD'a i od wczoraj jakoś brzydzę się ją wziąć do ręki z powrotem ;/

Opublikowano

Jeśli masz tego coda w boxie, to za jakieś grosze mogę odkupić :potter: