Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Czemu ? Przecież on chyba nie szcza za "mainstreamowami" gierkami, a dodatkowo asi synów ma chyba ogranych.

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 257,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

bluber juz otwiera szampana

dawno ograne :rotfl:

Opublikowano

Ja piehdole, Orderek miał być :/

Opublikowano

Nie ma bata, za świeże no i za słabe oceny.

Opublikowano

Olej, nie polecam, nuda na 8 godzin.

Opublikowano

Olej, nie polecam, nuda na 8 godzin.

a ja polecam, ciekawy gierko-film na 7 h :) idealny na przegryskę w trakcie mgsV lub F4

Opublikowano

ordera mozna kupić za 50zł w promocji w marketach więc tego nie wiem na co czekacie :dunno:

Opublikowano

rozi fajnie musial podpasc, ze mu tata jednego kazimierza nie chce dac

Opublikowano

Też nie wiem, ja mogę go za to codziennie na swoim regale z gierkami pomacać.

Szczurek no ale to nic niesłychanego. Nie razu zauważałem, że przed trafieniem do plusa, wystawiają daną grę w promocji, żeby ostatni raz jeszcze na niej siano zrobić.

Opublikowano

ordera mozna kupić za 50zł w promocji w marketach więc tego nie wiem na co czekacie :dunno:

Pokaż mi nówke za 50 zł.
Opublikowano

byla w promo w MM niespelna miesiac temu

Opublikowano

Szczurek no ale to nic niesłychanego. Nie razu zauważałem, że przed trafieniem do plusa, wystawiają daną grę w promocji, żeby ostatni raz jeszcze na niej siano zrobić.

Promocja jest do 8 października, czyli kończy się już po wejściu nowych gier ;)

Opublikowano

Kiedyś fajki też były po 5 zł. Jak pisze że można kupić, to chyba chodzi o czas teraźniejszy :-)

Opublikowano

Zapytałem grzecznie gdzie można kupić grę za 50 zł w markecie, tak Ciebie zrozumiałem że gra po tyle chodzi. Ty z jakimiś dałnami wychodzisz, normalny jesteś?

Opublikowano

http://www.psxextreme.info/topic/25568-promocje-i-okazje-tylko-info-o-promocjach/page-260

masz tu wszystko na bieżąco.

no niestety ja Cie nie naucze czytać ze zrozumieniem, w szkole to powinni zrobić. Promocja była od 25 sierpnia i trwała tydzień. więc srry było trąbione na forum.

pyk, 2 minuty googlania

s3_zoom_WawaMM_08.png

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Black Flag jest teraz w promocji na PSS, więc do Plusa nie trafi.

Czyli jest jeszcze szansa na jakies gierki z pegazusa :obama:

Opublikowano

Battle City mogliby dać. Albo Lode Runner. :fsg: 

Opublikowano

W czołgi grałbym jak szalony :obama:

Opublikowano

No ciekawe czy to będzie kolejny miesiąc z Indykami czy dadzą też coś większego, czy to na PS4 lub PS3

Opublikowano

Ja chcę indyki . Coś większego to zawsze coś co już miałem no chyba że dadzą jakąś sportówkę lub bijatykę to 2 gatunki których nie kupuję :D

Opublikowano

Też wole indory, zawsze może wpaść co przeoczyłem bo małych gierek tak nie śledze, większe gierki które chce ograć i tak kupuje prędzej czy później.

Opublikowano

Jako posiadacz PC kompletnie nie interesują mnie  platformery indyki. Jakieś inne chętnie przygarnę ale kolejne coś inspirowane 8. bitami i pseudo metroidvania/ hardcore platformer  wywołuje u nie odruch wymiotny.

Edytowane przez Dante

Opublikowano

Dzięki, że podzieliłeś z nami tą niezwykle interesująca historią

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.