Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
Reakcja pececiarzy była taka, że nareszcie konsolowcy pograją w Diablo; reakcja konsolowej braci brzmiała mniej więcej tak "omg beka z was pececiarze, zabraliśmy wam exa wololololo".

Niezły bullshit wciskasz. Reakcja pececiarzy była taka, że Blizzard "zdradził" pececiarzy, a taka a nie inna jakość gry w wersji pecetowej to była wina produkcji gry już w założeniach z myślą o konsolach i ułomnych ich użytkownikach.

Nie wiem na jakie fora wchodzisz ale gry-online, gram, pclab czy CDA ma pełno takich idiotów.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 818,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Dobra rycerzyki blachy, to ilu z was ma podciągniętego peceta do dużego telewizora fullhd i gra na kanapie z padem w ręce? Bo sie już tyle w internetach naczytałem jakie jest to proste i bezproblemowe a u nikogo takiego rozwiązania nie widziałem, a mam praktycznie samych kumpli pecetowców. To jak to jest?

Czy możecie, tak jak ja, wziąć płytkę z Mortal Kombatem czy Fifą 13 i pójść do kumpla pograć? Albo nawet wziąć własny sprzęt na kwadrat kumpla, podpiąć w mniej niż minutę do telewizora i grać we czterech?

Bo jest banalne i bezproblemowe, kwestia jednego kabla. Mam ten kabel i nie tylko ja, ale nie używam ponieważ po prostu nie chcę. Wystarcza mi rozłożyć zwłoki w razie grania na PC na dużym fotelu blisko ostrego jak żyleta monitora. Póki co najbardziej o tym podłączeniu krzyczą osoby niezainteresowane tematem. Podłącza do tv ten kto chce to robić. Jest możliwość a to najważniejsze. Zresztą ta szufladka jakichś rycerzy blachy zabawna. Tutaj większość kto gra na PC, gra również na konsolach. I taka osoba jest dla mnie najbardziej wiarygodna ponieważ ma największe rozeznanie w platformach. Co może wiedzieć osobnik kurczowo trzymający się jednej marki i platformy ? Mało. Takie głąby mogą się tylko odszczekiwać w statusach xD

Próbujesz teraz już z innej mańki szukać zalet konsol jak urządzenia stricte do imprez? Przecież to wiadome od dawna, że konsole jako natychmiastowe zabawki na imprezy sprawdzają się najlepiej. Do poważniejszych potyczek w multi przez neta wybrałbym jednak już MK i F13 na PC. Ale to tylko taka moja pisanina ponieważ nie mam zamiary grać w te gry  ; d

EDIT : D3 w coopie na jednym TV super sprawa. Brakowało czegoś takiego. 

..

Edytowane przez wet_willy

Opublikowano

D3 to nie crap a to, że wychodzi na konsole to fajna sprawa:)

Opublikowano

Dobra rycerzyki blachy, to ilu z was ma podciągniętego peceta do dużego telewizora fullhd i gra na kanapie z padem w ręce? Bo sie już tyle w internetach naczytałem jakie jest to proste i bezproblemowe a u nikogo takiego rozwiązania nie widziałem, a mam praktycznie samych kumpli pecetowców. To jak to jest?

Czy możecie, tak jak ja, wziąć płytkę z Mortal Kombatem czy Fifą 13 i pójść do kumpla pograć? Albo nawet wziąć własny sprzęt na kwadrat kumpla, podpiąć w mniej niż minutę do telewizora i grać we czterech?

http://i.imgur.com/lhLaAca.jpg (robione telefonem :f)

I zwroc prosze uwage na fakt ze nawet nie uwazam sie za rycerza blachy, moimi glownymi platformami do grania przez 80% czasu trwania tej generacji byly konsole (x360 i ps3), PC dopiero odkurzylem z pol roku temu aby w full hd i 60fps grac. Podpiecie PC do TV zajelo mi minute, kabel HDMI pod grafe i telewizor.

Jesli chodzi o granie z kumplami w fife 13 to mam nawet szybszy sposob, bez potrzeby tachania i podpinania sprzetu. Kumple przychodza do mnie ;). Przez cale zycie tylko raz zabralem swoja konsole poza dom, do kuzyna bo byl ciekaw sprzeciku, a tak to przewaznie jakiekolwiek gamingowe schadzki (rzadko bo rzadko) sa organizowane u mnie jako ze ja jestem "ten typ od sprzetu", wiec ten argument jest moim zdaniem niszowy, jak grzybobranie z PS3 :).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Reakcja pececiarzy była taka, że nareszcie konsolowcy pograją w Diablo; reakcja konsolowej braci brzmiała mniej więcej tak "omg beka z was pececiarze, zabraliśmy wam exa wololololo".

Niezły bullshit wciskasz. Reakcja pececiarzy była taka, że Blizzard "zdradził" pececiarzy, a taka a nie inna jakość gry w wersji pecetowej to była wina produkcji gry już w założeniach z myślą o konsolach i ułomnych ich użytkownikach.

Nie wiem na jakie fora wchodzisz ale gry-online, gram, pclab czy CDA ma pełno takich idiotów.

no tak zdradzil ze diablo bylo na psx, warcraft tez. za(pipi)ista zdrada ...

a to ze d3 jest z(pipi)ane to fakt. Nie moge samemu sobie przydzielac punktów, brak słów runicznych ;(

Opublikowano

Wracają na właściwie (konsolowe :P) tory...

Jakiś kolo na neogafie postanowił stworzyć zestawienie wszystkiego, co na chwilę obecną wiadomo na temat PS4 i XONE.

WsC2r0d.png

nYyFbww.png

e1FMKWj.png

r5DJjUA.png

d6kftK8.png

Przy okazji jeszcze 2 inne tabelki z Wii U

mAXt4pA.jpg

3QQYYMC.png

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=638808

Tylko z tego, co wiem to taktowanie CPU w X'ie i PS4 chyba nie jest potwierdzone....

e: @ down:  :good:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Przynajmniej nie bedzie trzeba tych komponentów zmieniać co 2 lata :)

Opublikowano

te wiiU to na 100% next gen a nie konkurent dla ps3 ?

@pop 

pomijając jedynie te 8gb gddr5 reszta już w dniu premiery nie porywa wiec po co upgrade ?

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Up

Typowe myślenie pececiarza. Ciagle mało, mało i mało....

Opublikowano

Up

Typowe myślenie pececiarza. Ciagle mało, mało i mało....

gdybyśmy myśleli inaczej dziś siedziałbyś w jaskini z kumplem bobrem i rysował na ścianie historie swojego zycia

Opublikowano

pierwszy akapit: ja. fotke wrzucic?

drugi akapit: a ile razy Ty tak zrobiles przez ostatni rok? mowie o graniu w czterech. grac w fife w 4 nie ma zadnego problemu. podpiac sprzet? targanie blachy to tak samo glupi pomysl jak przenoszenie telewizora do ziomka.

Opublikowano

W sumie samą jednostkę to chyba nawet jest wygodniej wziąć niż dowolny HD 32". 

Opublikowano

Te testy są (pipi) warte, ile razy widziałem test gry, w której moja karta miała 15fps na full z lepszym prockiem, a gdy odpalałem u siebie na PC to nagle gra śmiga na full, bez zacinki w >30fps. 

Chociażby Metro 2033, według testów powinienem mieć jakieś 25fps na full w 1680x1050 i DX10, a mam ponad 50 na takich ustawieniach. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bo te testy trzeba traktować z lekkim przymrużeniem oka.Te tabelki są dobre dla benchmarkowych masturbatorów.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Strategia na PS3 za to :

Civilization.ps3_.02.jpg

Opublikowano

Czyli dla przyszłych posiadaczy PS4, wnioskując z tego tematu :teehee:.

No w sumie chyba masz rację.

Opublikowano

Jura to jeszcze gorzej. Bo wiemy jak multiplatformy na PS3 chodzą i wyglądają xD

Na ty screenie co dałeś jest kingdoms of amalur reckoning ?

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

WIIU nie odtwarza filmów pomimo odtw. BR?

ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻENADA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.