Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ale sprowadzić będzie można i zarejstrować na PL adres lub używać GT obecnego?

Opublikowano

Ehh znowu Sony zniszczyło Microsoft.

Opublikowano

Raczej Microsoft zniszczyl sie sam.

Opublikowano

Czym zniszczył? Tym gifem z The Last of Us notabene z momentu który nie pojawił się w grze w ogóle? :)

co znowu się nie pojawiło w grze? z 5-6 razy miałem w grze akcję identyczną jak na gifie

Opublikowano

A ja ani razu, przez 3 i pół przejścia. :(

Opublikowano

Czym zniszczył? Tym gifem z The Last of Us notabene z momentu który nie pojawił się w grze w ogóle? :)

Loool, co ty gadasz? Jak nie pojawil sie w ogole? Dokladnie taka sama akcje w tym hotelu zainicjowalem. Nawet pisalem o tym w temacie.

Opublikowano

co znowu się nie pojawiło w grze? z 5-6 razy miałem w grze akcję identyczną jak na gifie

To jest wycinek z całej sceny, gdzie Joel siłuje się z typem z shotgunem, potem dostaje po łbie dechą i jest duszony. Nie ma jej w grze.

I CO TERASSSS

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Pilem do info o 13 krajach. Troling w dobrej sprawie. Bo troche mi to przypomnialo czasy jak sie wkladalo plyte do szaraka albo ps2 i z jezykow do wyboru bylo 5 czy 6 "tych wybranych".

Opublikowano

To jest wycinek z całej sceny, gdzie Joel siłuje się z typem z shotgunem, potem dostaje po łbie dechą i jest duszony. Nie ma jej w grze.

I CO TERASSSS

O JEJKU, JEDEN SKRYPT MNIEJ, TO JUŻ NIE JEST GOTG NIE DLA PSA KIEŁBASA!!

Wracając do tematu, beka z M$ i tyle. Makaroniarze dostaną możliwość kupna a tam przecież kryzys kwitnie.

Opublikowano

Tak wgl to gdy Sony wydauo PS3 w marcu 2007 to xboty sie śmiali jak to Sony wyciera sobie doopkę Europą, a teraz, gdy wg Microsoftu taka Polska należy do tier 3, to SPOKO, PRZECA MOŻNA SOBIE ZAIMPORTOWAĆ, WHADZ DA PROBLEM, U MAD

BECZUNIA PEŁNA BÓLÓ DÓPKI XDDD  :banana:  :banana:  :ninja:   :ninja:  :ninja:

Opublikowano

Xboty już przyzwyczajone są. Na Xbox 360 też się rok czekało, a na Xbox Live jeszcze dłużej :P

Opublikowano

Porównanie dwóch next genowych gier.

ku-bigpic.gif

awdc01.gif

:sweat:

Nie widzę specjalnej różnicy o ile to na górze to gyrosy, a to na dole to Uncharted

Opublikowano

Wygladaja identycznie O_o To naprawde jest cutscenka z nowego koda ?

Opublikowano

Prosze was przeciez BF zjada CoDa na sniadanie jezeli chodzi o grafike w Ghostach nawet swiatlo jest oskryptowane  :teehee:

Opublikowano

lol a ja myslalem, ze to nowy Killzone a nie BF :P

Opublikowano

w ogóle to CBOAT ma rzucić nowe info o XBO w następnym tygodniu. To plus gamescom, będzie ciekawie ^^

Opublikowano

O jakim porównaniu ty mówisz ? przecież to są zwykłe renderowane filmiki. Inna sprawa że graficznie i tak nie będzie co porównywać bo leżącego się nie bije.

Opublikowano

SCEA rejestruje markę Helldivers, prawdopodobnie jest to nowe IP od Santa Monica.

More possibly unrelated Helldiver concept art.

3527aa524b2c767b7ae666fdaa363429.jpg

6b84d9e1aa3240d88cb3e0378ccfeabc.jpg

36dbecdfc85ecebf7672537490c15176.jpg

53782f5c49c01baa8920ce00ac47d975.jpg

20801947e943947ab26ed689f5174ab7.jpg

d360d8b115d1f3d62979a0e7ec00e3d8.jpg

5b5953054645b4654cca433652faa4cf.jpg

1828b71c10aa20c1b0cda903026ee23f.jpg

ecc47b1f3d57181b97d001fb2e260dda.jpg

3dce08a4a890e04bc124408573c0e260.jpg

helldiver_hawk_by_sttheo-d34zboq.jpg

helldiver_by_sttheo-d37h5hw.jpg

british_helldiver_by_sttheo-d31a18n.jpg

helldiver_colt_by_sttheo-d2yu9em.jpg

helldiver_Griffin_by_StTheo.jpg

helldiver_mercury_by_StTheo.jpg

helldiver_mecha_by_StTheo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.