Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

To chyba jasne że MS nie pozwoli żeby gra multiplatformowa na PS4 będzie wyglądać lepiej. Sony zapowiedziało to samo.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jak się nazywają faceci uprawiający seks z kawałkiem plastiku?

Opublikowano

Różnie się nazywają. Mendrek, Yeti, Soul, Ins...

Opublikowano

Takie tam ciekawostki...

One basic example we were given suggested that without optimisation for either console, a platform-agnostic development build can run at around 30FPS in 1920×1080 on PS4, but it’ll run at “20-something” FPS in 1600×900 on Xbox One.

One source even suggested that enforcing parity across consoles could become a political issue between platform holders, developers and publishers. They said that it could damage perceptions of a cross platform title, not to mention Xbox One, if the PS4 version shipped with an obviously superior resolution and framerate; better to “castrate” the PS4 version and release near-identical games to avoid ruffling any feathers.

http://www.edge-online.com/news/power-struggle-the-real-differences-between-ps4-and-xbox-one-performance/

To tak ze szczególną dedykacją dla Dona, który twierdzi, że nie ma żadnych wskazań na to by PS4 było mocniejsze od XONE ;)

Weź nie ********l Emet bo nic takiego nie pisałem. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No przecież nie to, ze dosłownie.. ale sorry, widocznie ktoś inny pisał z Twojego konta, że "po PS4 nie widać żadnej przewagi pod względem podzespołów" :rolleyes:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

No przecież nie to, ze dosłownie.. ale sorry, widocznie ktoś inny pisał z Twojego konta, że "po PS4 nie widać żadnej przewagi pod względem podzespołów" :rolleyes:

No to naucz się czytać ze zrozumieniem. Od samego początku piszę, że PS4 jest na papierze mocniejsze od Xone, ale jednocześnie pisałem, że po grach jakoś tej ogromnej przewagi w mocy nie widać. I to są zupełnie inne kwestie. Nie rób już z siebie debila. 

Opublikowano

odkad sie okazało ze ta zenujaca czarna skrzynka na narzedzia i wentylatory nie potrafi wyswietlic go,wnianej bijatyki 2,5d w nalezytej predkosci jest juz oficjalnie gorsza.

Opublikowano

Masz Nie obawiaj się Don, w Twoje ślady nie pójdę :)

@ down: Don.. każdy "tubylec" dobrze wie o co chodzi w Twoich postach więc nie masz się po co tłumaczyć  :i_am_so_happy:

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Słaby wykręt jak na kogoś kto czytać nie potrafi i przekręca słowa innych. Następnym razem pomyśl chwilę zanim coś napisze, to nie boli.

Opublikowano

PS4 prowadzi popularnością w sieci 9 do 1 nad xboxem one

Video Game Consoles: PS4 The Clear Winner Over Xbox One

Video ads for Sony's PS4 console generated 90% of shares and 91% of the views over rival Microsoft's Xbox One with the 'Official PlayStation Used Game Instructional Video' (with 760,908 shares) being mainly responsible.

Source: Apple Lose Out To Samsung, Xbox to PS4 in Video Ad Battle [Report] http://www.reelseo.com/unruly-social-video-spotlight/#ixzz2emrL3K1o 
©ReelSEO.com, All Rights Reserved 
Follow us: @ReelSEO on Twitter | ReelSEO on Facebook 

Opublikowano

Microsoft jest samo sobie winne takich rezultatów. Skoro promują sprzęt typowo pod casuali to tak (pipi)a jest. Szkoda, że nikt tam nie pamięta o grach. 

Opublikowano

No faktycznie zapowiedzieli 10 razy mniej gierek niż SONY

Opublikowano

Właśnie chodzi mi o to, że gry się szykują a w spotach promują rugby i inne bzdety. Wiem, że chcą lansować się wydajnym interfjesem ale to chyba jeszcze wciąż konsola do GIER.

Opublikowano

MS jest poyebany,jak oni chca zmusisc casuala do kupienia nowego sprzetu za 500$?

Teraz to naprawde nie bedzie takie proste po sukcesie WII.

Po co oni sie w ten syf babraja..Zapowiada sie choojnia dla graczy hardkorowych oraz casualowych,bo nikt mi nie powie,ze 500$ to tak lezy na ziemi,nawet na zachodzie.I ludzie beda zapierdzielac po nowego xboxa.

Opublikowano

Masz Nie obawiaj się Don, w Twoje ślady nie pójdę :)

@ down: Don.. każdy "tubylec" dobrze wie o co chodzi w Twoich postach więc nie masz się po co tłumaczyć  :i_am_so_happy:

Nom, chodzi o to, że perfidnie kłamiesz i nie masz jaj się przyznać jak Ci tym rzucam w twarz.

Opublikowano

Ooo, serious business.

badass.jpg

Opublikowano

jakoś po chuyowe ipady za tyle samo piniondzów zapierdalają jak rolniki po dotacje.

Ipad/Iphon jest to gadżet podnoszący twój "prestiż" społeczny więc takie porównanie jest trochę nie trafione :whistling:

Opublikowano

Chyba wśród upośledzonych

Nie mnie oceniać ciemną masę innych tak się przyjęło taka moda co na to poradzić.....

Opublikowano

'Murica ...

PS. Zobaczcie 3:10, w tle koles na wozku co zrobi :D, ja yebie jaka ta murica to siedlisko debili (ten typ z okularami a la spawacz to juz w ogole dosadzil do pieca, juz predkosc transferu ocenia xD ... marketing vs debile = fatality) i grubych leni.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jakoś po chuyowe ipady za tyle samo piniondzów zapierdalają jak rolniki po dotacje.

Ipad/Iphon jest to gadżet podnoszący twój "prestiż" społeczny więc takie porównanie jest trochę nie trafione :whistling:
Chyba na wsi

W Irlandii iphona 5 w abonamencie za 40€(to tak jak w polsce za 40zl) mozna miec za free.

'Murica ...

PS. Zobaczcie 3:10, w tle koles na wozku co zrobi :D, ja yebie jaka ta murica to siedlisko debili (ten typ z okularami a la spawacz to juz w ogole dosadzil do pieca, juz predkosc transferu ocenia xD ... marketing vs debile = fatality) i grubych leni.

Myslisz ze w Polsce takie rozmowy by inaczej wygladaly? Podejdz do kogos to zobaczysz ;)

W jakim wy swiecie ludzie zyjecie ;)

Ogolnie kd iphonow wara, przesiadlem sie z Androida i wiecej na niego nie wroce.

Opublikowano

'Murica ...

Był taki filmik na necie gdzie facet chodził po ulicy i się pytał ludzi co sądzą o najnowszym iPhonie i pokazywał im stary model, a ludzie podniecali się i mówili, że o wiele lepszy od poprzedniego, a system rozwalił facet, który ten sam model wyciągnął z kieszeni i mówił, że ten nowy jest wyraźnie lżejszy od jego modelu i ma lepszy ekran :P

Opublikowano

Chyba na wsi

W Irlandii iphona 5 w abonamencie za 40€(to tak jak w polsce za 40zl) mozna miec za free.

Nie wiem nie znam się stąd ta pomyłka bo mnie to najnormalniej w świecie (pipi)i więc zaufam tobie osobie lepiej obeznanej w temacie :)

Edytowane przez Karas

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.