Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Niektórzy widocznie mają przyjemność z wklejania milionowego screena z TLOU/Uncharted czy setnego tłita o tym ile % tym razem szybsze jest PS4. Whatever.

Znudzi Ci się w końcu GTA i dalej będziesz to robił nie martw się.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Niektórzy widocznie mają przyjemność z wklejania milionowego screena z TLOU/Uncharted czy setnego tłita o tym ile % tym razem szybsze jest PS4. Whatever.

Znudzi Ci się w końcu GTA i dalej będziesz to robił nie martw się.

Cholera, GTA jest w zasadzie jedyną serią w moim życiu, która NIGDY mi się nie znudziła. Vice City przeszedłem na PC, PS2, teraz tablecie i przechodze na telefonie. Przechodziłem już kilkadziesiąt razy i za każdym razem jaram się tak samo. Identycznie z GTA 3. San Andreas przechodzę raz w miesiącu od premiery i za każdym razem mam coś nowego. To jest cudowna seria.

Opublikowano

A mi tam się bardzo to szaleństwo podoba. Fajnie to widać w temacie o GTA. Nie ważne, czy ktoś gra na PS3 czy na Wii, czy woli Uncharted od Girsów albo GT od forzy, czy ma kompa za 7k albo gra na PS2, czy napie.dala posty od 2 lat tylko w tematach o gierkach, czy może siedzi na forum od lat i godzin tysiące zmarnował w spamie czy WKP. Gimbus, pracownik budowy, student, geodeta czy fan Realu Madryt, pojutrze to nie będzie ważne. Wszyscy złapiemy się za ręce, zaśpiewamy kumbaja j bedzemy grać w kolejną część serii gier, w którą tak lubimy grać. Bo przecież o to chodzi w tym naszym hobby, o dobrą zabawę. 

Opublikowano

Tak nie może być!

Która wersja jest ładniejsza? Która chodzi płynniej? 

Opublikowano

No nie do końca wszyscy bo yeti i ekipa fanów unczarted hejtuje judasza.

edit.wat napisałem judasza xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Przypominam, że mówisz o osobie, dla której X na WiiU jest klonem monster huntera.

Opublikowano

Ku'rwa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD forum przemienia słowo mes'jasz w judasz hahahahha

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie no wiadomo, że hype jest, gra rozyebie itd., ale tematu o GTA5 w sumie nie dało się od roku czytać. Jak SA wychodziło i jeszcze śledziłem takie tematy z zapartym tchem (każdy nowy post, każdy screen, każdy news), to jakoś normalniej to wyglądało, a podnieta też była niesamowita.

Opublikowano

Cieszenie się nową gierką ja rozumiem ale ta szopka wokół kolejnego GTA już od jakiegoś czasu jest mega wkurzająca.Jakby jeszcze ograniczyłoby się to do produkowania postów w tym ich dziale GTA to byłoby spoko. A nie, że dzieciaki latają po forum i wszędzie spamują o tym tytule.

Opublikowano

ej ale przepraszam, chcialbym cos sprostowac, to ja jestem Me.sjaszem. ja przepowiedzialem gotg jak i 3 grywalnych bohaterow. oddajcie mi poklony nedzne wazony!

Opublikowano

polecam a własciwie nie polecam nowy bonus round na GT z Molyneuxem.

Trzeba przyznac ze dawno nie byłem tak zniesmaczony kims, ten stary s(pipi)iel tak jak pisza w  99% komentarzy musial ssac wszystkie kutachy  w microsofcie, nieprawdopodobne zakłamanie i obłuda, pasuje do ekipy Dona i Nelsona, wszyscy powinni sprzedawac parówki nad morzem.

I wcale nie chodzi o to ze kadzi xOne, chodzi o to ze ma klapki na oczach, i kłamliwy durny ryj.

Naprawde dla ludzi o mocnych nerwach.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Nie wiem po co w ogóle przejmujesz się Piotrusiem kłamcą, przecież on jest takim bajkopisarzem jak mało kto w tej branży.

Opublikowano

polecam a własciwie nie polecam nowy bonus round na GT z Molyneuxem.

Trzeba przyznac ze dawno nie byłem tak zniesmaczony kims, ten stary s(pipi)iel tak jak pisza w  99% komentarzy musial ssac wszystkie kutachy  w microsofcie, nieprawdopodobne zakłamanie i obłuda, pasuje do ekipy Dona i Nelsona, wszyscy powinni sprzedawac parówki nad morzem.

I wcale nie chodzi o to ze kadzi xOne, chodzi o to ze ma klapki na oczach, i kłamliwy durny ryj.

Naprawde dla ludzi o mocnych nerwach.

Od lat mowie na niego Peter Peter Bullshit Speaker. Piotrus bajkopisarzem zacnym jest, najgorsze w tym wszystkim jest to, ze on na prawde wierzy w to co mowi.

PS. Nie wiem kto wymysla te slognay dla M$ ale powinien podzielic los Ortha

NjE4meP.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie wiem czy było ale właśnie podano że ostatnie screnshoty z Ryse: Son of Rome były poprawiane w fotoshopie :) 

Opublikowano

Ku'rwa xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD forum przemienia słowo mes'jasz w judasz hahahahha

Mesjasz

mesjasz

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Wczoraj dzialalo, potwierdzam.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

mattrickps4on42yut.gif

Opublikowano

9jxj.png

qrue.jpg

oh yeah baby

YESSSSSSSS

Naughty Dog robi gre na PS4, megaton.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

#mesjasz #ładniejsze drzewa na 360 xDD #jeszcze 2 dni #jeszcze dzień #właśnie gram 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.