Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Postanowione. Ja już odpuściłem preordera PS4 pomimo co chwilę powracającego hypeu. Kupię jedną konsolę, ale poczekam 1-2 miesiące po premierze, zorientuje się czy XO tak bardzo odstaje od PS4 pod względem powera (jakość grafiki w multiplatformach), który sprzęt częściej pada, ile faktycznie dostaniemy na premierę, a co okazało się kolejną ściemą itp. Później sprzęt tego kto nakłamał mniej wyląduje pod moim TV. Postanowiłem nie bawić się w sentymenty i zastanawianie co będzie za 5 lat, bo za jakieś dwa lata i tak kupię drugą konsolę.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

iAxI5Bo7A2umv.gif

Tak głupie że aż smieszne :D

Opublikowano

Ja tez odpuszczam sobie zakup PS4 na premiere. Konsole nabede gdzies w okolicach premiery nowego Infamousa i tyle. A teraz zaopatrze sie w Galaxy Note 3 ;P

Opublikowano

a tak swoją drogą , 8 PM to chyba jeszcze 4 godzinyJx2by9V.jpg

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

node-mind-blown.gif

I to się nazywa next gen. :)

Opublikowano

Mega to wygląda, mimo ze nie jestem fanem kosza, to chętnie bym w to zagrał.

Opublikowano

Walić czy to pokaz PS4 czy XOne ważne by poziom postaci i animacja był na takim poziomie we wszystkich tytułach na nextgeny 

Opublikowano

Ciekaw jestem jak te gry beda wygladac za pare lat jak z konsol wycisna wszystko.

Opublikowano

Wreszcie będzie można podziwiać murzyński pot w prawdziwym HD.

Opublikowano

Czyli znowu sportowa gra bedzie ta pierwsza prawdziwie nextgenowa.

edit. Chociaz Ryse tez wyglada niesamowicie.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

to się już ociera o fotorealizm. jestem rozjebany. musze to mieć xD

2K > sraczka > EA

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

No fifa pomijając to, że nie będzie w wersji pl na next genach to w dodatku pewnie żadnej różnicy między current a next genem w kwestii oprawy. 

Opublikowano

Czyli znowu sportowa gra bedzie ta pierwsza prawdziwie nextgenowa.

O tak, FNR3 pamiętam do dziś

8393.2.jpg

ja liczę na NHL 2015 wyglądający podobnie jak nowe NBA 2k...

Opublikowano

To wygląda tak, jakby grafika poszła do przodu czy coś.

Opublikowano

A będzie powtórka z rozrywki: Xbox One z mnóstwem gier kontra PS4 bez gier na start. Jestem ciekaw czy w dalszej części generacji również będzie podobnie jak w poprzedniej, że Sony znowu obejmie prowadzenie pod względem lepszych exów(na razie na to się zapowiada). 

A jakieś to wspaniałe tytuły startowe miał X360 ?

Opublikowano

A będzie powtórka z rozrywki: Xbox One z mnóstwem gier kontra PS4 bez gier na start. Jestem ciekaw czy w dalszej części generacji również będzie podobnie jak w poprzedniej, że Sony znowu obejmie prowadzenie pod względem lepszych exów(na razie na to się zapowiada). 

A jakieś to wspaniałe tytuły startowe miał X360 ?

Kameo i Perfect Dark Zero  :teehee:

Opublikowano

PGR3...

aż się łezka w oku kręci ;(

Opublikowano

Kameo było bardzo fajne. PGR 3 super. Call of Duty 2 też. Lepszy to zestaw od Resistance i Motorstorm

Opublikowano

Dla mnie MS i R1 to jedne z lepszych gier na PS3. Pierwszy MS to najlepszy MS, graficznie na tamte czasy to była śliczność, a na ekranie działo się tyle rzeczy, że w dzisiejszych racerach ciężko szukać takiego mayhemu. Resistance to zaś do dziś obok UTIII najlepszy i najbardziej skillowe fps na PS3. Spędziłem z tymi tytułami bardzo dużo czasu.

motorstorm1.gif
<3

Opublikowano

Motorstorm, uwielbiam jedynkę i dwójkę. Jak ta gra potrafiła wkur.wić przeganiającym Cię na ostatnim zakręcie przeciwnikiem. Jedyna gra przy, której rzuciłem padem :]

Opublikowano

Nom, Motorstorm był mocarny i długo się do niego śliniłem, to był naprawdę niezły popis mocy PS3.

Resistance podobno dobry na multi był, ale dla mnie osobiście meh.

Opublikowano

innsS2FrJn3Il.gif

ten deszcz....moc next genów ujażmiona

Opublikowano

Na polska premiere 360 mialem kameo i dead rising. Ta grafa w porownaniu z ps2 oO. Teraz nie bedzie juz takiej podjarki.

Mielem bundla ps3 z dwoma padami, resistance i motorstorm. Serio do dzis nie wiem co ludzie w tych grach widza. Kupa (pipi). Podejscie mialem jeszcze do apocalipsy i resistance 2. Nadal lipa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.