Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Na PS4 jak do tej pory każda zapowiedziana gra smiga w 1080p, oprócz BF4.

Jakie gry chodza w 1080p, poza tymi 2d pisnych chyba z mysla o komorkach ?

AC 4, CoD, Killzone, Knack, Resogun, NFS, sportówki, itd
Oraz jeszcze Driveclub i inFamous: SS.
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jakie gry chodza w 1080p, poza tymi 2d pisnych chyba z mysla o komorkach ?

Oprócz Killzona to żadnen wyczyn, że te gry to osiągaja, ale i tak lepiej niż xo na którym cod jest 720 lol

Opublikowano

ibhjljef03AlRg.png

Ya yebie

36 fpsow xDDDDDD

Komedia.

To jest multi ? Bo widnieje napis "Squad kill 50"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jakie gry chodza w 1080p, poza tymi 2d pisnych chyba z mysla o komorkach ?

Oprócz Killzona to żadnen wyczyn, że te gry to osiągaja, ale i tak lepiej niż xo na którym cod jest 720 lol

Tu chodzi o pierwsze wrażenie. Pierwsze wrażenia z launchu konsol niosą się przez lata. Zobaczycie, nawet jak już MS upora się z full HD na swojej konsoli, to będą ludzie rozpisywać o niższych rozdziałkach na XO ... :)

Opublikowano

Zabawny jest ten temat w chuy, szczególnie kiedy w statusach ktoś pisze "Opinie taboreciarzy o jakiejś nowej grze "Na moim GTXie mam 60gpsów w FULL HD z włączonym AAx4, HBOA itp...." Opinie konsolowców "świetna gra, ciekawa fabuła, przemyślany gameplay, fajne tryby online, dużo map" xDD pisi gejming". Właśnie widzę opinie konsolowców. Porównywanie rozdzielczości, gadki o E(pipi), architekturze, mocy, porównywanie ząbków na wieżach w tle xD. Nikogo nie obchodzi czy gierka będzie dobra, no ale pacz na ten śnieg w DriveClub na tym sześciosekundowym filmiku!!! #EKSAJT <banderas.gif> A forza nie miękkich cieni w kabinie, a na trasie wypalone.

Fajnie też, że przyznajecie, że PS3 to była podkonsola, wreszcie wszystko jasne. Skoro 900p > 720p, to 720p > 640p. Tak samo wykresy z fpsami (wypjerdalać na PC-lab konsolowcy!!), w przypadku PS3 i X360 było dokładnie odwrotnie: w prawie każdej multiplatformie X360 miał lepszy framerate. Szkoda, że wtedy nikt nie stawiał zniczy podkonsoli PS3 :(.

ES,RAM nawet forum cenzuruje, cenzura jest klapkiem ;/

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

o fest :D :D :D dalej się nadziwić się mogę jak Microsoft mogło aż tak zepsuć swoją konsolę po dwóch dobrze zaprojektowanych konstrukcjach. No chyba, że wzorem chipa podbijającego do 1080p w x360, które uaktywnili nowym softem po premierze w x one też mają takiego psikusa :P

Opublikowano

Niemniej nawet ja już się śmieję z Xbone, ta konsola i firma są żałosne :D. Aż mi ciężko uwierzyć, że jeszcze kilka lat temu byli w stanie wypuścić konsolę, która spokojnie przez pierwsze lata sprzedawała razy wielkiej PlayStation. A teraz (pipi)a taka parioda, no to się nie może dziać naprawdę, leżą dosłownie na każdym polu, jedynie Forza Motorsport 5 powstrzymuje mnie od totalnej beki.

Opublikowano

Zabawny jest ten temat w chuy, szczególnie kiedy w statusach ktoś pisze "Opinie taboreciarzy o jakiejś nowej grze "Na moim GTXie mam 60gpsów w FULL HD z włączonym AAx4, HBOA itp...." Opinie konsolowców "świetna gra, ciekawa fabuła, przemyślany gameplay, fajne tryby online, dużo map" xDD pisi gejming". Właśnie widzę opinie konsolowców. Porównywanie rozdzielczości, gadki o E(pipi), architekturze, mocy, porównywanie ząbków na wieżach w tle xD. Nikogo nie obchodzi czy gierka będzie dobra, no ale pacz na ten śnieg w DriveClub na tym sześciosekundowym filmiku!!! #EKSAJT <banderas.gif> A forza nie miękkich cieni w kabinie, a na trasie wypalone.

Fajnie też, że przyznajecie, że PS3 to była podkonsola, wreszcie wszystko jasne. Skoro 900p > 720p, to 720p > 640p. Tak samo wykresy z fpsami (wypjerdalać na PC-lab konsolowcy!!), w przypadku PS3 i X360 było dokładnie odwrotnie: w prawie każdej multiplatformie X360 miał lepszy framerate. Szkoda, że wtedy nikt nie stawiał zniczy podkonsoli PS3 :(.

Przecież przez 7 lat była ciągła beka z 640p i każdy stwierdził, że ps3 to słaba konsola z dobrymi grami. Teraz przez kolejne 7 lat będzie beka z xboxa wiem, że ciężko w to uwierzyć ale przyzwyczaisz się :empathy:

Opublikowano

tak jest zawsze przed początkiem generacji. Nie dziw się, to są konsole na 8 lat, ludzie są teraz ciekawi jak wygląda sprawa z hardwarem. Ale za 2 lata wszystko wróci do normy i każdy wybierze konsolę, która najbardziej mu odpowiada pod względem gier, usług itd, tak zawsze jest.

Opublikowano

Mimo wszystko - i tak lipa z tym Battlefieldem. Żadna wersja nie daje rady z 60 FPS w multi( oczywiście mówię o konsolach, aj waj ! )

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@up

D9XK6Rk.gif

Tyle beki od rana.

Moze nie wywalic do kosza bo jakis obraz daje jak to bedzie wygladac, ale ewidentnie trzeba bedzie poczekac az DF zrobi to u siebie i na swoim sprzecie.

Opublikowano

Wyższa rozdziałka i lepszy framerate potwierdzony na PS4, to jest najważniejsze. Obrazki obrazkami ale jak ktoś zobaczy grę na dużym F HD to do razu zobaczy różnicę. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Kurde szkoda drzec szaty o jakiegoś crapiastego bf dla noskilli i kazuali. Szkoda tylko, że na ps4 nie ma w grać na premierę, czy tylko mi sie wydaje że to najsłabszy startowy line up od kilku lat?

Opublikowano
najsłabszy startowy line up od kilku lat?

w ostatnich kilku latach tylko wiiu mialo premiere i raczej zarówno na start jak i do dziś ma najsłabszą biblioteke gier (a już napewno jeśli chodzi o stacjonarki, bo vita też słabo sobie radzi ale akurat na start mialo mikilka dobrych gier, tylko potem wszystko padło)

Opublikowano

Kurde szkoda drzec szaty o jakiegoś crapiastego bf dla noskilli i kazuali. Szkoda tylko, że na ps4 nie ma w grać na premierę, czy tylko mi sie wydaje że to najsłabszy startowy line up od kilku lat?

wydaje Ci się, chyba jeszcze nigdy aż tyle dużych marek nie było gotowych na start konsoli. Z drugiej strony jak ktoś nie lubi fps to na prawdę na chwilę obecną nie ma czego szukać na next genach

Opublikowano

BF, CoD, Fifa, NFS, są to marki które schodzą w milionach, więc to chyba najlepszy start. Oczywiście jeżeli ktoś ma dobry gust do gier, to uzna za raczej średni. Dla mnie PS3 miało lepszy start (MS, R1 <3). Tak czy owak, 29.11 wychodzę ze sklepu z KZ: SF i BF4 (oraz Rosogun z Plusa), naprawdę szkoda tego DC, zwłaszcza, że na ostatnich materiałach wygląda świetnie. Pewnie do czasu premiery inFamous jeszcze coś wpadnie, a później to już mesjasz fpsów (Destiny) i Wiedzmin.

Opublikowano

wydaje Ci się, chyba jeszcze nigdy aż tyle dużych marek nie było gotowych na start konsoli. Z drugiej strony jak ktoś nie lubi fps to na prawdę na chwilę obecną nie ma czego szukać na next genach

Ale ja nie mówię o jakis fifach czy asasynach przeciez xD nikt o zdrowych zmyslach nie wyda na to 1,7k płn.

Opublikowano

Jestem zadowolony. Świetny, zbliżony framerate na obu konsolach. Raz XO gorzej, innym razem PS4. Tak czy siak spadków jest bardzo mało i trwają bardzo krótko. Nie mają znaczenia. Trzeba jednak kupić konsole. Naprawdę jestem mega zadowolony z framerate'u.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

To jest single. Tutaj na obu jest 60.

W multi to zupełnie inna historia.

Opublikowano

Podczas edycji ....................

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Ale ja nie mówię o jakis fifach czy asasynach przeciez xD nikt o zdrowych zmyslach nie wyda na to 1,7k płn.

Jak garnitury z From Software się zlitują to na przełomie 2014/15 wyjdzie Dark Souls II taki jak na pecetach.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Zdziwiłbyś się ilu jest takich ludków :confused:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.