Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Macie prekursora "GTA". Zagrywałem się w to na atari jak szalony nie mając zielonego pojęcia o co w tej grze chodzi ;p

http://youtu.be/Lm7qHdWVzvA

Ach te "side questy", "tyle rzeczy do robienia", takie "ogromne miasto i swoboda". Mesjasz.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Najgorsza byla jakas olimpiada, jedna z dyscyplin byl rzut mlotem, i bylo trzeba jak najszybciej krecic joystickiem, co mialo zgubny wplyw.

Opublikowano

jeszcze jakiś wypasiony pinball

Pinball Fantasies, najlepszy jaki wyszedł.

mi się bardziej pinball dreams podobał, a przekozacki był jeszcze slam tilt ale on był tylko na amigę 1200 :(

Opublikowano

flippery w tamtych czasach rządziły, po balls of steel na pc przed długi czas była mega posucha w temacie,aż do curent genowych tworów od zen studio

Opublikowano

Jak to Ściera powiadał, pinballe umarły wraz z Amigą. :(

A pamiętacie Dyna Blaster?

dyna_blaster_02.png

Muszę zobaczyć po ile chodzą te komputerki.

Opublikowano

Ja to dużo jeszcze grałem na Atari 800 xl w gry lk avalon takie jak

Robbo, Fred, Miecze Valdigra czy

AD 2044 <3 dobre gry wtedy Polacy robili

http://youtu.be/cYncPk3hjC4

Nie licząc takich klasyków jak Bruce Lee, Zorro, Karateka, Boulder Dash, Montezuma, Ninja, River Ride, Pit Stop, Spy vs Spy

Edytowane przez kubson

Opublikowano

ktoś tu chyba zapomniał o jednym z największych kozaków na nesa

Opublikowano

ja tam grałem na psone

z7566539O.jpg

i co teras czezky?

polystation, nawet tego nie wiesz.

Contry nikt nie wymienia bo kazdy zna, tak samo jak mario czy czolgi.

Opublikowano

Contra to oczywistość, przez to się jej nie wymienia :P

ja tam grałem na psone

z7566539O.jpg

i co teras czezky?

Czyli jak ojciec przyniósł sprzęt do domu, to byłeś uradowany, że dostałeś PSOne, a tu szok, to tylko Pegaz w przebraniu? :D

Opublikowano

Pierwsza gra: kolo fortuny. Pierwsza skonczona: Cisco Heat. Pierwsze doznanie next-gen: 4 etap prince of persia.

Opublikowano

Mazz, obawiam sie, ze sztuczny dystans nie odwroci biegu historii. To bylo massive damage i tak juz zostanie.

Opublikowano

Pierwsza gra: kolo fortuny. Pierwsza skonczona: Cisco Heat. Pierwsze doznanie next-gen: 4 etap prince of persia.

"kunegunda wygrała"?

Opublikowano

btw UT rocznik 1999 :) boże bożenko królestwo bym oddał za taki multiplayer :( to był skill zrobić z salta headshota z snajperki

Opublikowano

Nie dość, że wersja PS4 BF4 miażdzy tą z X1, to jeszcze wersja na PS3 lepiej wygląda od 360.

A myślałem, że to niemożliwe.

Opublikowano

no w końcu po siedmiu/ośmiu latach multiplatformy wyglądają lepiej na ps3. sukces!

Mazz przestań plz, każdy ogarnięty człowiek grał w UT albo Q3 a nie cs-a, nawet nie wiedziałem że to zassali do cs-a 0_0

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

"kunegunda wygrała"?

hehehehe, zawsze jak stary grał to się wpatrywałem w ekran i tak mi się wryła ta kunegunda w pamięć, że masakra :D

Opublikowano

w necie nie ma screenów z tego, czy jestem  aż tak stary?

Opublikowano

Nie wklejajcie tych filmików bo nostalgia mi sie do bani wbija :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.