Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Kiedyś DS2 to był dla mnie ideał bo nic lepszego nie było, po X360 to jest najlepszy pad dla mnie, który oprócz krzyżaka jest idealny. DS3 nie wygodny dla mnie jest ale da się przeżyć (mały trochę, gałki symetryczne i wypukłe, triggery do du'py i ogólnie jakby po taniości wykonany, mój DS2 do tej pory żyje to było coś). Gdybym miał wybierać to X>DS3 zdecydowanie. 

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 748,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ah, jakie typowe dla xbota - gadanie o cyferkach sprzedanych sztuk tego i owego, kto ma ile udziału na rynku i która firma ile straciła, ile zyskała.

Lepiej napisz dla kogo to jest nietypowe.

Wojna na pady dalej trwa. Dla mnie oba są dobre, każdy ma swoje wady i stąd zdecydowane odejście od konstrukcji spustów i gałek  z DS3 oraz  krzyżaka z pada X360. Może dla niektórych to nie był problem i uważają te pady za idealne, ale widać większość ma inne zdanie.

Opublikowano

DS-y xD Widziałem sporo tych padów i bardzo często, lewa gała starta, śliska, paluch spada, przycisk X wyrobiony. U mnie było to samo. Ogólnie za mały. Wypukłe gały to również gorsza precyzja i wygoda. Do pada od X360 DS-y startu nie mają. Lepszy mają tylko precyzyjny krzyżak. Z drugiej strony, kto chce grać " na poważnie " w bijatyki, nie będzie i tak grał na padzie.

Opublikowano

Craig Flennagan o Xbox One.

Myślę, że nie ma lepszego doświadczenia, jakie moglibyście kupić tych świąt.  W trakcie trwania nowej generacji nie będzie ani chwili, by ktokolwiek mógł zaoferować coś lepszego niż Xbox One. To konsola, która wystarczy Wam na dekadę.

lol-duckrpzju.gif

Opublikowano

Pad od X360 jest znacznie lepszy od pada od PS3, a dowodem na to jest chociażby fakt, jak pad od PS4 upodabnia się do tego pierwszego (nie licząc umiejscowienia gałek). Pad od PS4 jest już bardzo dobry i nareszcie ergonomiczny, skupiony w większym stopniu na funkcjonalności i wygodzie gracza, niż zachowaniu "ponadczasowej" stylistyki. Tyle w temacie.

Niby sporo nowych rzeczy, a w praktyce żadna z nich nie jest mi potrzebna czy nawet szczególnie użyteczna.

Opublikowano

Obraz w lusterku przypomina mi:

filepicker%2FcADXSTlPQwqpRTqCSDmS_Test_D

Opublikowano

Powah of da cloud :rofl:

rocket science bitch!

ja wam powiem że byłem naiwny, jak powiedzieli "infinite power of cloud" to oprócz tego że sie pośmiałem to jednak przeleciała mi jedna myśl "a co jeśli to prawda i serio gry na XO będą z tego czerpać i zmiażdżą ps4? nie chciał bym tego"

teraz jednak gdy patrze na te 720p i ogolną padake XO moge powiedzieć jedno - ale byłem naiwny że choć przez sekunde uwierzyłem w power of cloud, jednak naiwnością nie dorastam do pięt xbotom ktore kupiły te bajki z połykiem

Opublikowano

Komenda: Xbox go home, będzie nadużywana przez graczy.

A tak serio

Chciałbym, żeby w PS4 SONY umieściło sterowanie głosowe (headset), bo to spore ułatwienie w poruszaniu się po (jak myślę) większej ilości dostepnych aplikacji czy samych menusach.

Co z licznikami ugranych godzin? Wiem, że obecne systemy są za słabe na takie bajery, ale moc z chmury i GDDR5 powinny sobie poradzić z tym dodatkiem.

Opublikowano

Pad od X360 jest znacznie lepszy od pada od PS3, a dowodem na to jest chociażby fakt, jak pad od PS4 upodabnia się do tego pierwszego (nie licząc umiejscowienia gałek). Pad od PS4 jest już bardzo dobry i nareszcie ergonomiczny, skupiony w większym stopniu na funkcjonalności i wygodzie gracza, niż zachowaniu "ponadczasowej" stylistyki. Tyle w temacie.

Niby sporo nowych rzeczy, a w praktyce żadna z nich nie jest mi potrzebna czy nawet szczególnie użyteczna.

Dopoki sam nie sprobujesz i nie przekonasz sie jak intuicyjne i proste w obsludze to jest, to bedziesz uwazal, ze to zbyteczne. 

Opublikowano

Czy MS juz calkowicie po(pipi)alo? Koles od Noki jako CEO?

Gościu od Nokii wcześniej robił w ms;ie. Generalnie, to można by pomyśleć, że facet umyślnie rozwalił dumę Finów, aby micro bez większych kosztów i problemów przejęło aktywa Nokii. Teraz dostanie nagrodę w postaci odpowiedniego stołka...

Opublikowano

Ta wygoda nie jest warta płacenia 100 dolarów za Kinecta. Gościu wypowiada "Xbox go to Forza Motorosport 5" i trwa to tyle, że 3 razy mógłbym analogiem nakierować na to okienko.

Opublikowano

6h7sib.jpg

Powah of da cloud :rofl:

Bylem pewny ze to Forza 2HD Prologue Edition, mylilem sie.

Jest to Forza 2 Prologue Edition Only On XOne

Opublikowano

Przecież na Neogaf pracownik T10 potwierdził że wersja gry użyta w tym filmiku jest stara dlatego tak wygląda.

Opublikowano

Przecież na Neogaf pracownik T10 potwierdził że wersja gry użyta w tym filmiku jest stara dlatego tak wygląda.

uncharted-3-donut-nate.jpg

Opublikowano

Gdzie Figaro lurkujący gafa by znaleźć nawet najmniejszy zły nius o MS, czyżby nie trafił na to?

Praise has been so far unanimous on DualShock 4, the controller prepared by Sony for PlayStation 4, and I can testify to that, having tried it at Gamescom. However, some concerning reports are appearing on the Internet: a Reddit user is claiming that his DualShock 4 has had its sticks worn down to plastic in just a couple weeks. He included this picture for proof:

dualshock_4_worn-533x400.jpg

There is a more reputable source who talked about it as well. In their
, one of the members of Official PlayStation Magazine staff briefly complained about the same thing. Of course, it could still be a particular issue with these two models, and obviously a new DualShock 4 will be covered by warranty, but still, it would be an unpleasant occurrence to say the least if this issue was widespread.

Anyway, we?ll all find out soon enough as PlayStation 4 is releasing next Friday in North America, and in three weeks in Europe.

Opublikowano

Troling, tylko czemu M$ jest tak glupie ze na poczatku filmu mowia ze film zostal nagrany tydzien temu a pokazuja Forze z pierwszego Xboxa, przez co pracownicy t10 musza sie tlumaczyc.

Opublikowano

troche glupio, ze trzeba powtarzac po kilka razy ta sama proste komende, mimo iz na demie jest kompletna cisza w pomieszczeniu ...

Edytowane przez erix

Opublikowano

Dopoki sam nie sprobujesz i nie przekonasz sie jak intuicyjne i proste w obsludze to jest, to bedziesz uwazal, ze to zbyteczne. 

Wybieranie okienka padem jest już intuicyjne i proste w obsłudze. obejdę się bez ułatwiania już łatwych rzeczy. Poza tym to gadanie zajmuje dłużej niż wciśnięcie przycisku, chyba tylko casuale, którzy gubią się w dashu, zaoszczędzą na tym parę sekund.

Opublikowano

Czy MS juz calkowicie po(pipi)alo? Koles od Noki jako CEO?

Gościu od Nokii wcześniej robił w ms;ie. Generalnie, to można by pomyśleć, że facet umyślnie rozwalił dumę Finów, aby micro bez większych kosztów i problemów przejęło aktywa Nokii. Teraz dostanie nagrodę w postaci odpowiedniego stołka...

widac dwaj specjaliscie sie wypowiedzieli  :rofl2:

Opublikowano

Gdzie Figaro lurkujący gafa by znaleźć nawet najmniejszy zły nius o MS, czyżby nie trafił na to?

Praise has been so far unanimous on DualShock 4, the controller prepared by Sony for PlayStation 4, and I can testify to that, having tried it at Gamescom. However, some concerning reports are appearing on the Internet: a Reddit user is claiming that his DualShock 4 has had its sticks worn down to plastic in just a couple weeks. He included this picture for proof:

dualshock_4_worn-533x400.jpg

There is a more reputable source who talked about it as well. In their

, one of the members of Official PlayStation Magazine staff briefly complained about the same thing. Of course, it could still be a particular issue with these two models, and obviously a new DualShock 4 will be covered by warranty, but still, it would be an unpleasant occurrence to say the least if this issue was widespread.

Anyway, we?ll all find out soon enough as PlayStation 4 is releasing next Friday in North America, and in three weeks in Europe.

Faktycznie, gałki są mało wytrzymałe na szorowanie papierem ściernym i uderzanie śrubokrętem.

21DU5KZ.jpg

Dla normalnych użytkowników będzie to pad na lata, a marni prowokatorzy niech bardziej przykładają się do tworzonych afer, bo na takie prowokacje tylko naiwny mazzeo się nabierze.

Opublikowano

Od razu czuc reke Xdrona jakiegos. Moze to nawet zeratul bo cos cicho siedzi na ten temat.

Opublikowano

Wszystko po pewnym czasie użytkowania się niszczy i rysuje, nawet nie wiem jakbyś o to dbał. Więc bym nie przesadzał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.